efe3344
BENİM ASCENDLEMEM LAZIM GENÇ
gencolar kafam öne doğru duruyor yani inek boynu gibi bunu nasıl kısa sürede düzeltebilrim neler yapmam lazım yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kaç set reisneck curl ile chin tuck yap ve aklına geldikçe boynunu düzelt
chin tuck 3x15kaç set reis
3x15 ne amınakoyim 2015de misinchin tuck 3x15
neck curlde ben 3x15 yapıyorum ama boynun güçsüzse biraz ağrıtabilir istiyorsan tekrarları azaltırsın
fitnesstan 3x15e alışığım ondan bundada böyle yapıyorum iyi sonuçlarda aldım isteyen farklı şekilde yapabilir3x15 ne amınakoyim 2015de misin
55x55 yapsanda sonuç alırsın iyiliğin için dedim dostm. fitnessdada 3x15 pek iyi değilfitnesstan 3x15e alışığım ondan bundada böyle yapıyorum iyi sonuçlarda aldım isteyen farklı şekilde yapabilir
mevzu kası zorlamak kas zorlandıktan sonra set veya tekrar sayısının önemi yok ağırlığı zaten beni en çok zorlayacak seviyede seçiyorum55x55 yapsanda sonuç alırsın iyiliğin için dedim dostm. fitnessdada 3x15 pek iyi değil
mevzu kası zorlamak kas zorlandıktan sonra set veya tekrar sayısının önemi yok ağırlığı zaten beni en çok zorlayacak seviyede seçiyorum
Fazla tekrar sayısı mss fazla yorup hem kas hacminin gelişmesini hem gücü hemde testoyu azaltıyomevzu kası zorlamak kas zorlandıktan sonra set veya tekrar sayısının önemi yok ağırlığı zaten beni en çok zorlayacak seviyede seçiyorum
3x15 atamıyorum zaten 3x15 planda sadece 2 ve 3.setin son tekrarları yeterince zorluyor boyun için aparatlık en azından bana gerek yok genetik olarak boynum yapılı ve kalın ben çalışmış olmak için çalışıyorumFazla tekrar sayısı mss fazla yorup hem kas hacminin gelişmesini hem gücü hemde testoyu azaltıyo
Boyun için başlangıçta yapılabilir aparat yoksa alışmak için ama aparat bana kalırsa lazım (bendede yok)
View attachment 5284220
View attachment 5284226
ne kdar ağır girersen tutuş o kadar çalıyo boyunda aparatsız mesela 20 plakayla 15te yaptığımdan daha az ağır hissediyom
normal çalışırken kabul edilemez tekrar aralığı
bir hareketi 3x15 yapabiliyorsan yanlış yapıyorsun
Ya form yanlış yada ağırlık az geliyor
Flyda falan bi ihtimal kabul edilebilir
4-10 arası iyidir max ağırlıkla doğru formda başlayıp her idman gününde 1 tekrar arttırıp 8-10 olunca ağırlığı arttırmak gerek böyle gidersen tükeniş kaçınılmaz