foreskinimi geri verin

Türk

Türk

lağım denilen yahudi-arap masalı Türkler için en büyük belalardan biridir. Bir sürü sinirin olduğu bölgeyi sikip attığınızı, köleler zevk almasın diye yapılan istismarı çocuğunuza yapıldığını düşünsenize. Frenulumumu geri verin orsopu cocukları
IMG 9572

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, RapeFoids_KillChads, Deleted member 160098 and 3 others
Hiç sorma amk. Titreşimli orgasm yaşamak istiyorum. Geçenlerde habere rastlanmıştım, İngilterede mi ne bir adam 20li yaşlarında sünnet olduktan sonra intihar etmişti.

Ergenlikten sonraki yaşlarda sünnet yaptıran kime sorsanız herkes %80 gibi hassasiyet azaldığını söylemekte. ne zaman düşünsem suifuel yaşıyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide and Türk
lağım denilen yahudi-arap masalı Türkler için en büyük belalardan biridir. Bir sürü sinirin olduğu bölgeyi sikip attığınızı, köleler zevk almasın diye yapılan istismarı çocuğunuza yapıldığını düşünsenize. Frenulumumu geri verin orsopu cocukları
View attachment 4874268
my g spot in back of neck right side, just in case if u got sister

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Deleted member 361193 and Serialsuicide
View attachment 4874268
Neysski foreskinim var ama truecel oldugum için asla tadını çıkaramıcam:(

• JFL
  • +1
Reactions: Türk, Gordon Freeman and Orcairis
View attachment 4874268
Sünnet olurken keşke arabaya falan çarpıp kacsaymisim amk

• JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, Serialsuicide, yigittsaint and 2 others
Cope bu ya. Gotune nutella kabı sokmuş biri olarak hiçbir orgazmımdan o kadar zevk almadım g spotın orda olduğu çok belli. Ayrıca hiçbir ürolojik çalışma yok sünnetin zevki azalttığına dair. Jahrein bile oğlunu sünnet ettiyse vardır bi bildiği

• JFL
Reactions: Orcairis and Gordon Freeman