D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Frame 52 cm kol 35.5 cm
Gunluk alinan kalori 3.5-4k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
anladım kanka boy kactıFrame 52 cm kol 35.5 cm
Kisa baya mlsfanladım kanka boy kactı![]()
Frame kaç olursa iyi oluyor benim 55-56Frame 52 cm kol 35.5 cm
57.5 knkFrame kaç olursa iyi oluyor benim 55-56
İts over57.5 knk
Dişiler bunu görünce sulanıyo mu şimdi anlamadimİts over
50 üstü iyiFrame kaç olursa iyi oluyor benim 55-56
Mehmet arga ağabey çok iyi durmuyor mu ama omuz -bel oranı bence sulanırDişiler bunu görünce sulanıyo mu şimdi anlamadim
Roid basan dedigin adam sanki abuseluyo 1gram basiyor amkhiç antrenman yapmadan roid basan adamdan daha iyi framei olan bizzistiana ronaldo deriz mesela
Onu bunu bırakta hiç düşünemiyom nasıl antrenman yaptığını 2kilo bicep curl 5 dakka ara 1 set daha 10 dakka ara 40 kilo bench 5rep tuvalet molası 30 kilo kablolu rows 5 repRoid basan dedigin adam sanki abuseluyo 1gram basiyor amk
son 8 aydır bizdirOnu bunu bırakta hiç düşünemiyom nasıl antrenman yaptığını 2kilo bicep curl 5 dakka ara 1 set daha 10 dakka ara 40 kilo bench 5rep tuvalet molası 30 kilo kablolu rows 5 rep
Kizlar bele bakiyor mu saniyonyz aqshdjsjejshdjskwjrjwj hadi omuz anlarimda kari misiniz siz bel ne demek yaMehmet arga ağabey çok iyi durmuyor mu ama omuz -bel oranı bence sulanır
olm kızların bakıp bakmamasını siktir et estetik duruyo omzun g enis belin ince olcak işte aqKizlar bele bakiyor mu saniyonyz aqshdjsjejshdjskwjrjwj hadi omuz anlarimda kari misiniz siz bel ne demek ya