Foidy są pierdolonymi retardami

gruca-looksmaxx223

gruca-looksmaxx223

Bronze
Co nie pisałem z typiarą altką przez 3-4 tygodnie mówiła że zajebiście jej się ze mną pisze i że mam zajebisty humor i wgl bylo widac ze sie lekko przywiazala.I pewnego dnia z nią gadałem i się żaliła że spać niemoże to ja jej odpisalem ze tez niemoge i wyslalem zdj jak napierdalam w tibie i nie odpisywala sie zastanawialem co sie odpierdala az po 2-3 dniach widze wiadomosc ponizej
IMG 20260614 021533

Ja juz kurwa brechte cisne z tego typiara po 3 dniach nie dawania oznak zycia pisze czy wychozzimy w nastepnym tygodniu kurwa babo od kogo dostalasz kosza ze nagle po kilku dniach se o mnie przypomniala ja napisalem tylko pod postem na spotted dla beki i se dalem juz se z nia spokoj jebana spamila mi na ig tez zebym jej odpisal ale ja kurwa pierdole bede mial w nia wyjebane niech suka widzi że mogła nieodpierdalać jej wina kurwa ja nie będe pierdolonym kukoldem i cipą żeby latać za nią jak piesek, niech się zaćpa czy cos
I ogólnie po tym wnioskujesz że kobeity są rozjebane i chore na łeb

Last edited:
  • +1
Reactions: fi93, Divineincel and xSenii
JFL kojarzy mi się to z sytuacją jak znałem jakąś gothke w 2024. I wsm dwa razy kręciliśmy i zjebala mi jeden związek. Potem coś pierdolila jak jej nie chciałem powiedzieć że poznałem kogoś nowego (żebym potem jak by nie pyklo nie słyszał. „O co tam u Zuzi”) że ona się o mnie martwi dba i wgl a ja mam ją w dupie :lul::lul::lul:. On tej kurwie można by było cały thread jebany zrobić ale nei chce mi się narazie

• +1
Reactions: fi93, Divineincel and gruca-looksmaxx223
JFL kojarzy mi się to z sytuacją jak znałem jakąś gothke w 2024. I wsm dwa razy kręciliśmy i zjebala mi jeden związek. Potem coś pierdolila jak jej nie chciałem powiedzieć że poznałem kogoś nowego (żebym potem jak by nie pyklo nie słyszał. „O co tam u Zuzi”) że ona się o mnie martwi dba i wgl a ja mam ją w dupie :lul::lul::lul:. On tej kurwie można by było cały thread jebany zrobić ale nei chce mi się narazie
One właśnie kurwa w najchujowszym momencie zaczynają pisać, jakby dobra już się człowiek pogodził że pewno jej nie zależy i nie warto próbować a to wyskakuje z takkmi tekstami :lul::lul::lul:
Najlepiej o takich zapomnieć bo tylko zryją banie

• +1
Reactions: holygreymacias
Wszystkie altki sa zjebane

• +1
Reactions: fi93 and Divineincel
Co nie pisałem z typiarą altką przez 3-4 tygodnie mówiła że zajebiście jej się ze mną pisze i że mam zajebisty humor i wgl bylo widac ze sie lekko przywiazala.I pewnego dnia z nią gadałem i się żaliła że spać niemoże to ja jej odpisalem ze tez niemoge i wyslalem zdj jak napierdalam w tibie i nie odpisywala sie zastanawialem co sie odpierdala az po 2-3 dniach widze wiadomosc ponizejView attachment 5216484
Ja juz kurwa brechte cisne z tego typiara po 3 dniach nie dawania oznak zycia pisze czy wychozzimy w nastepnym tygodniu kurwa babo od kogo dostalasz kosza ze nagle po kilku dniach se o mnie przypomniala ja napisalem tylko pod postem na spotted dla beki i se dalem juz se z nia spokoj jebana spamila mi na ig tez zebym jej odpisal ale ja kurwa pierdole bede mial w nia wyjebane niech suka widzi że mogła nieodpierdalać jej wina kurwa ja nie będe pierdolonym kukoldem i cipą żeby latać za nią jak piesek, niech się zaćpa czy cos
stary rookie mistake trzeba bylo sie spotkac i zebrac troche experiencu

Co nie pisałem z typiarą altką przez 3-4 tygodnie mówiła że zajebiście jej się ze mną pisze i że mam zajebisty humor i wgl bylo widac ze sie lekko przywiazala.I pewnego dnia z nią gadałem i się żaliła że spać niemoże to ja jej odpisalem ze tez niemoge i wyslalem zdj jak napierdalam w tibie i nie odpisywala sie zastanawialem co sie odpierdala az po 2-3 dniach widze wiadomosc ponizejView attachment 5216484
Japierdole ona pisze jak typowy naćpany kurwiszon

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
chuj mnie strzela jak widze jak ona pisze tymi skrotami zjebanymi

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
Japierdole ona pisze jak typowy naćpany kurwiszon
Nie zdziwiłbym sie jakby nim byl bo raz mnie dodala na jakas grupe melanzu gdzie wysylali se xanaxy :lul:

• +1
Reactions: gskos