FOİDLERLE NASIL KONUŞUYORDUK?

flows5991

flows5991

ogrepilled Jr.
ARTIK ZAMANI GELDİ

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Kayra139, NoxInfernum and 4 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Kayra139, NoxInfernum and 2 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Kayra139, NoxInfernum and 2 others
ARTIK ZAMANI GELDİ
kanka rastgele çekici bulduğun birine istek atıyorsun sonra storylerden yada öne çıkanlardan ilgi alanın olan bişey gördün mü hemen yanıt atıyorsun konu konuyu açıyor biraz zaman geçtikten sonra hafiften yavşamaya başlıyorsun gerisi geliyor zaten
not: çirkinseniz evde denemeyin

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, jsbera and 5 others
bir de şey var boşlukta olduğun bi anına denk geliyor sırf yalnız hissetmemek için güzel bulmadığın biriyle konuşuyon güzel gidiyor sonra trip atıyor (klasik foid) aranız açılıyor sonra gönlünü geri kazanmaya hevesin olmuyor üşeniyorsun falan (ilgini çekmediği için)
yaşayan var mı bundan benim gibi

• +1
Reactions: elemancomeback31, kurdistan, Serialsuicide and 3 others

@kurdistan

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: nikolata, growthplatessss111, Trenmaxx1 and 9 others
kanka rastgele çekici bulduğun birine istek atıyorsun sonra storylerden yada öne çıkanlardan ilgi alanın olan bişey gördün mü hemen yanıt atıyorsun konu konuyu açıyor biraz zaman geçtikten sonra hafiften yavşamaya başlıyorsun gerisi geliyor zaten
not: çirkinseniz evde denemeyin
Akşam ki konuyu bırakıp uyuyun sabah cevap verirsiniz konu sürekli açılıyor böylece fakat akşam ki kadar hevesli olmama ihtimali de var kızlar mal varlıklar amk ben böyle yapıyom ise yarıyo arada sirada

• +1
Reactions: Zodiac, flows5991, kurdistan and 1 other person
bir de şey var boşlukta olduğun bi anına denk geliyor sırf yalnız hissetmemek için güzel bulmadığın biriyle konuşuyon güzel gidiyor sonra trip atıyor (klasik foid) aranız açılıyor sonra gönlünü geri kazanmaya hevesin olmuyor üşeniyorsun falan (ilgini çekmediği için)
Failed talking stage oluyor çok var

• +1
Reactions: Zodiac, kurdistan and Auchelius
Kızlarla çok iyi ablaşıp bir sürü kız arkadaşın olup istesem kız ayarlatıcak olup bfden dolaylı kızlarla sevgili/flört olarak konuşunca bfden doyalı özgüvenin 0 olması yüzünden kem küm kalmak peki

• +1
Reactions: flows5991 and kurdistan
Ben geçen sene 2-3 hafta falan konuştum okuldan giden eski sınıf arkadaşımla buluşma ayarladım sonra amaan bunlamı olcam amk diyip engelledim

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, flows5991 and kurdistan
Kızlarla çok iyi ablaşıp bir sürü kız arkadaşın olup istesem kız ayarlatıcak olup bfden dolaylı kızlarla sevgili/flört olarak konuşunca bfden doyalı özgüvenin 0 olması yüzünden kem küm kalmak peki
üstad ağzından bal damlıyor yüksek bf ye çıktığımdan beri özgüven sorunu yaşıyorum düşük bf iken flörtleşmek çok kolaydı

• +1
Reactions: Auchelius
Ben geçen sene 2-3 hafta falan konuştum okuldan giden eski sınıf arkadaşımla buluşma ayarladım sonra amaan bunlamı olcam amk diyip engelledim
aynı ben

• +1
Failed talking stage oluyor çok var
hayır talking stagede sorun yok sanırım demek istediğim şeyi tam anlamadın
genel isteksizlik işte

• +1
Reactions: senualF and Auchelius

genel isteksizlik işte
Ya gerçekten sevgili olmak istediğim bi kişi falan var şuan oda çok zor çok karmaşık bi durum aq onun haricinde kimseyle konuşmak istemiyom sırf tecrübe olsun sikimi bir yere sokayım diye konuşmak istiyorum gerçekten istediğimden değil

• +1
Reactions: Zodiac
ilk başta zeka seviyeni en aşağıya indirerek

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, maarda, Auchelius and 2 others
  • +1
Reactions: senualF and Auchelius
ilk başta zeka seviyeni en aşağıya indirerek
kanka profiline yazdığım şeyi cevaplamadın ya öyle olsun tm knk

• So Sad
bu konuyu ben açsam niye günde 50 tane kızla nasıl konusulur konusu var diye soverlerdi greyim diye... a bi dk ben maviyim hahshahshshabshbsb ama mavi tonlAromasinimiz farkli :feelswhy:

• JFL
Reactions: flows5991
anladım anladım uğraşasın gelmiyor sonra da bu trip atıyo eskisi gibi konuşmadığın için cart curt

hepsi birbirinin kopyası aq

• +1
anladım anladım uğraşasın gelmiyor sonra da bu trip atıyo eskisi gibi konuşmadığın için cart curt

hepsi birbirinin kopyası aq
napacaz ya olmuyor böyle de

hiç yaşamadım kızlarla konusmayali seneler oldu

hiç yaşamadım kızlarla konusmayali seneler oldu
bu saatten sonra konuşsan da bişey değişmeyecek düzgün kız zaten çok azdı hiç kalmadı artık

bu saatten sonra konuşsan da bişey değişmeyecek düzgün kız zaten çok azdı hiç kalmadı artık
agalarla takılmak daha ıyı

• +1