Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Otelde gece bekçisi ya da gece resepsiyonisti olun. 8 saat anime izliyom amk. Tek sıkıntı insomnia hastası oluyosun ve sosyal hayatın yok oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
esiyosa ve ya klima varsa inanılmaz bi işOtelde gece bekçisi ya da gece resepsiyonisti olun. 8 saat anime izliyom amk. Tek sıkıntı insomnia hastası oluyosun ve sosyal hayatın yok oluyor
gece gece bekçi olarak dathoyu görsem var ya neler yapardımesiyosa ve ya klima varsa inanılmaz bi iş
amerikada rhino ne alaka amkbekcilik yapip amerikada rhino olma isi
Antalyada gir bi otele. Lojmanda kalırsın. Barınma yeme içme masrafı yokhacı şuanki güncel işimi bırakıcam istanbuldaym asgari için 250 derece makinaların yanında götüm pişiyo alternatif iş önerisi olan var mı günlük olur düzenli olur ama 1 ay fln kalıcam max ona göre
anlayan anladiamerikada rhino ne alaka amk
ben anlamadigim için kendimi aptal bir ucube hissediyorum senin yüzündenanlayan anladi
gurur duyman lazim amben anlamadigim için kendimi aptal bir ucube hissediyorum senin yüzünden
kengan ashura izle benim t 1800+ oluyo izlerkenOtelde gece bekçisi ya da gece resepsiyonisti olun. 8 saat anime izliyom amk. Tek sıkıntı insomnia hastası oluyosun ve sosyal hayatın yok oluyor
Burger king denesene avansı da varhacı şuanki güncel işimi bırakıcam istanbuldaym asgari için 250 derece makinaların yanında götüm pişiyo alternatif iş önerisi olan var mı günlük olur düzenli olur ama 1 ay fln kalıcam max ona göre
hacı en son markette calıstıgımda gelenle gecenle sövüsüyodum yüksek tempo beni sinirlediriyor aq burger fln olmaz ya chill bişey olcak yada insanlarla cok iletisime gecmeyecegim yemek sektöründense yana yana pişe pişe amelelik yapıyım daha iyiBurger king denesene avansı da var
Baba sanayide gotun yancak onu istemiyon yemek sektoru istemiyon temizlikci ol ama bok temizlersinhacı en son markette calıstıgımda gelenle gecenle sövüsüyodum yüksek tempo beni sinirlediriyor aq burger fln olmaz ya chill bişey olcak yada insanlarla cok iletisime gecmeyecegim yemek sektöründense yana yana pişe pişe amelelik yapıyım daha iyi
yok kisosyal hayatın yok oluyor
Otelde gece bekçisi ya da gece resepsiyonisti olun. 8 saat anime izliyom amk. Tek sıkıntı insomnia hastası oluyosun ve sosyal hayatın yok oluyor
AsgariMaaş ne kadar
Profili niye kapadın knkyok ki
DeğmezAsgari![]()