hanma lover
close your eyes and make a wish
Amına koyduğumun spastik orosby çocuğu.seni öldüreceğim.öleceksin
@underbite_hater
@underbite_hater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Analizini detaylı bir şekilde yaptım ben onun yaAmına koyduğumun spastik orosby çocuğu.seni öldüreceğim.öleceksin
@underbite_hater
Oğlum şöyle millete hayatın bitti falan demeyin ne adamlar görüyorum ben nasıl kızlarla çıkıyor nasıl kızları aldatıyor. Herkes illa psl gadı olacak diye bir el-kaide yokAnalizini detaylı bir şekilde yaptım ben onun ya
View attachment 4366266
Beni mogluyoAnalizini detaylı bir şekilde yaptım ben onun ya
View attachment 4366266
Hayatı bitti falan demedim ki çirkin dedim sadece lmtn ratelemiş isa niye ltn oldugunu acıkladım + gerizekalı olduğu için yazdım yoksa kimseye şu failon var şöylesin böylesin diyip dalga geçmem benOğlum şöyle millete hayatın bitti falan demeyin ne adamlar görüyorum ben nasıl kızlarla çıkıyor nasıl kızları aldatıyor. Herkes illa psl gadı olacak diye bir el-kaide yok
Oğlum saçmalamayın önünüze gelene çirkin deyip tribe sokmayın milleti dışarıdaki herhangi birine benziyor çocukHayatı bitti falan demedim ki çirkin dedim sadece lmtn ratelemiş isa niye ltn oldugunu acıkladım
Türkiyede dışardaki herhangi biri genelde ltn olmuyor mu zaten amkOğlum saçmalamayın önünüze gelene çirkin deyip tribe sokmayın milleti dışarıdaki herhangi birine benziyor
Bilader okuma yazman yok mu amına kodumun salağıOğlum saçmalamayın önünüze gelene çirkin deyip tribe sokmayın milleti dışarıdaki herhangi birine benziyor çocuk
+ gerizekalı olduğu için yazdım yoksa kimseye şu failon var şöylesin böylesin diyip dalga geçmem ben
Ya onu diyorum zaten çocuk onu öyle algılamayacak büyük ihtimalle gençseTürkiyede dışardaki herhangi biri genelde ltn olmuyor mu zaten amk
ignoremaxxingBilader okuma yazman yok mu amına kodumun salağı
Tüh be cuma günü katılmış eleman ignoreladıignoremaxxing

Mezar sikmeye çalışan yaninda foid gezdiren ltn orosbu çocuğunun arkadasiymis bu bu arada+ gerizekalı olduğu için yazdım yoksa kimseye şu failon var şöylesin böylesin diyip dalga geçmem ben
Sonra aq çocuğa çirkin deme buna çirkinsin demiceksek kime dicezMezar sikmeye çalışan yaninda foid gezdiren ltn orosbu çocuğunun arkadasiymis bu bu arada
benimde kulaç kepçe amk ortak yönüm neden vbar bu elemanlaAnalizini detaylı bir şekilde yaptım ben onun ya
View attachment 4366266