Free Unlimited Protein. ( High T ) - Primallover. - Porkmaxxing

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
Türkiye’de, özellikle Antalya tarafında bazı köylerde köylüler vurdukları yabani domuzları yer. Sayıları oldukça fazla aslında ama pek konuşulmaz. Bu etin potansiyeli büyük, şimdi bunu biraz açalım.

Ne Domuzu Bu?

Türkiye’de genelde Avrasya yaban domuzu var. Bildiğin o siyah-kahverengi olanlardan.
  • Ortalama 60 kilo geliyorlar.
  • En güzel yerleri: sırt, arka bacak, ön bacak ve kaburga.
  • Göğüs ve karın gibi yerler genelde bacon, salam, sosis gibi şeyler için kullanılıyor.
Protein oranı gayet iyi: %22 - 28 civarında. ( DANADAN DAHA FAZLA )

Neden Uğraşayım?

• Yılda 1 kere avla, 1 domuz sürüsüne denk gel. Üç Domuz avla.
  • 12 saatini ayır, parçala, temizle, paketle.
  • Sonuç: Derin dondurucuda 300 gr’lık 150-200 parça temiz et.

Neden Mükemmel Değil Ama Yine de İyi Bir Seçenek?

Yağlı bir et, Kontrfile beklentisi olmasın.
Koku olayı var. Küçükbaş kokusu gibi. Rahatsız oluyorsan sıkıntı olabilir.
Evde pişirirken de koku yayılıyor. Aspiratör + cam işi çözer.
Ama uzun vadede hava temizleyici (Dyson, Xiaomi vs.) alırsan rahat edersin.
Low T SUB3 Middle Eastern Sünni Komşular Kapıya X işareti çizilebilir farkederlerse ( Saka bir yana her ette oldacagi gibi duzenli olarak yaparsan eve et kokusu siner dogal olarak stinkmaxxing yapmiyorsan buna gerek yok. )

:feelsmage::feelsmage:

• Ugh..
  • Love it
Reactions: cakdripa and IlI
Derin dondurucuda 2-3 gün bekletip lastik kıvamına gelene kadar pişirmen lazım. Öbür türlü tenyalardan geberirsin.

• +1
Reactions: MogEater
Derin dondurucuda 2-3 gün bekletip lastik kıvamına gelene kadar pişirmen lazım. Öbür türlü tenyalardan geberirsin.
onunda cozumu vardir eminim, humans icin non toxic bir sprey filan vardir herhalde ama evet dana gibi rare pisiremem zaten dana kadar lezzetlide olacagini sanmiyorum.

gpt source

Etin Tamamen Piştiğinden Emin Ol

Trichinella gibi parazitler iç sıcaklık 71°C’ye (160°F) ulaştığında ölür.

easy shit

ne jfli knk harika foruma attigim 4. harika post

• JFL
Reactions: IlI
ne jfli knk harika foruma attigim 4. harika post
forumun yüzde 60ı müslüman kalan yüzde 40in 35i de ramazanda oruclu taklıdı yapıyor ailesi kızmasın diye gelip domuz vurup yemekten bahsedıyon aggggga

• JFL
Reactions: yenesy and recai iskender
forumun yüzde 60ı müslüman kalan yüzde 40in 35i de ramazanda oruclu taklıdı yapıyor ailesi kızmasın diye gelip domuz vurup yemekten bahsedıyon aggggga
%10 max musluman

%10 max musluman
sen assumption yapıyosun benim birebir muhabbete girdiklerimin büyük çoğunluğu müslümandı ben dahil hani 5 vakit namaz kılmak değil de inanmaktan bahsediyorum

sen assumption yapıyosun benim birebir muhabbete girdiklerimin büyük çoğunluğu müslümandı ben dahil hani 5 vakit namaz kılmak değil de inanmaktan bahsediyorum
tamam knk olabilir umrumda degil post ekstrem ama yapilabilir mantikli post, americada benzerini cok yapiyorlar spesifik olarak geyik eti icin.

• +1
Reactions: IlI
tamam knk olabilir umrumda degil post ekstrem ama yapilabilir mantikli post, americada benzerini cok yapiyorlar spesifik olarak geyik eti icin.
kağıt üstünde okey de kimsenin protein için dağa çıkıp domuz avlıcagını sanmıyorum :lul:
yine de guide için teşekkürler

• +1
Reactions: MogEater