Geç olgunlaşmak

Iranidnordid

Iranidnordid

Iron
kısaca sebebi nedir eğer ailede kimsede yoksa? beslenmem güzeldi, sporla büyüdüm, uyku açlığı nadir, piknik mahalle maçı güneş zart zurt vs.

Genel bakıyorum bugüne kadar tek eksik 7-8 ay emzirilmiş olmak ya da prenatal dönemde 1 aylık stres.

Biyolojiden anlayan bir babayiğit muhtemel sebepleri açıklayabilir mi

• +1
  • Hmm...
Reactions: OversallSülo, Kayra139, velwetyy and 1 other person
geç olgunlaştığını nerden biliyosun

• +1
Reactions: stacyworshipper and Iranidnordid
kısaca sebebi nedir eğer ailede kimsede yoksa? beslenmem güzeldi, sporla büyüdüm, uyku açlığı nadir, piknik mahalle maçı güneş zart zurt vs.

Genel bakıyorum bugüne kadar tek eksik 7-8 ay emzirilmiş olmak ya da prenatal dönemde 1 aylık stres.

Normal bi hayatin var saydigin sebepler harici genetik bi sorunun olabilir ama bu saatten sonra cok bi sey degistiremezsin gibi gorunuyor stres yapma ya da kafana takma bosver akisina birak gec

• +1
Reactions: OversallSülo, Kayra139 and Iranidnordid
geç olgunlaştığını nerden biliyosun
16-18 arası gösterdiğimi söylüyorlar, dayılar da baba da benim yaşımda kirli sakal bırakabiliyordu, benim yaşlarımdaki fotolarına bakıyorum bana göre yüzleri baya robust, koltuk altı kıllanmamın 10. Sınıfın sonunda anca başlaması vs.

• +1
Reactions: OversallSülo and velwetyy
16-18 arası gösterdiğimi söylüyorlar, dayılar da baba da benim yaşımda kirli sakal bırakabiliyordu, benim yaşlarımdaki fotolarına bakıyorum bana göre yüzleri baya robust, koltuk altı kıllanmamın 10. Sınıfın sonunda anca başlaması vs.
muhtemelen genetiktir babamın tam sakallarının çıkması 22 yaşını bulmuş

• +1
Reactions: Iranidnordid
Normal bi hayatin var saydigin sebepler harici genetik bi sorunun olabilir ama bu saatten sonra cok bi sey degistiremezsin gibi gorunuyor stres yapma ya da kafana takma bosver akisina birak gec

Yine de denemek istiyorum, 20-23 yaş arası dimo ve yüzün dolgunlaşması açısından olumlu sonuçlar alanlara baktıkça umutlanıyorum da olmama ihtimaline de hazırlıyorum kendimi

• +1
Reactions: velwetyy and stacyworshipper
muhtemelen genetiktir babamın tam sakallarının çıkması 22 yaşını bulmuş
Bilmiyorum kanka bi babamın geniş yapılı köşeli büyük lower thirdine bakıyorum bi de kendi lower thirde diyorum bu ne amına koyayım böyle olmaması gerekiyodu diye düşünüp duruyorum

• +1
Reactions: stacyworshipper and mtn_dude_193
Bilmiyorum kanka bi babamın geniş yapılı köşeli büyük lower thirdine bakıyorum bi de kendi lower thirde diyorum bu ne amına koyayım böyle olmaması gerekiyodu diye düşünüp duruyorum
muhtemelen olgunlukla ilgili değil direk düz reccesedsin o yüzden küçük duruyor

• +1
Reactions: stacyworshipper and Iranidnordid
beyler neyse bu konu hakkında tirad açmayı bırakıp sadece çözmeye bakacam boş iş amk

Ailedeki erkek figürün baskın olmaması. Genel olarak anneleri tarafından büyütülen erkeklerde olur

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Topkra, maarda and 1 other person

Yahudiler tarafından büyütülmş olman

• JFL
Reactions: Topkra, Iranidnordid and Gordon Freeman
Aynı kanka bana da gören 14-16 diyor oysaki reşitim :Pepehand:

• +1
Reactions: Iranidnordid
Aynı kanka bana da gören 14-16 diyor oysaki reşitim :Pepehand:
14’te bi tık abartıymış be
total-serbest T, DHT ve öbür hormonlara hiç baktırdın mı? Ya da baban dayın amcan senin gibi geç mi olgunlaştı

• +1
Reactions: Kayra139
aga benim hayatım çok şükür genel olarak rahattı ben de sorumsuz sayılırım o sebepten olabilir

• +1
Reactions: Iranidnordid and Kayra139
O SIRADA BİZ @jsbera YAGA YAGA YA İ YADA YA DAYADA
1781129026673

• JFL
Reactions: jsbera
Geç olgunlaşma tiredini görünce bende bu yarram hala olgunlasmadi dicen sandım :forcedsmile::forcedsmile:
knk ragebait yemiyon artık yesen fena sarardı da

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Gordon Freeman, jsbera and 1 other person