Forumun son durumu

View attachment 4595614
bu renkten açık yeşile geçmek ne kadar tutar? Nasıl işliyor bilmiyorum azıcık açabiliyorlar mı yoksa az seans gitsem bile mavi olur mı? Bide ortadaki kahverengiyi kaybetmeme ihtimalim var mı?

Ya da daha manyağı sonuç olarak depigmentation attırsam kahverengi yerlerimin yeşile yeşillerin maviye dönme ihtimali var mı?

Edit: birde gözüm 3 miyop 1 astigmat. Bu yaz çizdirmeyi düşünüyordum bu herhangi bir şekilde engel olur mu? Önce veya sonra mı çizdirmeliyim ya da çizdirme genel olarak bir engel mi?
Bu gözlerle çok güzel bir mavi sonucu elde edilebilir. Fazla seans da tutmaz.

Gözünü çizdirirsen zaten Kornea'na lazer müdahalesi önceden yaptığın ve göz içi dengelerle oynadığın için sıkıntı çıkabilir.

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, Thrill and 4 others
  • +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1, ascendantwill and 4 others
@Zuffster reis insta bakar mısın

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 287008 and Deleted member 307488
farkli oluruz babus
Güncelleme yapayım, Dr. Osama ile görüşen bir adamın bana verdiği bilgi sonrasında ben de doğrulama amacıyla bir görüşme ayarladım ve kendisi "dini" sebepler dolayısıyla heterochromia yapamayacağını söyledi.

• JFL
Reactions: Auchelius, susisesi, temelyeterliliktest and 4 others
Güncelleme yapayım, Dr. Osama ile görüşen bir adamın bana verdiği bilgi sonrasında ben de doğrulama amacıyla bir görüşme ayarladım ve kendisi "dini" sebepler dolayısıyla heterochromia yapamayacağını söyledi.
OSAMASON TUTUTUUTUTUTUTU

• +1
Reactions: Thrill

Users who are viewing this thread

Back