T
thehand
Bronze
çocukken kendini aç bırakıp yüzünde ve vucudunda gelişim eksiklikleriyle yaşayan bicok kisi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cope yok oyle birsey hersey genetik ben baya bir süre ölüm diyeti yaptim ona ragmen kemiklerim gelisti boyumda uzadi hatta bi ara kas kütlesi bile koymustum diyetdeyken hersey genetikçocukken kendini aç bırakıp yüzünde ve vucudunda gelişim eksiklikleriyle yaşayan bicok kisi var
kaç yaşında ve kaç hafta boyunca yaptıncope yok oyle birsey hersey genetik ben baya bir süre ölüm diyeti yaptim ona ragmen kemiklerim gelisti boyumda uzadi hatta bi ara kas kütlesi bile koymustum diyetdeyken hersey genetik
eee olm cope demek değil ki bu belkide dahada kemikli olacaktın yada dahada uzuyacaktın bilemezsin ki bunu belkide potansiyelinin altında kaldıncope yok oyle birsey hersey genetik ben baya bir süre ölüm diyeti yaptim ona ragmen kemiklerim gelisti boyumda uzadi hatta bi ara kas kütlesi bile koymustum diyetdeyken hersey genetik
15.5 yasinda falan basladim 1.5 yil falan işte arada 2 3 hafta of verip diyeti birakiyordum sonra tekrar yapiyordumkaç yaşında ve kaç hafta boyunca yaptın
o yaşlarda yüz kemikleri genel anlamda oturmus oluyor ayrıca her turlu gelişim eksikligin olmuştur sonuçta kalori almıyoken vucudun gelişime pay ayırması imkansız kıtlık moduna geciyon direkt15.5 yasinda falan basladim 1.5 yil falan işte arada 2 3 hafta of verip diyeti birakiyordum sonra tekrar yapiyordum
fazla bişey olmaz kalori az oldukça ergenliğin ilerlemeside yavaşlıyor orantılı yaniçocukken kendini aç bırakıp yüzünde ve vucudunda gelişim eksiklikleriyle yaşayan bicok kisi var
kanka olabilir hersey olabilir ama o kadar dramatik bir sonuc olacagini düsünmüyorum yani obez 175 olucagima (ki genetigim bunu kaldirmiyor bence ) şuanki halim olmayi tercih ederim ayriyetten belkide diyeti biraktigim icin şuanda da uzayabilirim mesela bunlarin hepsi yaşanabilir fakat eger obez yada gorunusunden haz almiyorsan yok buyumemi baltalarim yok uzamam diyerek kilo vermekden kacinmaman lazim benceeee olm cope demek değil ki bu belkide dahada kemikli olacaktın yada dahada uzuyacaktın bilemezsin ki bunu belkide potansiyelinin altında kaldın
yok kanka recesend dim ama suan baya forward growth var mesela iste genetiko yaşlarda yüz kemikleri genel anlamda oturmus oluyor ayrıca her turlu gelişim eksikligin olmuştur sonuçta kalori almıyoken vucudun gelişime pay ayırması imkansız kıtlık moduna geciyon direkt
adam engelli olabilir aq kalori aldıgı surece gelisimi stuntlanmaz zaten benm bahsettigim vucudun kıtlık modunda kalma olayı ve dimorphisimi kısıtlaması kalori almazsan gelismezsin ve underdeveloped olursun bu ztn bilinen bi gerçekBu arada bu konu da çok kafamı karıştırıyor
Benim tanıdığım birisi var bebeklikte geçirdiği kaza sonucu şu an ağır ölçüde engelli
engelinden dolayı yamuk yürüyor, sırtının sol tarafında kocaman bir kambur var, vücudunu sadece yürümek, yemek yemek ve bir şeyler içmek gibi küçük görevlerde kullanabiliyor
aşşşırı zayıf kemikleri ip gibi bacak bilek falan
ona rağmen kafatası kocaman amk. Bite problemleri yok skeletal recession sıfır. Yüzü simetrik bonemassi çok iyi. Gerçekten güzel bi yüze sahip. Bi ara sordum dedim hiç burnun tıkanmıyor mu yoo dedi dedim bi saniye şimdi hayatın boyunca burnun hiç tıkanmadı mı hayır dedi.
hareketsiz deforme yetersiz beslenmiş adamın kemikleri forumdakilerin %90’ını moggluyor muhtemelen
bu yüzden çok katılmıyorum gerçektwn genetik her şey. Çünkü annesi ve babasının da facial depth çok iyi bonemassleri fazla. Adamın hem annesi hem babasında browridge var mesela amk.
kanka normal diyette bişey olmuyor zaten burdaki konu aç bırakmak kendini anormal kalori açıklarıyla yapmak diyetikanka olabilir hersey olabilir ama o kadar dramatik bir sonuc olacagini düsünmüyorum yani obez 175 olucagima (ki genetigim bunu kaldirmiyor bence ) şuanki halim olmayi tercih ederim ayriyetten belkide diyeti biraktigim icin şuanda da uzayabilirim mesela bunlarin hepsi yaşanabilir fakat eger obez yada gorunusunden haz almiyorsan yok buyumemi baltalarim yok uzamam diyerek kilo vermekden kacinmaman lazim bence
Öyle tabi ama adam giçbişey yemiyor kiadam engelli olabilir aq kalori aldıgı surece gelisimi stuntlanmaz zaten benm bahsettigim vucudun kıtlık modunda kalma olayı ve dimorphisimi kısıtlaması kalori almazsan gelismezsin ve underdeveloped olursun bu ztn bilinen bi gerçek
Bunu %25 yağ oranındayken diyet niyetine yaptım egzersizsiz üstünede kasda kaybetmişimdir büyük mallikçocukken kendini aç bırakıp yüzünde ve vucudunda gelişim eksiklikleriyle yaşayan bicok kisi var
knk aç kalırsan health indicatorler gözükmez ve guzellik ortaya cıkmazÖyle tabi ama adam giçbişey yemiyor ki
Ona ragmen babasıyla aynı boyda iskelet ipince
tek sevdigi şey sakatat işte onun etkisi vardır diye düşünüyom
Boyu kemik gelisismini hersyi etkiliyo yapsn kesin maldirçocukken kendini aç bırakıp yüzünde ve vucudunda gelişim eksiklikleriyle yaşayan bicok kisi var
knk aç kalırsan health indicatorler gözükmez ve guzellik ortaya cıkmaz
Базару зироçocukken kendini aç bırakıp yüzünde ve vucudunda gelişim eksiklikleriyle yaşayan bicok kisi var
brutalUlan çağatay akmandan bahsettik ya amk tam sub5-ltn arası bişey. Beyaz show izledim adamla taşak geçiyor herkesin önünde beyaz. Bi kadın soruyor programda “kaç yaşındasın” 20 diyor. Sonra iltifat amaçlı “siz kaç yaşındasınız” diye karşılık veritor sonra kadın “çarparım suratına” falan diyor. Peki onun yerine kıvanç tatlıtug falan olsaydı aynı davranır mıydı
Gerçekten moralim bozuluyor böyle insanları görünce aqbrutal