FAWFF
Bronze
eskiden oyanyanlar var mı burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben 1k saat vareskiden oyanyanlar var mı burda
Var niye sorduneskiden oyanyanlar var mı burda
bende az önce baktım 1077 saat varımş pcdeben 1k saat var
oha helal ben sadece skin cuplarını kazanmıştım birkaç taneBaba fncs 2. Tura kalmıstım zamanında
sordum öylesineVar niye sordun
c5 de oynuyodum bwnbende az önce baktım 1077 saat varımş pcde
vay amk ne zamansolo cash cup kazanmışdım
kardeş bende faceit 2500eloyum ha ayık olunBaba fncs 2. Tura kalmıstım zamanında
hatırlamıyorum peter griffin felan vardı o zamanvay amk ne zaman
Ciddi mi gel girek yazın aq ben 1900 stuckkardeş bende faceit 2500eloyum ha ayık olun
geçen yazdı şuan pcm yok 12. sınıfa geçiyorumCiddi mi gel girek yazın aq ben 1900 stuck
küçüklük hayalim kaç saat varOlm ben esporcu olacaktım ah hayat ah anasını sikeyşm
2k saat var csdeküçüklük hayalim kaç saat var
üniversiteye gidince üniversite liginde oynamak güncel hedeflerimden biri2k saat var csde
üniversiteye gidince üniversite liginde oynamak güncel hedeflerimden biri2k saat var csde
2500+ türk oyuncu çok yok zaten büyük ihtimal smurflucen herkesi turnuvalarda biyere kadar gelirsin ama pro olmak cokcok zor belgi igl oynayıp geliştirirsen kendini olabilirsin ef akademi falanüniversiteye gidince üniversite liginde oynamak güncel hedeflerimden biri
faceitte ben support igl oynuyordum zaten flashları falan atan oluyorum genellikle2500+ türk oyuncu çok yok zaten büyük ihtimal smurflucen herkesi turnuvalarda biyere kadar gelirsin ama pro olmak cokcok zor belgi igl oynayıp geliştirirsen kendini olabilirsin ef akademi falan
SALAAAAAXXXXfaceitte ben support igl oynuyordum zaten flashları falan atan oluyorum genellikle
ben o adamı gay sanıyordum türbanlı karısı varmış amk yayında görünce çok şaşırmıştımSALAAAAAXXXX![]()
bi ara unreal olmustum sonra biraktim da cok sariyordu yaeskiden oyanyanlar var mı burda
yine oynayasın gelirse gel ben haftda bir giriyorm bu aralrbi ara unreal olmustum sonra biraktim da cok sariyordu ya
Öyle bişi mi var amküniversiteye gidince üniversite liginde oynamak güncel hedeflerimden biri
Lan o adamla oynadim amk 6/20 gittim delirdi amkSALAAAAAXXXX![]()
üniversite ligi işte üniversite aralarında turnuva. esporun bir altı sayılır yani şuanki halimle çok kolay gideceğim üniversitenin takımına girerim diye umuyorumÖyle bişi mi var amk