frame önemi

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
kas mas da yapsanız minik durabiliyonuz 180 olup ortalama üstü çerçeveli olan adam ile 183-185 adam pek fark etmiyor
ama 180 dar frameli adam küçük duruyo 180 dar framei kurtaramıyo ama frame ortalama üstüyse 180 güzel bi boy

frame derken bu sadece köprücük kemiği genişliği değil. vücuttaki kemiklerin yoğunluğu göğüs kafesi genişliği meme uçları arası uzaklık falan bunlar da farkediyo tabi öncelik köprücük kemiği

omuzlar düşük değilse kas kurtarabilir belki (bu da benim cope'um kas yapcam bakalım düzeliyor mu. ergenliğin daha ortalarında olduğum için daha muhtemelen büyür yine de)

• +1
Reactions: NoxInfernum and balve
bu tiktoktaki clark kent iyi mesela 180 ama roidliyor ayrıca framei dar değil :feelswhy: uzun olsam cem kurttekine gelen yorumlar ile copelardım ama onda o kadar kötü durmamasının sebebi boyu. özellikle lumbar vertebra ve bacaklar uzun olunca omzunun o kadar geniş olmasına gerek yok

• +1
Reactions: NoxInfernum
Cope

• +1
kas mas da yapsanız minik durabiliyonuz 180 olup ortalama üstü çerçeveli olan adam ile 183-185 adam pek fark etmiyor
ama 180 dar frameli adam küçük duruyo 180 dar framei kurtaramıyo ama frame ortalama üstüyse 180 güzel bi boy

frame derken bu sadece köprücük kemiği genişliği değil. vücuttaki kemiklerin yoğunluğu göğüs kafesi genişliği meme uçları arası uzaklık falan bunlar da farkediyo tabi öncelik köprücük kemiği

omuzlar düşük değilse kas kurtarabilir belki (bu da benim cope'um kas yapcam bakalım düzeliyor mu. ergenliğin daha ortalarında olduğum için daha muhtemelen büyür yine de)
Büyümeplaklarii111 ve benim bulusmamda subhuman frame'imin gün yüzüne çıkacağını kabullenemiyorum.

• +1
Reactions: growthplatessss111
Büyümeplaklarii111 ve benim bulusmamda subhuman frame'imin gün yüzüne çıkacağını kabullenemiyorum.
hayir olm sen ortaokulda dev gibiydin subhuman frame diyo

• +1
Bu ikili nerden tanışıyor amk

• JFL
Reactions: NoxInfernum and Serialsuicide
  • JFL
Reactions: Auchelius, jsbera, elemancomeback31 and 3 others
Bu ikili nerden tanışıyor amk
nasıl tanışabiliyolar amk harbi mogeaterda bu büyümeplaklarını etiketlemişti ne alaka mogeaterda mı tamıyo

• +1
Reactions: Auchelius
  • JFL
Reactions: Auchelius, jsbera, NoxInfernum and 1 other person
  • JFL
Reactions: Serialsuicide
Dombiliydim aq:forcedsmile: Recep Ivedik'e benziyordum:lul:

Sorma:lul::lul::lul:

riyal bilgi bu arad

Yoksa Mog yiyici BaranJFL'den mog yedikten sonra kendisine yediremeyip quit mi atmisti:soy::soy::soy:
Ölmedin mi sen amk

• So Sad
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and NoxInfernum