divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
cok sevineveginiz bir haber geldi manita düşürdüm yarin datelesiyoz nt maxxe gecicem sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
boyumu 185 dedim umarım çakmazcok sevineveginiz bir haber geldi manita düşürdüm yarin datelesiyoz nt maxxe gecicem sanirim
sakın eve gitme ayakkabılar çıkarsa its overboyumu 185 dedim umarım çakmaz![]()
yok öyle bişey oçcok sevineveginiz bir haber geldi manita düşürdüm yarin datelesiyoz nt maxxe gecicem sanirim
cok sevineveginiz bir haber geldi manita düşürdüm yarin datelesiyoz nt maxxe gecicem sanirim
varyok öyle bişey oç
Sende bizden olcan hacok sevineveginiz bir haber geldi manita düşürdüm yarin datelesiyoz nt maxxe gecicem sanirim
Sende bizden olcan ha
Olm ben istesem yerde aşkımın salmonella kapmasından korkarım ben o yüzden vermemView attachment 3928475
Knk kıza böyle çiğ et yedirmeye çalışsana napıcak
yaş oldu o işSende bizden olcan ha
sarmadı kız nd devamqnq noldu engellendinmi forumda kalıyon demi
kendi elini sikersin ancaSİKERİM
yunan atalarını sikicem şimdi yarrakkendi elini sikersin anca
adamsın knksarmadı kız nd devam
kurmanji?adamsın knk
kanka yunan atalarim senin o colde yasayan atalarini allahina kadar mogluyoyunan atalarını sikicem şimdi yarrak![]()
knk ben niue etniğimkurmanji?
değilsin knk ben gördüm seniknk ben niue etniğim
oglum senin o terorist kankalarının gotunden kan akıtırım heekanka yunan atalarim senin o colde yasayan atalarini allahina kadar mogluyo
knk bence deilsin atayim bi istiosan heo beraber karar verek?knk ben niue etniğim
knk atma niye doxluyonknk bence deilsin atayim bi istiosan heo beraber karar verek?