gdzie szukacie chorych psychicznie f0idów?

kdz777

kdz777

real rasputin
inb4 hce psychicznom altke by mnie zmanipuflowlala:lul::lul::lul::bluepill::bluepill::bluepill:

kazdy wie ze im bardziej zjebana tym łatwiejsza do wyruchania, a jak ktoś w takiej sie zakochuje to XD
to ktoś ma jakąś metode by szukać je w sposób hurtowy?

myślałem by pisać na jakiś spotted jakiego polecacie psychiatre i łowić w komentarzach:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Divineincel, iheardnobell, gruca-looksmaxx223 and 1 other person
Zależy w jakim przedziale wiekowym szukasz. W moim przypadku najczęściej znajduję na tiktoku ale tak w przedziale 14-17 (i dobrze bo sam jestem w tym przedziale) i 3/4 z nich po kilku dniach mówiło do mnie tatusiu czy coś w tym stylu. Jak szukasz starszych to ci nie pomogę za bardzo bo mimo iż w takich gustuje to jeszcze się z taką nie spotkałem

• +1
Reactions: Divineincel and kdz777
Zależy w jakim przedziale wiekowym szukasz. W moim przypadku najczęściej znajduję na tiktoku ale tak w przedziale 14-17 (i dobrze bo sam jestem w tym przedziale) i 3/4 z nich po kilku dniach mówiło do mnie tatusiu czy coś w tym stylu. Jak szukasz starszych to ci nie pomogę za bardzo bo mimo iż w takich gustuje to jeszcze się z taką nie spotkałem
Ok oski - mnie nigdy nie chciały - a szukam od 18 rż mniej więcej

• +1
Reactions: kdz777 and ezet
inb4 hce psychicznom altke by mnie zmanipuflowlala:lul::lul::lul::bluepill::bluepill::bluepill:

kazdy wie ze im bardziej zjebana tym łatwiejsza do wyruchania, a jak ktoś w takiej sie zakochuje to XD

myślałem by pisać na jakiś spotted jakiego polecacie psychiatre i łowić w komentarzach:lul:
Nie ma takiego czegoś, sam szukałem po spottedach ale one niszczą po przeruchaniu czadom i oskarom jak już - inkela to zmanipulują że lubią a potem odejdą bez słowa

• JFL
Reactions: Divineincel
W sumie to jak w ogóle innych się słucha że one niby takie łatwe są to znaczy że jestem prawdziwy sub3 z szansą co najwyżej na strzał w tył głowy i dół z wapnem czy kremację i rozsypanie

• +1
Reactions: ezet

yubo

• +1
Reactions: kdz777, Weezyhigh07 and ezet
Ok oski - mnie nigdy nie chciały - a szukam od 18 rż mniej więcej
czemu oski? poza tym było by to troche dziwne jakbyś szukał dziewczyny <18 biorąc pod uwage to że jesteś na studiach

W sumie to jak w ogóle innych się słucha że one niby takie łatwe są to znaczy że jestem prawdziwy sub3 z szansą co najwyżej na strzał w tył głowy i dół z wapnem czy kremację i rozsypanie
zawsze jest jakaś nadzieja

czemu oski? poza tym było by to troche dziwne jakbyś szukał dziewczyny <18 biorąc pod uwage to że jesteś na studiach
Dlatego ja szukam w przedziale 18 (rocznikowo) do 22, w sumie starszymi od siebie bym nie pogardził ale mam wrażenie że te to już chcą jeszcze więcej niż sam wygląd

zawsze jest jakaś nadzieja
Dożyj 30 i zdeklasuj konkurencję mocą zarobków - tak z 10-15k minimum

Na razie czekam na pozostałe 3.5k z zakończonej pracy i będę mógł pojechać sobie na Mazury do rodziny, w sumie już mogę, ale chciałem autem

• +1
Reactions: kdz777

discord pewnie XDD

Ja obserwuje na ig dużo alternetywek z mojego miasta to raz jedna do mnie napisała i waliła w chuja że nie ćpa xD
Ostatecznie ją zghostowałem to mam wyjebane

więc jak jesteś hltn+ to raczej ci jakaś odpisze na story ewentualnie ty możesz coś na stkry odpowiedzieć bo takie zazwyczaj mają humor na poziomie żartów z izraela i rasizmu

