BladerFlame
Silver
Sizin için gelecekteki karınızın Bodycount sayısı max kaç olabilir ya da illa sadece bakire mi olmalı ya da geçmişinin önemi yok mu
Artık neredeyse çoğu kız cinsellik yaşıyor bazıları ciddi ilişkisinde bazıları yakın arkadaşlarıyla bazıları club da yeni tanıştığı rastgele bir adamla
Bazı kadınlar evlilik düşündüğü erkeklere bodycountu hakkında yalan söyleyip gizlice kızlık zarı diktirme ameliyatı oluyor sizde gerdekte kan geldiğini görünce seviniyorsunuz ama aslında üstünden 15-20 tane adam geçmiş oluyor ama bazı kadınlarda gerçekten bodycountu hakkında dürüst olabiliyor ama ben ona daha pek rastlamadım hangi kıza sorsam hiç cinselik yaşamamış max sadece öpüştüm falan diyorlar
Artık neredeyse çoğu kız cinsellik yaşıyor bazıları ciddi ilişkisinde bazıları yakın arkadaşlarıyla bazıları club da yeni tanıştığı rastgele bir adamla
Bazı kadınlar evlilik düşündüğü erkeklere bodycountu hakkında yalan söyleyip gizlice kızlık zarı diktirme ameliyatı oluyor sizde gerdekte kan geldiğini görünce seviniyorsunuz ama aslında üstünden 15-20 tane adam geçmiş oluyor ama bazı kadınlarda gerçekten bodycountu hakkında dürüst olabiliyor ama ben ona daha pek rastlamadım hangi kıza sorsam hiç cinselik yaşamamış max sadece öpüştüm falan diyorlar
️ ama çok uzun ilişkisi olan bir kızla olmazdım diyen tanıdıklarım var kendince sebepleri de çok uzun ilişkisi olmuşsa ve ayrılmışsa onu halen içten içe unutamamıştır. o kadar uzun süre sevgili kaldırlarsa halen içinde bir yerde onu özleyebilir uzun ciddi ilişkiler kızın içinde bir yerde kalıcı bir iz bırakır diyip özellikle uzun ilişki yapmış kızlardan uzak duran arkadaşlarımda var. Bana sorucak olursanız bazı yönlerden doğru gibi bazı yönlerden değil gibi kararsızım ama kesinlikle tek gecelik ilişki yapan kadınlardan iyidir bu durum