Forumdaki bazı (g)old incelleri hak.

arseth6

arseth6

Bronze
Hepimiz bu forumdayken inceliz neyin oldluğunu taslıyorsunuz amk :lul: tamam en uzun süre siz incel kaldınız 1 yıl önce hesap oluşturmuş elemanların girdiği tripler yarıyor eritiyor valla

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: mtn_dude_193, baklava, stacyworshipper and 5 others
En incel binim

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, coax96, maarda and 3 others
konu kimsenin eski veya yeni olması değil açılan saçma sapan sırf post kasmak için olan threadler

bak bende öyle aman aman eski değilim 3 ay önce geldim ben yeni geldiğim dönemdede şuanki dönemdede hiç bi dışlanma görmedim

demekki mevzu katılım tarihi değilde yaptığın haraketlerdeymiş :D

• +1
Reactions: BugraSA, kay4w, Iranidnordid and 2 others
Babası dağda koyun otlatıyo lavugun 20k postu var amk😂 Newlerin newlerden başka dostu yok

• JFL
Reactions: IzotretinoinKullani and arseth6
Old dediğiniz elemanların neredeyse hiç biri incel değil

• +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid and arseth6
Yüzlerini görmen yeterli kanıt olur mu?
Sence olur mu düşünüp bir daha sor hesaplarına bakılıp 1 yıl önce hangi incellikleri yapmışlar foidlar hakkında ne düşünüyorlar bakılması gerek sen dahil ayıklanıp incel olmayan sahtekarlar tek tek banlanmalı burası incellerin yeri ve öyle kalacak

• JFL
Reactions: Topkra
Sence olur mu düşünüp bir daha sor hesaplarına bakılıp 1 yıl önce hangi incellikleri yapmışlar foidlar hakkında ne düşünüyorlar bakılması gerek sen dahil ayıklanıp incel olmayan sahtekarlar tek tek banlanmalı burası incellerin yeri ve öyle kalacak
Incels.is e gidebilirsin
Burası incellerin yeri değil

• +1
Reactions: Iranidnordid, velwetyy and Trenmaxx1
Sitenin ismi looksmax.org, amacı incel OLMAMAK
Lavuk burası incellerin yeri diyor...
Brutal iqpill

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, kay4w, Gordon Freeman and 6 others
og 1 tane incel yok bitek serial var oda fakecell copeluyo amk malı sence orgda 2 yıl olup incel kalsak ropelamaz mıydık

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, mtn_dude_193, Gordon Freeman and 1 other person
Sitenin ismi looksmax.org, amacı incel OLMAMAK
Lavuk burası incellerin yeri diyor...
Brutal iqpill
İncel olmamak işte kendin diyorsun ya amk? İncel olmayınca sorun çözülüyor ve ayrılış gerçekleşiyor, siz goldların ki hala gerçekleşmemiş.

• JFL
  • +1
Reactions: IzotretinoinKullani, Trenmaxx1, truefoidslayerpqoqo and 1 other person
İncel olmamak işte kendin diyorsun ya amk? İncel olmayınca sorun çözülüyor ve ayrılış gerçekleşiyor, siz goldların ki hala gerçekleşmemiş.
Evet kural var incel olmayınca hesabını silmelisin diyor zaten :ROFLMAO:

• JFL
Reactions: velwetyy
bizden iyimi bilcen amk newgeni
Hala newgen diyor çıldırtacak amk 2026 başında açmışsın hesabı benden 9 ay önce öğrendin hangi yarramı kazandın söylesene

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani, iyibiri and truefoidslayerpqoqo
Hala newgen diyor çıldırtacak amk 2026 başında açmışsın hesabı benden 9 ay önce öğrendin hangi yarramı kazandın söylesene
Ne öğrenmedim onu söyle gerizekalı seni
Yüzünün herhangi bi eksisini söyle nasıl düzelteceğini adım adım anlatayım

• +1
Reactions: kay4w, Gordon Freeman, Iranidnordid and 4 others
2 yıldır orgdayım rotlarla birlikte eskilerden ve suanda delete atmamıs kisilerden 1 tane incel yok hatta ortalama versem hmtn altında adam bile yok

• +1
Reactions: Gordon Freeman
Ne öğrendin değil benden 9 ay önce öğrendinde ne yarramın başını elde ettin onu diyorum

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani
Ne öğrendin değil benden 9 ay önce öğrendinde ne yarramın başını elde ettin onu diyorum
Çok merak ediyosan pm gel before after atayım
Sen karar ver ne elde ettiğime

• +1
Reactions: velwetyy
Bloodline fixte mümkünmü abi 😂

• JFL
Reactions: arseth6
2 yıldır orgdayım rotlarla birlikte eskilerden ve suanda delete atmamıs kisilerden 1 tane incel yok hatta ortalama versem hmtn altında adam bile yok
htnye yükselip iqnun değişemediğinin bir kanıtı daha elemanlar hala incel forumunda takılıp post kasıyorlar ne denir ki size amk

• JFL
  • +1
Reactions: IzotretinoinKullani and Trenmaxx1
Bloodline fixte mümkünmü abi 😂
Kürt değilim iqlet oruspu evladı
Daha buranın tarihini şakalarını bilmiyorsunuz bide laf atıyorsunuz
Kürdüm diyenlerin yarısı kürt değil, neden kürt larpladıklarını bile bilmiyorsunuz

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Iranidnordid, -BayHarbourButcher and 3 others
htnye yükselip iqnun değişemediğinin bir kanıtı daha elemanlar hala incel forumunda takılıp post kasıyorlar ne denir ki size amk
Ne htn si amk htn olup incel formunda ne yapican

• JFL
Reactions: Trenmaxx1
Tarihi şakaları ne abi? :lul: Anlat bizde güleq
@Gordon Freeman @szenn @Trenmaxx1
Indir 20

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Trenmaxx1, arseth6 and 1 other person
LSKFODKGORJGPRKFOKEPEKFPEKFPWKW incellik yapmak ne amk

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
konustugu adamin htn olmasi yariyo ya

@ankaranin_adami truecel asla delete atamıcak

ha şimdi aklıma geldi oglerden @Fridx var görebilceğin en incel truecel adam