BugraSA
Iron
almanyadayım. fraud için kaliteli ve tabanlık takılabilecek bir ayakkabı arıyorum. af1 nasıldır? tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim çünkü ayakkabılardan anlamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tarzina gore degisir lakin sadece ayakkabilara bakmak yerine corap altina silikon tabanlara bakabilirsin. Hem fraudladiginin ortaya cikma riski azalir hem de ayakkabi sorununa takilmazsin pek.almanyadayım. fraud için kaliteli ve tabanlık takılabilecek bir ayakkabı arıyorum. af1 nasıldır? tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim çünkü ayakkabılardan anlamam.
kac cm ekliyor denedinmiTarzina gore degisir lakin sadece ayakkabilara bakmak yerine corap altina silikon tabanlara bakabilirsin. Hem fraudladiginin ortaya cikma riski azalir hem de ayakkabi sorununa takilmazsin pek.
3.5 cm falankac cm ekliyor denedinmi
rahatsız ediyor mu dunk veya airmax tarzı ayakkabilarda dışarı çıkarmi fazla bide kullandığın hangisi3.5 cm falan
Eskiden kullaniyodum şimdi unuttum tbh, çok rahatsız etmiyordu ama hiç olmasa daha rahat tabii ki.rahatsız ediyor mu dunk veya airmax tarzı ayakkabilarda dışarı çıkarmi fazla bide kullandığın hangisi