googlegemini
Bronze
benden sonra taklidimi yapan mallar çıkarsa diye bilgilendireyim dedim kimseye inanmayın hiçbir hesapla geri gelmiycem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nedenbenden sonra taklidimi yapan mallar çıkarsa diye bilgilendireyim dedim kimseye inanmayın hiçbir hesapla geri gelmiycem.
İyi yapıyorsun ldar yapmak bueda mantıklı değil hayatına bak koçum görüşürüzbenden sonra taklidimi yapan mallar çıkarsa diye bilgilendireyim dedim kimseye inanmayın hiçbir hesapla geri gelmiycem.
Ameliyatlar pahalı olsanda bir sürü riskneden
anladimAmeliyatlar pahalı olsanda bir sürü risk
İlaçlar desen çoğu trye gelmiyor zaten.ya da insanlar üzerinde test edilmemiş.
Burda boşa vakit geçirip moral bozmanın anlamı yok.neysek oyuz bunu kabul edip yolunuza devam edin.burda tanıdığım iyi insanlara selam olsun.
kendine iyi bak tatlım görüşürüzAmeliyatlar pahalı olsanda bir sürü risk
İlaçlar desen çoğu trye gelmiyor zaten.ya da insanlar üzerinde test edilmemiş.
Burda boşa vakit geçirip moral bozmanın anlamı yok.neysek oyuz bunu kabul edip yolunuza devam edin.burda tanıdığım iyi insanlara selam olsun.
yav kendini ne sanıyor bu asalak orospu evladı kim senin taklidini yapsın ilgi almak için thread açma sikerim o peşmerge ananıbenden sonra taklidimi yapan mallar çıkarsa diye bilgilendireyim dedim kimseye inanmayın hiçbir hesapla geri gelmiycem.
org da olanların ilgiyle alakalı biseylerine sövme la yazık mk adam reelde ilgi almak icin lm yapıyor sanalda niye yapsın zaten 10 kisi var siktigimin forumunda burda herkes reelde ilgi almak icin lm yapıyor :fyav kendini ne sanıyor bu asalak orospu evladı kim senin taklidini yapsın ilgi almak için thread açma sikerim o peşmerge ananı
Lütfen terk etme bizibenden sonra taklidimi yapan mallar çıkarsa diye bilgilendireyim dedim kimseye inanmayın hiçbir hesapla geri gelmiycem.