FUROSEMIDEN ATTIM

Ratonnn

Ratonnn

Just a guy
az önce 80 mg furosemiden kullandım 1 kutu 50-100 tl bandında eczaneden reçetesiz alabilirsiniz idrar sökücü ilaç 40 dakikada 1 köpek gibi tuvalete gidiyorsunuz damağınıza kadar kurutur bol bol 4-5 litre su içmeyi unutmayın kalp ya da böbrek hastalığınız varsa uzak durun ultra debloat istiyorsanız tercih edebilirsiniz her ayda 1 date öncesi tercih edin 1 kutuda 12 tablet var tabletin tanesi 40mg neler yaşadığımı saatler sonra paylaşırım

• +1
Reactions: hexteck and orbitalover
atalı yarım saat oldu 2 defa tuvalete çıktım 5 dakika arayla belki de psikolojiktir, updatelemeye devam edicem. yan etkil olarak sadece boynumda kaşındı yaptı o kadar

• +1
Reactions: hexteck, Kayra139 and yenesy
atalı yarım saat oldu 2 defa tuvalete çıktım 5 dakika arayla belki de psikolojiktir, updatelemeye devam edicem. yan etkil olarak sadece boynumda kaşındı yaptı o kadar
Kaç günde sonuc alırsın?

hayatımda bu kadar çok etki eden başka hiçbir şey görmedim 2 saat içinde 20den fazla tuvalete çıktım artık dilim damağım kurudu aynaya baktığımda harbiden de bloat sorununu çözdüğünü anlayabiliyorum daha 2 saat oldu

• +1
Reactions: hexteck and Kayra139
Kaç günde sonuc alırsın?
kullandıktan sonra 2-3 saat sonra etki eder ayda 1 özel bir yerlere giderken ya da date öncesi kullan daha fazla kullanma 4-5 litre su iç

• +1
Reactions: hexteck, orbitalover and Kayra139
kalp sikinti genelde idrar sokturuculerde eger cok sikintiya girdigini dusunursen bol tuzlu su + powerade gom

• +1
Reactions: hexteck
kalp sikinti genelde idrar sokturuculerde eger cok sikintiya girdigini dusunursen bol tuzlu su + powerade gom
bayağı su attım aynada kesin olarak belli ama bununla beraber potasyum ve sodyum da attığım için bol bol avakado ve muz tüketicem şu an hafif baş dönmesi ve göz kararması var onun dışında iyiym

• +1
vital degerlerin neler?

• +1
az önce 80 mg furosemiden kullandım 1 kutu 50-100 tl bandında eczaneden reçetesiz alabilirsiniz idrar sökücü ilaç 40 dakikada 1 köpek gibi tuvalete gidiyorsunuz damağınıza kadar kurutur bol bol 4-5 litre su içmeyi unutmayın kalp ya da böbrek hastalığınız varsa uzak durun ultra debloat istiyorsanız tercih edebilirsiniz her ayda 1 date öncesi tercih edin 1 kutuda 12 tablet var tabletin tanesi 40mg neler yaşadığımı saatler sonra paylaşırım
kanka baktimda biraz bildiğin idrar ile su atımı ilaciymis yan etkileride genel olarak senin yaşadığın şeyler, neden bilinmiyor o kadar ilk defa gördüm bildiğin debloat ilaci değil mi mantıken birde şuanki durumun ne etkisi geçtimi

• +1
ilacın kutusunu paylaşır mısın

Attachments

• furosemid-nedir-furosemid-ne-ise-yarar-nicin-13909878_6158_amp.webp
    furosemid-nedir-furosemid-ne-ise-yarar-nicin-13909878_6158_amp.webp
    5.3 KB · Views: 0
  • Love it
hayatımda kullandığım en güzel ilaç olabilir özet geçmem gerekirse bu bir idrar sökücüdür date öncesi ayda 1 kullanın yoksa kalp kaslarınızı lastiğe çevirir ilacın çalışma sistemi basit vücudunuzdaki bütün fazla suyu ödemi işiyorsunuz kullandığım gün 40 defa tuvalete çıktım ayna karşısında resmen debloat olduğumu gördüm 0 şaka beyler eczanede 50-100 tl arası ben reçetesiz aldım. dediğim gibi date'e giderken ya da mezuniyet vesaire bu tarz özel günlere giderken ayda 1 kullanın asla aşırıya kaçmayın. yaşadığım tek yan etki göz kararması ve baş dönmesi oldu onun dışında sigara içtiğim için bütün ciğerlerim açıldı ilacın böyle bir etkisi de var çünkü ciğerlerdeki fazla ödemi de atıyor o gün çok daha fazla öksürüp balgam attım. baş dönmesi ve göz kararması için bütün gün muz ve avokado yedim böylece ertesi gün bloat olmadım bu ilacın tek kötü yanı attığınız ödemle beraber potasyum da atmanız bunun için aldığınız gün bol bol potasyum tüketin ertesi gün tekrar bloat olmazsınız ayrıca aldığınız gün 4-5 litre su içmeyi unutmayın. tek cope olmayan tek işe yarayan bloat için en etkili yöntem kesinlikle budur.

