gargomel hakkında

Ethernal

Ethernal

Egoizm Pill.
ben internette geçirdiğim toplam süre boyunca bir adamdan böyle gıcık almadım,
ha belki 10 yaşımda point blank oynarken beni öldüren adama böyle kıl olmuşumdur max okadar yani.

öyle bir herif düşün "beni eleştiren" her ama her yoruma (y) koyuyor. gördükçe fıttırıyorum beni sinirlendirme konusunda çok başarılı,
ne kadar thread açsam :lul: emojisini kullanıyor fryhlkdfuşlkdu gülesim geldi

bu kadar rahatsız edici bi otistik olman gerçekten takdire şayan kardeşim, gerçekten bu ibnelik-gıcıklık rölünü iyi oynuyorsun
veya irl'de gerçekten böyle bir sefil yaratıksın

olum gerçekten merak ediyorum acaba senin baban seni seviyormu o yemeğine ilaç atma olayı doğru bir olay mıydı?
bence evinde kendini pcye kapatmış ailesiyle sürekli kavga eden hayattan soğuyan bir ergensin ve beni sinirlendirmeyi başarıyosun

umarım bu hakkında düşündüklerim gerçek değildir, umarım güzel ve başarılı bir hayatın vardır ve insanlarla aran gayet iyidir, şöyle saygı duyulan sevilen bir adam olduğunu öğrenirsem gerçekten seninle iftihar ederim ve senden özür dileyip şapka çıkarırım.

ha bu forumda bile insanları sinir etmeyi başarıyosun nasıl bir yaratıksın çözemedim
@gargomel
Ugly Cartoon Characters We Secretly Love

• +1
Reactions: maarda, auitistsurvior and gargomel
knk 3 hafta öncesinde falan senin tipini gördüm belki de intihar etmesi gereken sensindir be bilemedim

• JFL
  • +1
Reactions: Ethernal and gargomel
knk 3 hafta öncesinde falan senin tipini gördüm belki de intihar etmesi gereken sensindir be bilemedim
dur daha bitmedi
civan bana koçluk yapacak kurtaracak beni civan

• JFL
  • So Sad
Reactions: Peter Steele, maarda, gargomel and 1 other person
Garip bı adam 2021 den beri burdaymis öyle diyo

• JFL
Reactions: Ethernal