Gen Z boy ortalamasi

76 + 3cm shoes 179, 179 alti her turlu over diyebilir miyiz? bu arada usada 179 + 3 = 182 yani turkler cok kisa degil gibi

76 + 3cm shoes 179, 179 alti her turlu over diyebilir miyiz? bu arada usada 179 + 3 = 182 yani turkler cok kisa degil gibi
Bence 179 altı over değil ya

• +1
Reactions: Kayra139
Almanya’nın Münih kısımları falan nasıl sizce ya da iskandinav ülkelerinde nasıl kaç altı over

Ayakkabıyla 183üm ortalama hissediyom benden kısalarla benden uzunların sayısı eşit mk. Over

• +1
  • JFL
Reactions: lopaks41 and StuntmanMike
Ayakkabıyla 183üm ortalama hissediyom benden kısalarla benden uzunların sayısı eşit mk. Over
2 sene önce bunu deyince ana avrat dümdüz gidiyordu low IQ piçler

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
ayakkabısız 186 yım yanıma 2 cm uzun eleman geldigi gibi kendimi dwarf gibi hissediyorum sıkıntı iş

• +1
Reactions: orhanhic
Turkiyede erkeklerin y ve z kusaginin boy ortalamasi 174mus elbette ilceden ilceye bile degisiyor kisa uzun hissetme olayi bu arada ama ortalama 174, yani turkiye icin 174 kisa degilsen ve iyi bmi bf araliginda en az 21 inch bidelt yoksa body olarak over cidden

• +1
Reactions: meynet
bu arada vucut gelistirme icin en iyi height 178 eger wingspanda 178se yani 1-1se kollar daha hizli dolar ve daha buyuk gorunursun buda bir bilgi zamaninda bu bilgi icin baya ugrasmistim tum olmypia veya derece yapanlarin ortalamasini almistim zaten cogu tam bu boyda ama iste proporsiyon cok onemli

• +1
Reactions: meynet and Kayra139