• +1
Ja obserwuje na ig dużo alternetywek z mojego miasta to raz jedna do mnie napisała i waliła w chuja że nie ćpa xD

więc jak jesteś hltn+ to raczej ci jakaś odpisze na story ewentualnie ty możesz coś na stkry odpowiedzieć bo takie zazwyczaj mają humor na poziomie żartów z izraela i rasizmu
Kurwa jakie Rel.
Performatyzm generalnie 3/4 normikow w moim wieku jest nie do opisania. 3 lata temu te same osoby ktorej wspierały Ukraińców, broniły Żydów to przecież antysemityzm zły etc. dzisiaj śmieją się z tego samego. „Haha jebać Żydów haha jebać Izrael jestem jebanym performative cuckiem ktory nie jest w stanie myśleć za siebie” najlepsze jest to że takie alternatywki wyzywają żydów i murzynow bo wiecie haha nigger ale są za lewica bo przecież aborcja musi być XDDDD albo jak nazwiesz takiego murzyna gorzej niż nigga/nigger (np. Shitskin) to już się prują do ciebie :lul::lul:

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223 and kdz777
Kurwa jakie Rel.
Performatyzm generalnie 3/4 normikow w moim wieku jest nie do opisania. 3 lata temu te same osoby ktorej wspierały Ukraińców, broniły Żydów to przecież antysemityzm zły etc. dzisiaj śmieją się z tego samego. „Haha jebać Żydów haha jebać Izrael jestem jebanym performative cuckiem ktory nie jest w stanie myśleć za siebie” najlepsze jest to że takie alternatywki wyzywają żydów i murzynow bo wiecie haha nigger ale są za lewica bo przecież aborcja musi być XDDDD albo jak nazwiesz takiego murzyna gorzej niż nigga/nigger (np. Shitskin) to już się prują do ciebie :lul::lul:
wiekszosc tych ludzi takie virtue signaling robi ze to hit
taka laska z ktora pisze zrepostowala jak ludzie moga byc rasistami

to jej opisałem ze te czarne małpy sa uposledzone i podparłem badaniami, to mi nic nie odpowiedziala tylko zaczela gadac o robloxie XD

• JFL
Reactions: gruca-looksmaxx223
Kurwa jakie Rel.
Rel w chuj
Pamietam że jak zaczęła się wojna na ukrainie to każdy chciał wspierać i pomagać a ja od początku ich jebałem bo wiedziałem że są to świnie
A rasizm, antysemityzm i seksizm to mam również od dawna

te normiki wszystkie które opisałesz nie mają życia oprócz chlania i imprezowania oraz scrollowania tiktoka:lul:

wiekszosc tych ludzi takie virtue signaling robi ze to hit
taka laska z ktora pisze zrepostowala jak ludzie moga byc rasistami

to jej opisałem ze te czarne małpy sa uposledzone i podparłem badaniami, to mi nic nie odpowiedziala tylko zaczela gadac o robloxie XD
2Q3

• +1
Reactions: ezet

Zakłady psychiatryczne, serwery discord, roblox. Dużoooo opcji mas

• +1

Kurwa jakie nie rel - do mnie nigdy w życiu baba pierwsza nie napisała

Same oskary tutaj co przebierają w panienkach a nie trucele co polepszają swój byt

Poza tym będę rasistą, antysemitą i mizoginem do końca - badania to badania

najlepsze jest to że takie alternatywki wyzywają żydów i murzynow bo wiecie haha nigger ale są za lewica bo przecież aborcja musi być XDDDD albo jak nazwiesz takiego murzyna gorzej niż nigga/nigger (np. Shitskin) to już się prują do ciebie :lul::lul:
One to mają poglądy Schrödingera - dopóki nie będzie pomiaru jak w zasadzie Heisenberga to mają całe spektra polityczne jako superpozycję - a widzialne one się stają w danych sytuacjach

• +1
Nie ma takiego czegoś, sam szukałem po spottedach ale one niszczą po przeruchaniu czadom i oskarom jak już - inkela to zmanipulują że lubią a potem odejdą bez słowa
@Divineincel i co w tym zabawnego? Dosłownie nigdy żadna baba z własnej woli nie podeszła na bliżej niż metr w moim życiu

