sladekilic
Platinum
@Misogynist_Maxxer 1
@maarda 2
@recai iskender 3
@maarda 2
@recai iskender 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
patlayan arkadaşındı diye hatırlıyom ama sen bilirsin özür dilemisti igdenForumda doxxlamayı failleyip tassak oglanı olmus kisiler liste
@sladekilic
ne patlaması la cocuk zaten 50 kere yüzünü attı foruma 3 tane rating threadi varpatlayan arkadaşındı diye hatırlıyom ama sen bilirsin özür dilemisti igden
agreed with first one@Misogynist_Maxxer 1
@maarda 2
@recai iskender 3
hiç fark etmez senin arkadaşın gelip igden itttt gibi özürünü diledi eğer patlayan sen olsaydın sen dileyecektin ondan cok takılma bunlara sen yerine arkadaşını siktim kısaca ardane patlaması la cocuk zaten 50 kere yüzünü attı foruma 3 tane rating threadi var
biri pmden seni yemiş sende direkt atlayıp tassak gecildin işte
ben sana bu subforumdan siktir git demedimmi orospu çocuğuZırlamamaxxing![]()
hiç fark etmez senin arkadaşın gelip igden itttt gibi özürünü diledi eğer patlayan sen olsaydın sen dileyecektin ondan cok takılma bunlara sen yerine arkadaşını siktim kısaca arda
Gitmiyorum kedisini siktigim ne yapacanben sana bu subforumdan siktir git demedimmi orospu çocuğu
Kanka benim kedi senden daha fazla kadın eli tutmuştur amınakoyimGitmiyorum kedisini siktigim ne yapacan
Yahu bir siktir git başımdan bela mıdır nedi Allahın orospu çocuğu yaKanka benim kedi senden daha fazla kadın eli tutmuştur amınakoyim![]()
Bir kere sövdüysen bana alışacan bu durumaYahu bir siktir git başımdan bela mıdır nedi Allahın orospu çocuğu ya
O zaman yapmışken bir daha yapayım anasını siktigimBir kere sövdüysen bana alışacan bu duruma
kesinlikle fotoğraftaki benim embesil orosbu evladı seni PUHAHAHAHAHAView attachment 3874555
Buna benzeyip kendini ne sanabilirsin aq,bide yaptırdığı dövmeye bak hay aklını sikeyim senin
sensinkesinlikle fotoğraftaki benim embesil orosbu evladı seni PUHAHAHAHAHA
bensem de değilsem de sana şöyle diyim şu fotodaki de senin hayatını bitirir bende öyle bi eziksinsensin
yav yüzümü millete pmden dileniyon bilmiyoz sankibensem de değilsem de sana şöyle diyim şu fotodaki de senin hayatını bitirir bende öyle bi eziksin
yüzünü dilendigim tek foto at hesabı siliyorumyav yüzümü millete pmden dileniyon bilmiyoz sanki
uğraş dur
İnfazın verilir yakın zamanda seninde beklemede kalO zaman yapmışken bir daha yapayım anasını siktigimişsiz orospu evladı seni
Subforum'un teröristi amkİnfazın verilir yakın zamanda seninde beklemede kal
tr forum iran israil şuan zatenSubforum'un teröristi amk![]()
larp nedir bilirmisinSubforum'un teröristi amk![]()
Beni doxlamasin diye birinden özür dilemek yerine paşalar gibi doxumu yerim aynen öyle de olmuştu geçmiştepatlayan arkadaşındı diye hatırlıyom ama sen bilirsin özür dilemisti igden