• Woah
Reactions: Kayra139
hayatımda kullandığım en güzel ilaç olabilir özet geçmem gerekirse bu bir idrar sökücüdür date öncesi ayda 1 kullanın yoksa kalp kaslarınızı lastiğe çevirir ilacın çalışma sistemi basit vücudunuzdaki bütün fazla suyu ödemi işiyorsunuz kullandığım gün 40 defa tuvalete çıktım ayna karşısında resmen debloat olduğumu gördüm 0 şaka beyler eczanede 50-100 tl arası ben reçetesiz aldım. dediğim gibi date'e giderken ya da mezuniyet vesaire bu tarz özel günlere giderken ayda 1 kullanın asla aşırıya kaçmayın. yaşadığım tek yan etki göz kararması ve baş dönmesi oldu onun dışında sigara içtiğim için bütün ciğerlerim açıldı ilacın böyle bir etkisi de var çünkü ciğerlerdeki fazla ödemi de atıyor o gün çok daha fazla öksürüp balgam attım. baş dönmesi ve göz kararması için bütün gün muz ve avokado yedim böylece ertesi gün bloat olmadım bu ilacın tek kötü yanı attığınız ödemle beraber potasyum da atmanız bunun için aldığınız gün bol bol potasyum tüketin ertesi gün tekrar bloat olmazsınız ayrıca aldığınız gün 4-5 litre su içmeyi unutmayın. tek cope olmayan tek işe yarayan bloat için en etkili yöntem kesinlikle budur.
Demir değerlerin falanda düşmüştür

blood pact gibi ilaç

Demir değerlerin falanda düşmüştür
muhtemelen çünkü vücudundaki bütün sodyum, potasyum bu tarz şeyleri işeyip atıyorsun bunlara karşı önlem olarak beslendim o gün, sabah uyandığımda ekstra bloat olmadım.

yav bune korktum aq

hocam bloat için gerçekten tek işe yarayan şey bu olabilir
furosemiden böbreklerini nasıl etkiledi ve hidroklorotiyazid eplerenon ya da spironolakton denedin mi hiç

ben normalde de suyumu 4-5 litre içerim günlük olarak o yüzden bir problem yaşamadım şu an sadece furosemiden denedim uzun kullanımda kalp kaslarını lastiğe çevirir ayda 1 kullanılır

• +1
Reactions: whitemonster6 and hexteck
baya popülerdi burda bu ilac niye herkes ilk defa görmüs la
biri daha thread açmıştı tr subda kusmuştu amk

• JFL
  • +1
Reactions: Ratonnn, Ashoimex and yenesy
lasix dedikleri bu değil miydi

• +1
Reactions: maarda and Ashoimex
2022de özellikle yabancılar arasında çok populerdi diye biliyorum geçen eczanede gördüm bi attım yok böyle bir şey aq yarın falan 160mg atıcam kusma gibi hiçbir şey yaşamadım tek yaşadığım şey göz kararması işitme kaybı ve baş dönmesi o da normal amk o kadar sodyum attım

• JFL
Reactions: IlI
2022de özellikle yabancılar arasında çok populerdi diye biliyorum geçen eczanede gördüm bi attım yok böyle bir şey aq yarın falan 160mg atıcam kusma gibi hiçbir şey yaşamadım tek yaşadığım şey göz kararması işitme kaybı ve baş dönmesi o da normal amk o kadar sodyum attım
160 mg ne amk stacy buldun date e falan mı gidiyosun

• JFL
Reactions: Ratonnn
160 mg ne amk stacy buldun date e falan mı gidiyosun
benim yabancı arkadaş her gün 80mg atıyomuş gaza geldim 160 atacam umarım ölmeyiz amk :lul:

• JFL
Reactions: orbitalover

Users who are viewing this thread

Back