Forumun amacini siktiniz beyler

A

ascendantwill

Bronze
Yeter aga az kavga edin varsa bilginiz verin millet ascendlesin lan forum looksmax.org lan fight club değil bura birde birbirinizin anasına sövüp duruyorsunuz hiç mi götünüz yemiyor realde buluşmaya bulşun çözün meseleyi aga

• +1
Reactions: Kayra139, Deleted member 100697, xlegend and 1 other person
bilmiyorum i reads until fight club go eat shit uncany incel from hungary shit trash head slutg

Yeter aga az kavga edin varsa bilginiz verin millet ascendlesin lan forum looksmax.org lan fight club değil bura birde birbirinizin anasına sövüp duruyorsunuz hiç mi götünüz yemiyor realde buluşmaya bulşun çözün meseleyi aga
kanka ben burda kimseye sataşmam adam inatla ana avrat önüne gelene sövüyor madem çok erkeksin yarın yüz yüze konuşalım halledelim diyorum taylanddayım diyor küfretmeye devam ediyor :ROFLMAO::ROFLMAO:
insanların yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri klavyeden yazan tipler çok garip

• +1
Reactions: Deleted member 100697, whitemonster6 and menas
kanka ben burda kimseye sataşmam adam inatla ana avrat önüne gelene sövüyor madem çok erkeksin yarın yüz yüze konuşalım halledelim diyorum taylanddayım diyor küfretmeye devam ediyor :ROFLMAO::ROFLMAO:
insanların yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri klavyeden yazan tipler çok garip
Hele hele yarrama bak 60 kg 178 adamn gelmis klavye delikanliligi yapiyor senin yuzune bu laflar soylerin o orospu ananin yuzunede bosalinir

1000 tane sosyal bozukluğu olan adam bi araya gelince ne bekliyon

• +1
Reactions: Ashoimex
forumdakilerin %90ının falan amacı shitpost

• +1
Reactions: Zodiac and Ashoimex
Yoo ben üstteki orospu evladının anasını siktim sadece

• JFL
Reactions: Ashoimex
Hele hele yarrama bak 60 kg 178 adamn gelmis klavye delikanliligi yapiyor senin yuzune bu laflar soylerin o orospu ananin yuzunede bosalinir
orospu oglu kimse seni sevmiyo anan sikile sikile mal olmussun

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and recai iskender
orospu oglu kimse seni sevmiyo anan sikile sikile mal olmussun
herkes beni seviyo kimsenin sevmedigi iki eleman sen ve recai denilen orospu evlatlari

• +1
Reactions: TrustMeBro
aq yapılcak ascend yok hardmax için para lazım subforumdaki aptallar sabah akşam lol oynuyo parayı nerde bulsun 😂

• JFL
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back