jsbera
💫
Reeves shrugdan başka yapmaya değer bi hareket var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daha çok ilizyon yaratmaya yardımcı olacak hareketler neler onlara bakıyorum daLateral raise spamle çalışıyo ya
kemiği spor yaparak uzatamazsın cope zaten
Kaslar için diyosan tiktoğa yazdığında çıkan hareketler bile çalışacaktırDaha çok ilizyon yaratmaya yardımcı olacak hareketler neler onlara bakıyorum da
Kanka kemiğin niye sporla gelismeyecegine bu kadar inaniyorsunLateral raise spamle çalışıyo ya
kemiği spor yaparak uzatamazsın cope zaten
Neden la kucultuyo mu frameyiKaslar için diyosan tiktoğa yazdığında çıkan hareketler bile çalışacaktır
Arka omuz çok çalışmamaya dikkat et sadece
Kanka kemiğin niye sporla gelismeyecegine bu kadar inaniyorsun
Ben sikerim
Kemik esnetebileceğin bir şey değil çünküKanka kemiğin niye sporla gelismeyecegine bu kadar inaniyorsun
Frame küçültmüyor ama daha küçük bir frame görünümü veriyor özellikle kıyafetle dururkenNeden la kucultuyo mu frameyi
Framei küçük gösteren başka var mi kas grubuKemik esnetebileceğin bir şey değil çünkü
Genetiğinde ne kadar varsa o kadar büyüyecek doğal framein
Frame küçültmüyor ama daha küçük bir frame görünümü veriyor özellikle kıyafetle dururken
Ben spora başladığım ilk 5 ay falan yapıp sonra 2 haftada 1 çalışmaya falan geçtim, ha ben devasa olucam bodyci olucam diyosan senin kararın sonuçta
YokFramei küçük gösteren başka var mi kas grubu
kanatlar için bi lat pulldownla chest supported row varYok
V taper görünümünü geliştirmek frame büyükmüş izlenimi verebilir o yüzden omuzlarla beraber kanatlarıda çalış
Düz lat pulldown barı varsa sadece geniş tutarak kanatları hedefleyebilirsinkanatlar için bi lat pulldownla chest supported row var
Sadece z bar var knkDüz lat pulldown barı varsa
zbar lat pulldownda kullanılan bişey değilki sizdekinin fotosunu atsanaSadece z bar var knk
Sadece bu var knk sordum sorusturdum oluyormuş ama bilek kası için sınırlı oluyormuşzbar lat pulldownda kullanılan bişey değilki sizdekinin fotosunu atsana
View attachment 5001554
Bundan bahsediyosan bu kol için
trapez vurmuyomu o daha cokReeves shrug