Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
%90 larp btw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ameliyattan felçsiz çıkma şansı yok aq
Olmayacaktır zaten amk larpcısı zaten bunun travesti manitasıda dathonun victim’ıAmeliyattan felçsiz çıkma şansı yok aq
bu lavuğun dinazor travestiyi siktiğini gördüğüm günden beri aynı değilimOlmayacaktır zaten amk larpcısı zaten bunun travesti manitasıda dathonun victim’ı
vodafone
short skull, flat face, small chin, inward gonionsGötü yiyiyorsa gitsin olsun da yarrağı yesin biz de gülelim andaval gerizekalıya xd sorunsuz yüzlerine ameliyat arıyorlar bu kadar aptallık olur mu la, frank tufano da malın teki insan göz bölgesine bıçak sokturur mu akılsız herifler
25-30 bin doların var mı gerçekten yaş kaç merak ettim, ben de olmayı düşünüyorum ama türkiyedeki cerrah konusunda şüpheliyim nereye baksam başarısız vakalar, dava olayları fln. İnsanlar surgerymaxx'ı çok kolay zannediyor lolbende seneye bimax için italyaya gitmeyi düşünüyorum eğer ramieri emekli olmazsa
25k doları 1 yılda rahatlıkla biriktirebilim zaten tr de olmayacağım ailemden gizli iş çevireceğim için italyada olmayı düşünüyorum25-30 bin doların var mı gerçekten yaş kaç merak ettim, ben de olmayı düşünüyorum ama türkiyedeki cerrah konusunda şüpheliyim nereye baksam başarısız vakalar, dava olayları fln. İnsanlar surgerymaxx'ı çok kolay zannediyor lol
25 k doları ameliyat için veriyosun ama ailenden gizli iş çevircen25k doları 1 yılda rahatlıkla biriktirebilim zaten tr de olmayacağım ailemden gizli iş çevireceğim için italyada olmayı düşünüyorum
istanbulda evden çıksam şuan yaşadığım yerde yaşamak için en az 100k kira vermem lazım25 k doları ameliyat için veriyosun ama ailenden gizli iş çevircenilk önce kendi evine çık
Ramierin bimaxi 15k civarı,custom ise 20 buluyordur ama sadece bimax 25-30 değil25-30 bin doların
Ramier kim giantsın ekibinden mi?Ramierin bimaxi 15k civarı,custom ise 20 buluyordur ama sadece bimax 25-30 değil
15 k ise gerçekten ramieriye gitmek daha mantıklı aq, tırrıkıyede araştırıyorum ben 20 bin dolar çeken bile var her şeyin boku çıktıRamierin bimaxi 15k civarı,custom ise 20 buluyordur ama sadece bimax 25-30 değil
Yok italya da cerrah baya popülerRamier kim giantsın ekibinden mi?
Ocak 2024 de custom bimax ve genioya 25k dolar ödeyen biriyle konuşmuştum15 k ise gerçekten ramieriye gitmek daha mantıklı aq, tırrıkıyede araştırıyorum ben 20 bin dolar çeken bile var her şeyin boku çıktı
Plastik cerrah Burak Sercan Erçin ve Mehmet Cömertle çalışıyor bir de. Giantın da bu iş için sertifikası var mı resmi onu görmek istiyoruz.Yok italya da cerrah baya popüler
Giant ile sadece pagnoni ve celal candirili ile çalışıyor galiba, türk bir cerrah daha olabilir bide
Onun harici hiç design yapmıyor parasını versen de onun cerrahlarla çalışmak zorundasın
mb beyler eleman trimax olmus ama ben bimax hakkında konustugumda bir önceki mesajda söylediğim fiyatları vermiştiOcak 2024 de custom bimax ve genioya 25k dolar ödeyen biriyle konuşmuştum
Sonuçları vardı ama bulamadım şuan galiba silmiş yada org fotoğraflarının yarısı gittiği zamanda patlamış
Danışmanlığa 200 dolar ödemeden sitesinden direkt gmail atarsan asistanları cevap veriyo demişti de o zaman denemedim
İyi o zaman tahmini fiyat bilgisi için sorabilirim eğer cevap verirlerse, tek sorun yabancı dil olduğu için anlaşamamak, şuanda yeterli ingilizcem yok . Türkiye'de facebook gruplarını her yeri taradım iyi cerrahlar da var aslında paragöz olmayan idkkOcak 2024 de custom bimax ve genioya 25k dolar ödeyen biriyle konuşmuştum
Sonuçları vardı ama bulamadım şuan galiba silmiş yada org fotoğraflarının yarısı gittiği zamanda patlamış
Danışmanlığa 200 dolar ödemeden sitesinden direkt gmail atarsan asistanları cevap veriyo demişti de o zaman denemedim