Gece işi

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Otelde gece bekçisi ya da gece resepsiyonisti olun. 8 saat anime izliyom amk. Tek sıkıntı insomnia hastası oluyosun ve sosyal hayatın yok oluyor

• +1
Reactions: Auchelius, cakdripa, maarda and 5 others
goonluyon mu

• +1
Reactions: Leo Psl, Geoff2024, Auchelius and 5 others
Otelde gece bekçisi ya da gece resepsiyonisti olun. 8 saat anime izliyom amk. Tek sıkıntı insomnia hastası oluyosun ve sosyal hayatın yok oluyor
esiyosa ve ya klima varsa inanılmaz bi iş

• +1
Reactions: why not me?, Auchelius, orhanhic and 2 others
bekcilik yapip amerikada rhino olma isi

• +1
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak and pashanimair
hacı şuanki güncel işimi bırakıcam istanbuldaym asgari için 250 derece makinaların yanında götüm pişiyo alternatif iş önerisi olan var mı günlük olur düzenli olur ama 1 ay fln kalıcam max ona göre

• +1
Reactions: Auchelius, orhanhic, Dathomirian Zabrak and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Leo Psl, Geoff2024, Auchelius and 1 other person
  • +1
Reactions: Leo Psl, Geoff2024, Auchelius and 2 others
hacı şuanki güncel işimi bırakıcam istanbuldaym asgari için 250 derece makinaların yanında götüm pişiyo alternatif iş önerisi olan var mı günlük olur düzenli olur ama 1 ay fln kalıcam max ona göre
Antalyada gir bi otele. Lojmanda kalırsın. Barınma yeme içme masrafı yok

• +1
Reactions: Auchelius, orhanhic and pashanimair
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Leo Psl, Geoff2024, Auchelius and 3 others
kengan ashura izle benim t 1800+ oluyo izlerken

• +1
Reactions: Auchelius, Kayra139, pashanimair and 1 other person
boluda olmayın

• +1
Reactions: pashanimair
Burger king denesene avansı da var

• +1
Reactions: pashanimair
Burger king denesene avansı da var
hacı en son markette calıstıgımda gelenle gecenle sövüsüyodum yüksek tempo beni sinirlediriyor aq burger fln olmaz ya chill bişey olcak yada insanlarla cok iletisime gecmeyecegim yemek sektöründense yana yana pişe pişe amelelik yapıyım daha iyi

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
hacı en son markette calıstıgımda gelenle gecenle sövüsüyodum yüksek tempo beni sinirlediriyor aq burger fln olmaz ya chill bişey olcak yada insanlarla cok iletisime gecmeyecegim yemek sektöründense yana yana pişe pişe amelelik yapıyım daha iyi
Baba sanayide gotun yancak onu istemiyon yemek sektoru istemiyon temizlikci ol ama bok temizlersin

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Maaş ne kadar

• Hmm...
Reactions: Resistance.