flows5991
ogrepilled Jr.
ARTIK ZAMANI GELDİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BU PİÇ NİYE BAN YEDİİNTİKAM VAKTİ
@İNTİKAM VAKTİ
KİMSENİN KONTAĞI DA YOK ULAŞAMIYORUZ AMKBU PİÇ NİYE BAN YEDİ
ÖZLEDİM VALLAKİMSENİN KONTAĞI DA YOK ULAŞAMIYORUZ AMK
ÇOK ÖZLEDİM OCU
nereye kayboldu oİNTİKAM VAKTİ
@İNTİKAM VAKTİ
kanka rastgele çekici bulduğun birine istek atıyorsun sonra storylerden yada öne çıkanlardan ilgi alanın olan bişey gördün mü hemen yanıt atıyorsun konu konuyu açıyor biraz zaman geçtikten sonra hafiften yavşamaya başlıyorsun gerisi geliyor zatenARTIK ZAMANI GELDİ
chemical love is law
Akşam ki konuyu bırakıp uyuyun sabah cevap verirsiniz konu sürekli açılıyor böylece fakat akşam ki kadar hevesli olmama ihtimali de var kızlar mal varlıklar amk ben böyle yapıyom ise yarıyo arada siradakanka rastgele çekici bulduğun birine istek atıyorsun sonra storylerden yada öne çıkanlardan ilgi alanın olan bişey gördün mü hemen yanıt atıyorsun konu konuyu açıyor biraz zaman geçtikten sonra hafiften yavşamaya başlıyorsun gerisi geliyor zaten
not: çirkinseniz evde denemeyin
Failed talking stage oluyor çok varbir de şey var boşlukta olduğun bi anına denk geliyor sırf yalnız hissetmemek için güzel bulmadığın biriyle konuşuyon güzel gidiyor sonra trip atıyor (klasik foid) aranız açılıyor sonra gönlünü geri kazanmaya hevesin olmuyor üşeniyorsun falan (ilgini çekmediği için)
yaşayan var mı bundan benim gibi
Ben geçen sene 2-3 hafta falan konuştum okuldan giden eski sınıf arkadaşımla buluşma ayarladım sonra amaan bunlamı olcam amk diyip engelledimbir de şey var boşlukta olduğun bi anına denk geliyor sırf yalnız hissetmemek için güzel bulmadığın biriyle konuşuyon güzel gidiyor sonra trip atıyor (klasik foid) aranız açılıyor sonra gönlünü geri kazanmaya hevesin olmuyor üşeniyorsun falan (ilgini çekmediği için)
üstad ağzından bal damlıyor yüksek bf ye çıktığımdan beri özgüven sorunu yaşıyorum düşük bf iken flörtleşmek çok kolaydıKızlarla çok iyi ablaşıp bir sürü kız arkadaşın olup istesem kız ayarlatıcak olup bfden dolaylı kızlarla sevgili/flört olarak konuşunca bfden doyalı özgüvenin 0 olması yüzünden kem küm kalmak peki
aynı benBen geçen sene 2-3 hafta falan konuştum okuldan giden eski sınıf arkadaşımla buluşma ayarladım sonra amaan bunlamı olcam amk diyip engelledim
hayır talking stagede sorun yok sanırım demek istediğim şeyi tam anlamadınFailed talking stage oluyor çok var
genel isteksizlik işteBen geçen sene 2-3 hafta falan konuştum okuldan giden eski sınıf arkadaşımla buluşma ayarladım sonra amaan bunlamı olcam amk diyip engelledim
Ya gerçekten sevgili olmak istediğim bi kişi falan var şuan oda çok zor çok karmaşık bi durum aq onun haricinde kimseyle konuşmak istemiyom sırf tecrübe olsun sikimi bir yere sokayım diye konuşmak istiyorum gerçekten istediğimden değilhayır talking stagede sorun yok sanırım demek istediğim şeyi tam anlamadın
genel isteksizlik işte
yaşandısırf tecrübe olsun sikimi bir yere sokayım diye konuşmak istiyorum gerçekten istediğimden değil
kanka profiline yazdığım şeyi cevaplamadın ya öyle olsun tm knkilk başta zeka seviyeni en aşağıya indirerek
anladım anladım uğraşasın gelmiyor sonra da bu trip atıyo eskisi gibi konuşmadığın için cart curthayır talking stagede sorun yok sanırım demek istediğim şeyi tam anlamadın
napacaz ya olmuyor böyle deanladım anladım uğraşasın gelmiyor sonra da bu trip atıyo eskisi gibi konuşmadığın için cart curt
hepsi birbirinin kopyası aq
kızlardan ne istediğine göre değişir napacağınnapacaz ya olmuyor böyle de
hiç yaşamadım kızlarla konusmayali seneler oldubir de şey var boşlukta olduğun bi anına denk geliyor sırf yalnız hissetmemek için güzel bulmadığın biriyle konuşuyon güzel gidiyor sonra trip atıyor (klasik foid) aranız açılıyor sonra gönlünü geri kazanmaya hevesin olmuyor üşeniyorsun falan (ilgini çekmediği için)
bu saatten sonra konuşsan da bişey değişmeyecek düzgün kız zaten çok azdı hiç kalmadı artıkhiç yaşamadım kızlarla konusmayali seneler oldu
agalarla takılmak daha ıyıbu saatten sonra konuşsan da bişey değişmeyecek düzgün kız zaten çok azdı hiç kalmadı artık
agalarla takılmak daha ıyı