
MogEater
sub0 to true adam - In memory of Zagro
- Joined
- Apr 16, 2024
- Posts
- 1,693
- Reputation
- 2,626
Türkiye’de, özellikle Antalya tarafında bazı köylerde köylüler vurdukları yabani domuzları yer. Sayıları oldukça fazla aslında ama pek konuşulmaz. Bu etin potansiyeli büyük, şimdi bunu biraz açalım.
Koku olayı var. Küçükbaş kokusu gibi. Rahatsız oluyorsan sıkıntı olabilir.
Evde pişirirken de koku yayılıyor. Aspiratör + cam işi çözer.
Ama uzun vadede hava temizleyici (Dyson, Xiaomi vs.) alırsan rahat edersin.
Low T SUB3 Middle Eastern Sünni Komşular Kapıya X işareti çizilebilir farkederlerse ( Saka bir yana her ette oldacagi gibi duzenli olarak yaparsan eve et kokusu siner dogal olarak stinkmaxxing yapmiyorsan buna gerek yok. )


Ne Domuzu Bu?
Türkiye’de genelde Avrasya yaban domuzu var. Bildiğin o siyah-kahverengi olanlardan.- Ortalama 60 kilo geliyorlar.
- En güzel yerleri: sırt, arka bacak, ön bacak ve kaburga.
- Göğüs ve karın gibi yerler genelde bacon, salam, sosis gibi şeyler için kullanılıyor.
Neden Uğraşayım?
- Yılda 1 kere avla, 1 domuz sürüsüne denk gel. Üç Domuz avla.
- 12 saatini ayır, parçala, temizle, paketle.
- Sonuç: Derin dondurucuda 300 gr’lık 150-200 parça temiz et.
Neden Mükemmel Değil Ama Yine de İyi Bir Seçenek?
Yağlı bir et, Kontrfile beklentisi olmasın.Koku olayı var. Küçükbaş kokusu gibi. Rahatsız oluyorsan sıkıntı olabilir.
Evde pişirirken de koku yayılıyor. Aspiratör + cam işi çözer.
Ama uzun vadede hava temizleyici (Dyson, Xiaomi vs.) alırsan rahat edersin.
Low T SUB3 Middle Eastern Sünni Komşular Kapıya X işareti çizilebilir farkederlerse ( Saka bir yana her ette oldacagi gibi duzenli olarak yaparsan eve et kokusu siner dogal olarak stinkmaxxing yapmiyorsan buna gerek yok. )