A te wszystkie czarne szprychy czy inne kolorowe to znikają jak tylko zobaczą mnie

• So Sad
Same oskary tutaj co przebierają w panienkach a nie trucele co polepszają swój byt
Bo to forum looksmaxxingowe a nie incelowe tez kiedys bylem grubym incelem który był jebany przez baby w szkole za to że z wyglądu byłem niskim grubym emoskiem ale na szczęście w trakcie dojrzewania kopnąłem się w dupe i zacząłem coś robić żeby lepiej wyglądać a ostatecznie skończyłem z problemami psychicznymi schizofrenią lekkiego stopnia i momentami wpadam w paranoje
Więc still over :feelswhy:

• +1
@Divineincel i co w tym zabawnego? Dosłownie nigdy żadna baba z własnej woli nie podeszła na bliżej niż metr w moim życiu

A te wszystkie czarne szprychy czy inne kolorowe to znikają jak tylko zobaczą mnie
Nie każdy może wygrać

• +1
Bo to forum looksmaxxingowe a nie incelowe tez kiedys bylem grubym incelem który był jebany przez baby w szkole za to że z wyglądu byłem niskim grubym emoskiem ale na szczęście w trakcie dojrzewania kopnąłem się w dupe i zacząłem coś robić żeby lepiej wyglądać a ostatecznie skończyłem z problemami psychicznymi schizofrenią lekkiego stopnia i momentami wpadam w paranoje
ale nadal jesteś incelem?

Ja też zacząłem wyglądać lepiej - ale słynna legenda o schudnięciu nie pomogła, bo nie każdy ma kości w ten sposób ułożone a cały ten buccal fat to jest kwestia genetyczna więc widać kości policzkowe, przy oczach lepiej ale chuj, dwa razy wycinane migdały 18 i 15 lat temu dały mi znaki na całe życie - oddychanie ustami do 15 rż

Ale odstawiłem foidy na 99% więc nimi się tylko interesuję jak mam za dużo czasu - już na pewno nie ma priorytetów na nie

Nie każdy może wygrać
Łeeech, to ja wiem, mnie bardziej boli że niektórzy gówno wkładają a mają a niektórzy góry przenoszą ale tylko dla siebie bo nikt nie docenia

Więc będę dalej gromadził różnego rodzaju pozwolenia, płyty i instrumenty muzyczne - w końcu zabiorę się za obróbkę plików midi bo mam już 3

• +1
Raczej nie bo pomimo że nie byłem w żadnym zwiazku myśle że bez problemu mógłbym znaleźć dziewczyne ale aspekty psychiczne mi nie pomagają i głównie przez to nie zaruchalem

• +1
Raczej nie bo pomimo że nie byłem w żadnym zwiazku myśle że bez problemu mógłbym znaleźć dziewczyne ale aspekty psychiczne mi nie pomagają i głównie przez to nie zaruchalem

(Kurwa przeglądarka zaczęła mi się zacinać i dwa razy post wstawiłem taki sam)

Last edited:
  • +1
nie będe nowego threadu robił ale byłem z ukrainka na dworze i jej koleżanka

ogólnie wrociłem sie do 2020 kurwa roku, ale ngl features twarzy to miały niezłe, lepsze geny twarzy niż polki ziemniaki

sama na moje osiedle pojechała bo mi sie nie chciało do niej jechać:PepeBruh:

nie będe nowego threadu robił ale byłem z ukrainka na dworze i jej koleżanka

ogólnie wrociłem sie do 2020 kurwa roku, ale ngl features twarzy to miały niezłe, lepsze geny twarzy niż polki ziemniaki

sama na moje osiedle pojechała bo mi sie nie chciało do niej jechać:PepeBruh:
Kiedy planujesz zaruchać?
Bo biorąc fakt że z ukrainy wątpie że na poważnie chcesz z nią być
Chyba że planujesz polonizacje tamtego chujowego narodu to szacun

• +1
Kiedy planujesz zaruchać?
Bo biorąc fakt że z ukrainy wątpie że na poważnie chcesz z nią być
Chyba że planujesz polonizacje tamtego chujowego narodu to szacun
jak najszybciej
zaprosiła mnie na urodziny ale niewiem czy tam chce isc na jakas impreze ukraincow kurwa