geniş pelvis kemiği hk

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
aq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım:feelswhy:

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Auchelius
Pelvisten bahsediyorsun sanirsam bu konu hakkinda pek bilgim yok ama @maarda nin olabilir.

• +1
Reactions: Deleted member 230330
  • JFL
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: why not me?, cakdripa, flows5991 and 5 others
benimde öyle herhalde amq tam emin olmamakla birlikte ben atjm sana

atın atın @Auchelius sende atsana
1763816974775

• JFL
Reactions: why not me?, zeggo and Auchelius
sadece yağ da olabilir bende de hafif öyle de belli yağ oranı baya düşersem hafif düzleşecek tüm yağ orada çünkü

• JFL
Reactions: Auchelius
b
sadece yağ da olabilir bende de hafif öyle de belli yağ oranı baya düşersem hafif düzleşecek tüm yağ orada çünkü
pelvis kemiği geniş olunca çokta bi fark olmuyo be aga

• +1
Reactions: atess
b

pelvis kemiği geniş olunca çokta bi fark olmuyo be aga
bi elle oraya eline yağ geliyosa yağ oranı düşürmeden bir şey deme bence

pelvis pelvis amınoglu
olm benim squattan götte büyüdü aq hayalimdeki kız fizigine gidiyo yavastan neyse latinamaxxing

• JFL
Reactions: why not me?
olm benim squattan götte büyüdü aq hayalimdeki kız fizigine gidiyo yavastan neyse latinamaxxing
ben 105 kilo falandım 9. sınıfta ondan göt büyüktü zaten gym falanda girince bayır domuzuna benzemeye başladım

ben 105 kilo falandım 9. sınıfta ondan göt büyüktü zaten gym falanda girince bayır domuzuna benzemeye başladım
anladığım kadarıyla geç ergenlik sebep oluyor geniş hip'e boyun falan uzunsa normaldir bence

anladığım kadarıyla geç ergenlik sebep oluyor geniş hip'e boyun falan uzunsa normaldir bence
187 boyum ama geç ergenlik olduğunu düşünmüyorum 106 kiloyken 181 falandım çünkü

187 boyum ama geç ergenlik olduğunu düşünmüyorum 106 kiloyken 181 falandım çünkü
187 isen yine takmaman lazım zaten geniş kalça kimse takmaz omzun dar olmasın yeter

pelviten ötürü zaten omuzlar dar duruyo kral işte
boyuna göre omzun ortalama ise sorun yok diyorum ben de
boyuna göre omzun dar ve yine de kalçan genişse pek iyi değil ama yapacak bir şey yok
ameliyatı var mı diyorsan çok sanmıyorum clavicle lengthening belki en azından orantılı durur (baya saçma olur bu arada köprücük uzatma yaptırmak)

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and zeggo
Eppley bir şey yapıyordu aanırım ben de aynı sorundan muzdarip olabilirim yağ da olabilir bilmiyorum bak biraz çıkar önüne

• +1
Reactions: zeggo
Eppley bir şey yapıyordu aanırım ben de aynı sorundan muzdarip olabilirim yağ da olabilir bilmiyorum bak biraz çıkar önüne
Atabilir misin ne yaptıgını ya la :soy:

Ameliyatı varda şimdi değmez bence omuzların ne alemde git metreyle kemikleri ölç gel yaz pelvis+clav

omuzların tişört altından farkedilecek kadar dar değilse sıkıntı yok, pantolonları da hafif bol giy 187 boyun var bişey olmaz bide lat pulldown + geniş açı pull up spamla her antremana gittiğinde

• +1
Reactions: urlordd
Ameliyatı varda şimdi değmez bence omuzların ne alemde git metreyle kemikleri ölç gel yaz pelvis+clav
bidelt 55 bucuk cm di enson ölçtüğümde peşviste 40-42 cm arası

Users who are viewing this thread

Back