richter52
Emir verildi
Ameliyatsız ascendleyipte soru sorabileceğim birini arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ameliyatsız ascend
Softmaxxle çok değişen var
Softmaxxle çok değişen var
Neden gifle cevap veriyorsun
@MogEater şu subforum da her yolu deneyen ve cidden ascendlemeye kafayı takmış tek kişi.Ameliyatsız ascendleyipte soru sorabileceğim birini arıyorum.
cope kral sadece postürünü düzelt su iç gyme git lean ol başka çok birşey yokSoftmaxxle çok değişen var
kahkaha attırdı orospu evladısu iç gyme git
base varsaSoftmaxxle çok değişen var
la fukara oruspu çoçuğu softmax komple cope zaten adamında çok fikri yok zaten basic şeyleri yazdım iştekahkaha attırdı orospu evladı![]()
fukaralık ne alaka atasını yerle bir ettigim. Ayrıca softmaxx copeyse niye gym öneriyosun adama?la fukara oruspu çoçuğu softmax komple cope zaten adamında çok fikri yok zaten basic şeyleri yazdım işte
baban 9-5 kral ananı sikerimfukaralık ne alaka atasını yerle bir ettigim. Ayrıca softmaxx copeyse niye gym öneriyosun adama?![]()
gizli Chad genleri de olabilir bunu bilemezsin.
Bal gibi de olabilir yani evet çok çok düşük ihtimal ama bunu bilemezsin
ne sövüyon lan avene orospu evladı greyla fukara oruspu çoçuğu softmax komple cope zaten adamında çok fikri yok zaten basic şeyleri yazdım işte
knk yunan soyuma niye sövdün kine sövüyon lan avene orospu evladı grey
knkknk yunan soyuma niye sövdün ki![]()
Hernan hiç hırs edip kilo vermeseydi bugün Hernan'a True Adam demeyeceklerdi veya model olmayacaktı o genetik her zaman içinde vardı o bunu bilmiyordu ama yine de denedi.Bal gibi de olabilir yani evet çok çok düşük ihtimal ama bunu bilemezsin
bu adam niye varSik kalksana dostum
boş chat yapıyor aven oruspu evladıne sövüyon lan avene orospu evladı grey
Knk ben niye etniğimbu adam niye var
Softmaxx cope değil kaşlar + saç + kirpikler + yağ oranı + debloat iyi base e sahip olanı ascendletirla fukara oruspu çoçuğu softmax komple cope zaten adamında çok fikri yok zaten basic şeyleri yazdım işte
Senin o allahına uçan tekme atarsam bi görürsün 9-5'i. Terk et şu forumu ananı ölülerini yerden yere vururumbaban 9-5 kral ananı sikerim
Kanka orga tiktokdanmi geldin awSoftmaxxle çok değişen var
Reis ergenlik diye birşey var onu unutuyorsunHernan hiç hırs edip kilo vermeseydi bugün Hernan'a True Adam demeyeceklerdi veya model olmayacaktı o genetik her zaman içinde vardı o bunu bilmiyordu ama yine de denedi.
View attachment 3983503View attachment 3983504
Unutmadım tabii ki öyle bir şey var benim demek istediğim softmaxx'e cope diyenlere, mesela salludon ascendlediği zaman ergenlikte değildi?Reis ergenlik diye birşey var onu unutuyorsun
8iu basıp ascendleyenin hesabı var mıkimse ascendlemedi bi eleman ascendledi o da 8iu gh vurdu bilgi olarak başta zagro sonra maarda mogeater menas çoğu kişiden üstündür ben de biliyom az cok
eleman işte8iu basıp ascendleyenin hesabı var mı
“Sik kalksana dostum” bu yeterli ipucuyu vermiştir8iu basıp ascendleyenin hesabı var mı
Para,bilgi ve geomaxxsoftmaxle ( braces included ) baya ascendledim ve softmax sinirlarina ulasmadim, baya baya degistim, ama surgerysiz ascned diye bir sey yok. hydrocortisone filan baya cope,
ascend starter packte yazmistim,
1mg fin 10mg istretionin basla dogru sac kesimi + lens + fbeod 22-26bmi 6-16bf braces ve mse.
daha sonra roid/sarms/peptid ve surgeryler.
aslinda cok easy looksmax olayi.
geomax farkli bir bakis acisi sunucagim.Para,bilgi ve geomaxx
doğru orda daha fazla stacy var ve yaşam olsun insan güvenligi, ekonomi vb. bide ethnicellsen ordaki sarışınlar sana bayılır...geomax farkli bir bakis acisi sunucagim.
geoma thailand filan degil, reel geomax iskandinav ulkelri veya kanada filan.
redpill mentalitesinde veya bp daha negative perspektifinde geomax farkli anlasiliyor.