Fraudmaxxingle overbite düzeltme yöntemi

appealboss

appealboss

Time to Ascend
Beyler yabancı threadse attım bide Türkler için atayım dedim diş tellerine 150k veremeyenler için

dostlar şimdi bende etkili olan yöntemi anlatacağım öncelikle şunu bilmeniz gerek ki 13 yaşından sonra overbitenizi doğal olarak duzeltemessiniz bende kapanış bozukluğu vardı ve şuan hala var ama hiç belli olmuyor yaptığım yöntem şöyle 3-4 ay çenemi öne doğru öndeki 2 dişime attım yüzüm çok long mid face gibi duruyordu ama sonra öne atmayı bıraktım baktım ki çenem artık sürekli o konumda duruyor hiçbirşey yapmasam bile ve çenemi long midface olmaması için biraz daha geriye attım tam olarak bir insanınki gibi arka dişlerim hafif havadaydı ama mewing yapabiliyordum ve şimdi hala overbitem var ama overbitem hiç belli olmuyor yani çenenizi buna alıştırmanız gerekiyor sizin dişlerinize bağlı olarak doğru konumu bulun uzman tavsiyesi değildir öylesine yazdığım bir thread çeviri kullandım hatalarımın kusuruna bakmayın

• +1
Reactions: erlang, veneficus and Demirs
Jutting demen yeterliydi

• +1
Reactions: EK0
ya kardeşim diş teli nedir basacan parayı ameliyat olacan çocuk parkına çevirdiniz iyice

• +1
  • JFL
Reactions: Iranidnordid and appealboss