zeggo
retardmaxxed highschooler
aq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Foto olmadan yardımcı olamamaq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım![]()
pelvis evetPelvisten bahsediyorsun sanirsam bu konu hakkinda pek bilgim yok ama @maarda nin olabilir.
benimde öyle herhalde amq tam emin olmamakla birlikte ben atjm sanaFoto olmadan yardımcı olamam![]()
benimde öyle herhalde amq tam emin olmamakla birlikte ben atjm sana
telegrama bak atiyom
sadece yağ da olabilir bende de hafif öyle de belli yağ oranı baya düşersem hafif düzleşecek tüm yağ orada çünküaq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım![]()
bakim kalçanaaq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım![]()
pelvis kemiği geniş olunca çokta bi fark olmuyo be agasadece yağ da olabilir bende de hafif öyle de belli yağ oranı baya düşersem hafif düzleşecek tüm yağ orada çünkü
pelvis pelvis amınoglubakim kalçana
bi elle oraya eline yağ geliyosa yağ oranı düşürmeden bir şey deme benceb
pelvis kemiği geniş olunca çokta bi fark olmuyo be aga
kemik gözüküyo kanka amkbi elle oraya eline yağ geliyosa yağ oranı düşürmeden bir şey deme bence
olm benim squattan götte büyüdü aq hayalimdeki kız fizigine gidiyo yavastan neyse latinamaxxingpelvis pelvis amınoglu
ben 105 kilo falandım 9. sınıfta ondan göt büyüktü zaten gym falanda girince bayır domuzuna benzemeye başladımolm benim squattan götte büyüdü aq hayalimdeki kız fizigine gidiyo yavastan neyse latinamaxxing
anladığım kadarıyla geç ergenlik sebep oluyor geniş hip'e boyun falan uzunsa normaldir benceben 105 kilo falandım 9. sınıfta ondan göt büyüktü zaten gym falanda girince bayır domuzuna benzemeye başladım
187 boyum ama geç ergenlik olduğunu düşünmüyorum 106 kiloyken 181 falandım çünküanladığım kadarıyla geç ergenlik sebep oluyor geniş hip'e boyun falan uzunsa normaldir bence
187 isen yine takmaman lazım zaten geniş kalça kimse takmaz omzun dar olmasın yeter187 boyum ama geç ergenlik olduğunu düşünmüyorum 106 kiloyken 181 falandım çünkü
pelviten ötürü zaten omuzlar dar duruyo kral işte187 isen yine takmaman lazım zaten geniş kalça kimse takmaz omzun dar olmasın yeter
boyuna göre omzun ortalama ise sorun yok diyorum ben depelviten ötürü zaten omuzlar dar duruyo kral işte
Eppley bir şey yapıyordu aanırım ben de aynı sorundan muzdarip olabilirim yağ da olabilir bilmiyorum bak biraz çıkar önüneaq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım![]()
Atabilir misin ne yaptıgını ya laEppley bir şey yapıyordu aanırım ben de aynı sorundan muzdarip olabilirim yağ da olabilir bilmiyorum bak biraz çıkar önüne
Ameliyatı varda şimdi değmez bence omuzların ne alemde git metreyle kemikleri ölç gel yaz pelvis+clavaq kum saatine benziyorum bunun amelyatı falan varmı la lütfen yardım![]()
omuzların tişört altından farkedilecek kadar dar değilse sıkıntı yok, pantolonları da hafif bol giy 187 boyun var bişey olmaz bide lat pulldown + geniş açı pull up spamla her antremana gittiğinde187 boyum ama geç ergenlik olduğunu düşünmüyorum 106 kiloyken 181 falandım çünkü
bidelt 55 bucuk cm di enson ölçtüğümde peşviste 40-42 cm arasıAmeliyatı varda şimdi değmez bence omuzların ne alemde git metreyle kemikleri ölç gel yaz pelvis+clav