Forumda en fazla ascend bilgisi olan ya da ascendleyen kim

richter52

richter52

Emir verildi
Ameliyatsız ascendleyipte soru sorabileceğim birini arıyorum.

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
Ameliyatsız ascend
Despicable Me Lol GIF

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Furkan Sarıkaya, Deleted member 92081 and 24 others
Ameliyatsız ascendleyipte soru sorabileceğim birini arıyorum.
@MogEater şu subforum da her yolu deneyen ve cidden ascendlemeye kafayı takmış tek kişi.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Kayra139, xlegend and 6 others
  • +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: xlegend, Arisylva, Serialsuicide and 3 others
kahkaha attırdı orospu evladı :ROFLMAO:
la fukara oruspu çoçuğu softmax komple cope zaten adamında çok fikri yok zaten basic şeyleri yazdım işte

• +1
  • Nerd
Reactions: swaggy, xlegend, richter52 and 1 other person
la fukara oruspu çoçuğu softmax komple cope zaten adamında çok fikri yok zaten basic şeyleri yazdım işte
fukaralık ne alaka atasını yerle bir ettigim. Ayrıca softmaxx copeyse niye gym öneriyosun adama? :ROFLMAO:

• +1
  • So Sad
Reactions: yadih, Kayra139, Dwrk and 3 others
fukaralık ne alaka atasını yerle bir ettigim. Ayrıca softmaxx copeyse niye gym öneriyosun adama? :ROFLMAO:
baban 9-5 kral ananı sikerim

• +1
Reactions: xlegend
Sik kalksana dostum

• JFL
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, cakdripa, swaggy and 1 other person
Softmaxx cope diyenler Salludon veya Ehren gibileri nasıl es geçiyor amk, base olması şart evet bu doğru ama onlar potansiyellerinin ne olduğunu bilmeden bu yola girdiler ve amaçlarına ulaştılar, bu demek değil ki sende softmaxx yapsan onlar gibi ascendleyeceksin, ama olmayacak diye de bir şey yok içinde gizli Chad genleri de olabilir bunu bilemezsin.

• +1
  • Woah
Reactions: Furkan Sarıkaya, xlegend, pashanimair and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, richter52 and pashanimair
muhtemelen ztn bu forumda hem ameliyat olacak parası hem de ameliyat olacak götü olmayan cokca kisi var o yuzden tipin boyle bisi degilse

1754165464660

softmaxx yap spor yap su ic lean ol dedikleri gibi gec tipin böyleyse de intihar et ameliyata verecegin parayla araba alirsin is yaparsin paranı katlarsın her sey tip degil her türlü karı kız bulursun davul bile dengi dengine

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, ZerefDragnee1l, xlegend and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: OgreGravital, codeine1119 and pashanimair
Bal gibi de olabilir yani evet çok çok düşük ihtimal ama bunu bilemezsin
Hernan hiç hırs edip kilo vermeseydi bugün Hernan'a True Adam demeyeceklerdi veya model olmayacaktı o genetik her zaman içinde vardı o bunu bilmiyordu ama yine de denedi.

B116ee848ad847bd59a5f01ac9d9c9b4
IMG 20250802 232227

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, sanktWiecz, swaggy and 1 other person
Softmaxx cope değil kaşlar + saç + kirpikler + yağ oranı + debloat iyi base e sahip olanı ascendletir

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 4 others
Reis ergenlik diye birşey var onu unutuyorsun
Unutmadım tabii ki öyle bir şey var benim demek istediğim softmaxx'e cope diyenlere, mesela salludon ascendlediği zaman ergenlikte değildi?

Last edited:
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zagro and pashanimair
kimse ascendlemedi bi eleman ascendledi o da 8iu gh vurdu bilgi olarak başta zagro sonra maarda mogeater menas çoğu kişiden üstündür ben de biliyom az cok

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Zagro and Auchelius
kimse ascendlemedi bi eleman ascendledi o da 8iu gh vurdu bilgi olarak başta zagro sonra maarda mogeater menas çoğu kişiden üstündür ben de biliyom az cok
8iu basıp ascendleyenin hesabı var mı

softmaxle ( braces included ) baya ascendledim ve softmax sinirlarina ulasmadim, baya baya degistim, ama surgerysiz ascned diye bir sey yok. hydrocortisone filan baya cope,
ascend starter packte yazmistim,
1mg fin 10mg istretionin basla dogru sac kesimi + lens + fbeod 22-26bmi 6-16bf braces ve mse.
daha sonra roid/sarms/peptid ve surgeryler.

aslinda cok easy looksmax olayi.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, meynet, Furkan Sarıkaya and 3 others
softmaxle ( braces included ) baya ascendledim ve softmax sinirlarina ulasmadim, baya baya degistim, ama surgerysiz ascned diye bir sey yok. hydrocortisone filan baya cope,
ascend starter packte yazmistim,
1mg fin 10mg istretionin basla dogru sac kesimi + lens + fbeod 22-26bmi 6-16bf braces ve mse.
daha sonra roid/sarms/peptid ve surgeryler.

aslinda cok easy looksmax olayi.
Para,bilgi ve geomaxx

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Serialsuicide
Para,bilgi ve geomaxx
geomax farkli bir bakis acisi sunucagim.
geoma thailand filan degil, reel geomax iskandinav ulkelri veya kanada filan.

redpill mentalitesinde veya bp daha negative perspektifinde geomax farkli anlasiliyor.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
geomax farkli bir bakis acisi sunucagim.
geoma thailand filan degil, reel geomax iskandinav ulkelri veya kanada filan.

redpill mentalitesinde veya bp daha negative perspektifinde geomax farkli anlasiliyor.
doğru orda daha fazla stacy var ve yaşam olsun insan güvenligi, ekonomi vb. bide ethnicellsen ordaki sarışınlar sana bayılır...

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Furkan Sarıkaya

Users who are viewing this thread

Back