D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
Başlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@chadmanlet04Başlık
Valla bende en çok onu merak ediyorum@Mediums
Ben onuda görmedimMaardanın sadece gözünü gördük geriside gelse iyi olur
@Mediums
Valla bende en çok onu merak ediyorum
kendini doxlamıştıBide @kurdistan
kendini doxlamıştı
olm o hırt karikatüründen bahsetmiceksin demedim mi sanakendini doxlamıştı
Ulan sen orospunun evladı bana gelip özür dilememiş miydin şimdi gelip niye sövüyorsun?Acholist miydi neydi değişik bir nicki var orospu evladının onun ltn olduğuna eminim
Ne özür dilemesi lan orospu evladı barışalım diye yalvaran sendin köle hahahaUlan sen orospunun evladı bana gelip özür dilememiş miydin şimdi gelip niye sövüyorsun?
Anan azgınlık dönemine mi girdi oğluşum merak etme siker hallederim o işi.
Senin o ananı sikeyim ben mi yalvarmışım ulan sen malamat oldun amın evladı max mid ltn’sin gelip cl potansiyelim var diyorsun her yerin failo benle kendini karşılaştırsan her yerden kaybediyorsun.Ne özür dilemesi lan orospu evladı barışalım diye yalvaran sendin köle hahaha
Reis kendin de ltn sinAcholist miydi neydi değişik bir nicki var orospu evladının onun ltn olduğuna eminim
High chad bilmem ama chad kesinliklezuffster high chadmi @Fridx
8 gün oldu ben genel olarak beğendim ama şuanda çok ödemli ve yağlı duruyor oda zamanla düzelicek son halini görmem 2-3 ayı buluyor@kullancı1998572619 knk senin rhino nasil oldu suan iyilestinmi guzelmi
Before after atsana8 gün oldu ben genel olarak beğendim ama şuanda çok ödemli ve yağlı duruyor oda zamanla düzelicek son halini görmem 2-3 ayı buluyor
İsteyene pmden atarım ama buraya atmamBefore after atsana
atsana banaİsteyene pmden atarım ama buraya atmam
Atmaİsteyene pmden atarım ama buraya atmam
doxxlanmak çok sikimde değil açıkcasıAtma
Şimdi değil bekle bir kaç sene geçsin bak nası umrunda oluyor.doxxlanmak çok sikimde değil açıkcası
en fazla nolabilir aqŞimdi değil bekle bir kaç sene geçsin bak nası umrunda oluyor.
Baba 1 kötü musibet 1000 nasihatten iyiymiş at gör en fazla ne olablir görürsünen fazla nolabilir aq
ben yardım ederim istiyorsaBaba 1 kötü musibet 1000 nasihatten iyiymiş at gör en fazla ne olablir görürsün