susisesi
seggs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tazarotene jel daha mı iyi ya
Kicimin kenari sen ltnden htbye ascdndlememis miydin nedir bu meymenetsizlik
Htbye nası ascendlendi laKicimin kenari sen ltnden htbye ascdndlememis miydin nedir bu meymenetsizlik
@Dathomirian ZabrakHtbye nası ascendlendi la
@susisesi foid misin lanHtbye nası ascendlendi la
sseks ne aq daha 18 yasinda degil cogu kisi rahat durun ben hayatimda kizlarla bir kelime konusmadim bunlar seksten haramdan zinadan bahsediyor chads.org oglum burasi bir tane khhv kalmamislütfen seks yapmış/yapan arkadaşlar ropefuel tiradi açmasın
oglum ben kizlarla konusabildigim ilk gun buraya gelip ascendledim diye thread acacamHava atmak gibi olmasında ben kız eli tuttum![]()
çıkgit burdanHava atmak gibi olmasında ben kız eli tuttum![]()
Thread 'Flörtleşme Guide | Detaylı Megarehber' https://looksmax.org/threads/floertlesme-guide-detayli-megarehber.1830816/oglum ben kizlarla konusabildigim ilk gun buraya gelip ascendledim diye thread acacam
kanka ben chadim ya eğlencesine takılıyorumçıkgit burdan

flörtleşmek falan haram ben yapmamThread 'Flörtleşme Guide | Detaylı Megarehber' https://looksmax.org/threads/floertlesme-guide-detayli-megarehber.1830816/
KARDEŞIM BUNU BOŞUNAMI YAZDIK BIZ![]()
tutcağın ilk kız elinin dasha taranın eli olması gerekiyodukanka ben chadim ya eğlencesine takılıyorum![]()
Belki dashadırtutcağın ilk kız elinin dasha taranın eli olması gerekiyodu![]()
harbi nası tuttun hacı bilek güreşi falanmı yoksa chad misinHava atmak gibi olmasında ben kız eli tuttum![]()
ya şimdi beni dışlamayında benim dudaklar başkasanın dudaklarada değdiharbi nası tuttun hacı bilek güreşi falanmı yoksa chad misin![]()

çıksana sen forumdan bizim bi dasha taran cuckold hayalimiz vardı senle ihanet ettinya şimdi beni dışlamayında benim dudaklar başkasanın dudaklarada değdi![]()
Benim 4 tane filan ilişkim oldu ama hepsi bok gibiydi o yüzden hala truecel sayılırımçıkgit burdan
sinirleniyombak.Ben incel değilim 4 tane filan ilişkim oldu ama hepsi bok gibiydi o yüzden hala truecel sayılırım
TRUECEL SAYİLİRİM DİYO OGLM SİZ NE YASİYONUZ TRUSEL COK AYRİ Bİ SEVİYE SEN İNSEL BİLR DEGİLSİNBen incel değilim 4 tane filan ilişkim oldu ama hepsi bok gibiydi o yüzden hala truecel sayılırım
Kanka ilişkiye girmek kolay onu devam ettirmek zorTRUECEL SAYİLİRİM DİYO OGLM SİZ NE YASİYONUZ TRUSEL COK AYRİ Bİ SEVİYE SEN İNSEL BİLR DEGİLSİN
asıl girmek daha zor amk belirli bi şeyi karşılsyınca girebiliyon zaten + genç yaşlarda uzun sürmemesi normal 4 tanr diyon bide hala trucelim diyon çıkgitKanka ilişkiye girmek kolay onu devam ettirmek zor
Git instadan veya okuldan kızlara teklif et biri kesin kabul edecektir amk ama yakışıklı veya herhangi bir albenin yoksa götüne tekmeyi yiyon uzun vadedeasıl girmek daha zor amk belirli bi şeyi karşılsyınca girebiliyon zaten + genç yaşlarda uzun sürmemesi normal 4 tanr diyon bide hala trucelim diyon çıkgit![]()
kanka direkt benimle çık deyince sapık damgası falan yeriz şimdiGit instadan veya okuldan kızlara teklif et biri kesin kabul edecektir amk ama yakışıklı veya herhangi bir albenin yoksa götüne tekmeyi yiyon uzun vadede
Ya kanka bak okuldaki cüce kurt adam sendromu olan çocuğun bile sevgilisi vardı imkansız değil ama sırf bunun için bir tanesi kabul etsin diye 50 tane kıza yazmak sürekli soytarılık yapman gerekiyor ki senden de sıkılacak bir süre sonra sorunda o zaten iyi görünseydin bunları düşünmene bile gerek yoktukanka direkt benimle çık deyince sapık damgası falan yeriz şimdi![]()
geçen ay aynı anda 5 6 kızla konuşuyodum hiçbirindwn bi bok çıkmıyo konu dış görünüşe geliyo herzaman ascendlemek lazımYa kanka bak okuldaki cüce kurt adam sendromu olan çocuğun bile sevgilisi vardı imkansız değil ama sırf bunun için bir tanesi kabul etsin diye 50 tane kıza yazmak sürekli soytarılık yapman gerekiyor ki senden de sıkılacak bir süre sonra sorunda o zaten iyi görünseydin bunları düşünmene bile gerek yoktu
31 çek sağlam bir 31se geçer beceremiyorsan beni çağır ben yaparım
Ulan lipos ulan liposThread 'Flörtleşme Guide | Detaylı Megarehber' https://looksmax.org/threads/floertlesme-guide-detayli-megarehber.1830816/
KARDEŞIM BUNU BOŞUNAMI YAZDIK BIZ![]()
senmi yazdınBitmesin derdik bu yol
Yağmurda ıslanırken
Geceler bile gündüzdü
İkimiz beraberken
Fakat aylardan sonra
Bir gün sana koşarken
Yalnız değildin o yolda
Sana uzaktan bakarken
Şarkılar söylüyordun
Yine sen gülümseyerek
Göz göze geldik ama