FORUMU SİLMEK YERİNE TURKİYEYİ BANLATTIRAK

auitistsurvior

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
vpn koruması falan cok koolay master istese kurar biizm turkroacların yuzde 70 i giremez

• +1
Reactions: Serialsuicide and Misogynist_Maxxer
turkroach ip ban now

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Ne olursa olsun amk silsinler VPN kursunlar yeter ki bu amık foidleri giremesin

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
bu subforumda bissuru tutorial falan var biri arsivlesin timemaxhine e arsivliycem simdi 150 sayfalık goldmine

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
foidler girmez zaten abartmayın

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance. and Aven
Windscribe falan var yine girerler boş

• +1
Reactions: swaggy
onun diger vpnlerden farkı ne?
Hiç bilmiyom kanka vallaha ama ben zamanında sadece aylık 3 dolar vererek 100e yakın IP değiştirebiliyordum ve sınırsızdı istediğim yere istediğim şekilde giriyordum cok kaliteli vpnler var ayrıca önceden bağlandıklarımda bir raddeden sonra yenileniyodu yani o ipden ban yesen bile baya iyiydi

Hiç bilmiyom kanka vallaha ama ben zamanında sadece aylık 3 dolar vererek 100e yakın IP değiştirebiliyordum ve sınırsızdı istediğim yere istediğim şekilde giriyordum cok kaliteli vpnler var ayrıca önceden bağlandıklarımda bir raddeden sonra yenileniyodu yani o ipden ban yesen bile baya iyiydi
10 dolar olmuş amk

10 dolar olmuş amk
Hyr build plan yapıcaksın knk orada sınırsız için 1 dolar ödicen birde birkaç paket var 1er dolarlık o ikisinden satın alcan minimum 3 dolar kuralı var çünkü sonra chill yemın ederım bi oyun vardı günde 20 kez ip ban yiyodum yine geliyodum en son adamlar ilkkez oyunda bana anakart banı atıcaktı :lul:

Hyr build plan yapıcaksın knk orada sınırsız için 1 dolar ödicen birde birkaç paket var 1er dolarlık o ikisinden satın alcan minimum 3 dolar kuralı var çünkü sonra chill yemın ederım bi oyun vardı günde 20 kez ip ban yiyodum yine geliyodum en son adamlar ilkkez oyunda bana anakart banı atıcaktı :lul:
telefondaki uygulamada öyle bi şey yok galiba redditde bana ip ban mı ne atmıştı vpn açsam bile ban yiyodum o nasıl bi şeydi amk

telefondaki uygulamada öyle bi şey yok galiba redditde bana ip ban mı ne atmıştı vpn açsam bile ban yiyodum o nasıl bi şeydi amk
knk valla ben pcden kullanıyordum bılıyon mu mobilde nası işliyo bilmiyom ama pcden açtıgın çarı mobilde kullanabilyon ztn pcden aç build plan at

IMG 8238

Users who are viewing this thread

Back