Frank tufano v2

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
%90 larp btw

1000026556

• +1
Reactions: Menas, Duck Eats Bagel, kazama and 6 others
CT scan da iyi görünüyor ama o supra orbital implantı kötü durucak

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, Serialsuicide and 3 others
@maarda @MogEater

• +1
Reactions: pashanimair, Duck Eats Bagel, reanrao and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak, OgreGravital and 4 others
Aylardır bu foto dönüp duruyor ikisi içinde güzel pr böyle bişey olmayacak

• +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak, Duck Eats Bagel and 3 others
Olmayacaktır zaten amk larpcısı zaten bunun travesti manitasıda dathonun victim’ı
bu lavuğun dinazor travestiyi siktiğini gördüğüm günden beri aynı değilim:blackpill::blackpill::blackpill:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak, Duck Eats Bagel and 3 others
Götü yiyiyorsa gitsin olsun da yarrağı yesin biz de gülelim andaval gerizekalıya xd sorunsuz yüzlerine ameliyat arıyorlar bu kadar aptallık olur mu la, frank tufano da malın teki insan göz bölgesine bıçak sokturur mu akılsız herifler

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, churmaxxed and 1 other person
Götü yiyiyorsa gitsin olsun da yarrağı yesin biz de gülelim andaval gerizekalıya xd sorunsuz yüzlerine ameliyat arıyorlar bu kadar aptallık olur mu la, frank tufano da malın teki insan göz bölgesine bıçak sokturur mu akılsız herifler
short skull, flat face, small chin, inward gonions

sorunsuz yüz diye bir şey yok, clavın yüzünde düzeltilebilir flawları var

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 2 others
bende seneye bimax için italyaya gitmeyi düşünüyorum eğer ramieri emekli olmazsa

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Duck Eats Bagel
bende seneye bimax için italyaya gitmeyi düşünüyorum eğer ramieri emekli olmazsa
25-30 bin doların var mı gerçekten yaş kaç merak ettim, ben de olmayı düşünüyorum ama türkiyedeki cerrah konusunda şüpheliyim nereye baksam başarısız vakalar, dava olayları fln. İnsanlar surgerymaxx'ı çok kolay zannediyor lol

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and Serialsuicide
25-30 bin doların var mı gerçekten yaş kaç merak ettim, ben de olmayı düşünüyorum ama türkiyedeki cerrah konusunda şüpheliyim nereye baksam başarısız vakalar, dava olayları fln. İnsanlar surgerymaxx'ı çok kolay zannediyor lol
25k doları 1 yılda rahatlıkla biriktirebilim zaten tr de olmayacağım ailemden gizli iş çevireceğim için italyada olmayı düşünüyorum

• +1
25k doları 1 yılda rahatlıkla biriktirebilim zaten tr de olmayacağım ailemden gizli iş çevireceğim için italyada olmayı düşünüyorum
25 k doları ameliyat için veriyosun ama ailenden gizli iş çevircen:unsure: ilk önce kendi evine çık

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, why not me? and 1 other person
25 k doları ameliyat için veriyosun ama ailenden gizli iş çevircen:unsure: ilk önce kendi evine çık
istanbulda evden çıksam şuan yaşadığım yerde yaşamak için en az 100k kira vermem lazım :feelshmm:

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 2 others
Ramierin bimaxi 15k civarı,custom ise 20 buluyordur ama sadece bimax 25-30 değil
Ramier kim giantsın ekibinden mi?

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 1 other person
Ramierin bimaxi 15k civarı,custom ise 20 buluyordur ama sadece bimax 25-30 değil
15 k ise gerçekten ramieriye gitmek daha mantıklı aq, tırrıkıyede araştırıyorum ben 20 bin dolar çeken bile var her şeyin boku çıktı

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
Ramier kim giantsın ekibinden mi?
Yok italya da cerrah baya popüler
Giant ile sadece pagnoni ve celal candirili ile çalışıyor galiba, türk bir cerrah daha olabilir bide

Onun harici hiç design yapmıyor parasını versen de onun cerrahlarla çalışmak zorundasın

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Dathomirian Zabrak and 3 others
15k-20k cidden ucuz o paraya araba yok

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
15 k ise gerçekten ramieriye gitmek daha mantıklı aq, tırrıkıyede araştırıyorum ben 20 bin dolar çeken bile var her şeyin boku çıktı
Ocak 2024 de custom bimax ve genioya 25k dolar ödeyen biriyle konuşmuştum
Sonuçları vardı ama bulamadım şuan galiba silmiş yada org fotoğraflarının yarısı gittiği zamanda patlamış

Danışmanlığa 200 dolar ödemeden sitesinden direkt gmail atarsan asistanları cevap veriyo demişti de o zaman denemedim

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 1 other person
Yok italya da cerrah baya popüler
Giant ile sadece pagnoni ve celal candirili ile çalışıyor galiba, türk bir cerrah daha olabilir bide

Onun harici hiç design yapmıyor parasını versen de onun cerrahlarla çalışmak zorundasın
Plastik cerrah Burak Sercan Erçin ve Mehmet Cömertle çalışıyor bir de. Giantın da bu iş için sertifikası var mı resmi onu görmek istiyoruz.

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 1 other person
Sonuçları vardı ama bulamadım şuan galiba silmiş yada org fotoğraflarının yarısı gittiği zamanda patlamış

Danışmanlığa 200 dolar ödemeden sitesinden direkt gmail atarsan asistanları cevap veriyo demişti de o zaman denemedim
mb beyler eleman trimax olmus ama ben bimax hakkında konustugumda bir önceki mesajda söylediğim fiyatları vermişti

Last edited:
  • +1

İyi o zaman tahmini fiyat bilgisi için sorabilirim eğer cevap verirlerse, tek sorun yabancı dil olduğu için anlaşamamak, şuanda yeterli ingilizcem yok . Türkiye'de facebook gruplarını her yeri taradım iyi cerrahlar da var aslında paragöz olmayan idkk

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and Resistance.