genotropin

xlegend

xlegend

incel degilim
14 yasında basılır mı? satan eczane buldum 3.8k

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and xlegend
  • +1
  • +1
parayı nereden buluyonuz ben genotropin alamam imkansız

• +1
Reactions: Zagro
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and Deleted member 139053
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and Deleted member 139053
olm 14 yasında veletsin nerden buluyon 4k haftalık min 4iu basman gerek

• +1
Reactions: Ashoimex
eksiklik yoksa pek bir şey yapmaz kanka, bir dahiliyeden kan değerlerine baktır eksiklik varsa reçeteyle 6 ay devlet karşılıyor diye biliyorum

• +1
Reactions: xlegend
14 yasındasın 5-6 değil 3-4 ıu cok daha iyi olur senin için

• +1
Reactions: xlegend and Zagro
14 yasındasın 5-6 değil 3-4 ıu cok daha iyi olur senin için
Gençken gh seviyeleri naturel olarak daha yüksek olmuyormu zaten?

• +1
Yapabilir o kadar basit bi çalışma sistemi yok gh gibi maddelerin
tabii iş yapar ama "pek" yapmaz diye biliyorum ben, naturel olarak estradiol seviyelerini falan düşük tutmaya çalışmak daha mantıklı değil mi? genotropin fazla pahalı amk

• +1
Reactions: maarda, xlegend and Zagro
Gençken gh seviyeleri naturel olarak daha yüksek olmuyormu zaten?
dışarıdan gh aldığında natural gh üretimin duruyor

• +1
Reactions: xlegend, ZerefDragnee1l and Zagro
tabii iş yapar ama "pek" yapmaz diye biliyorum ben, naturel olarak estradiol seviyelerini falan düşük tutmaya çalışmak daha mantıklı değil mi? genotropin fazla pahalı amk
Herşey genetik reis hghye vucudunun nasıl cevap verdiği bide ne kadar erken başladığına bağlı hghnin etkisi, naturel olarak estradiolu çok düşürmek zor ve pharma yerine generic alabilirsin

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac, xlegend and 1 other person
Herşey genetik reis hghye vucudunun nasıl cevap verdiği bide ne kadar erken başladığına bağlı hghnin etkisi, naturel olarak estradiolu çok düşürmek zor ve pharma yerine generic alabilirsin
yas 14 benimde opdeki gardasimla ayni alıp 4iu falan bassam mı? doktora gidip tahlil yaptırıp eksik olması için bekliyim mi yoksa

• +1
dışarıdan gh aldığında natural gh üretimin duruyor
Evet ama zaten gençken naturel olarak yüksek seviyede gh üretmiyormusun, mesela naturelken 4-5 üretipte dışarıdanda 3-4 almak durumu daha kötü/eşit yapmıyormu?

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and maarda
yas 14 benimde opdeki gardasimla ayni alıp 4iu falan bassam mı? doktora gidip tahlil yaptırıp eksik olması için bekliyim mi yoksa
Forumdakiler gh eksik olup olmadığına bakıp basmıyorlar, önemli şey kemik yaşı(bone age) bide growth platelerin açık olması

• +1
Forumdakiler gh eksik olup olmadığına bakıp basmıyorlar, önemli şey kemik yaşı(bone age) bide growth platelerin açık olması
ondan değil, eksik çıkınca reçeteleniyor ya hani

• +1
  • +1
Evet ama zaten gençken naturel olarak yüksek seviyede gh üretmiyormusun, mesela naturelken 4-5 üretipte dışarıdanda 3-4 almak durumu daha kötü/eşit yapmıyormu?
Hepsini baskılamıyor,ayrıca mantık öyle işlemiyor diye düşünüyorum çünkü ergenlikte günde gh salınımının 150 µg kadar çıktığı oluyor yani kg başına 150 mikrogram gh salınılması,50 kilo bi ergen için bu değer 23 ıu falan yapıyor dışarıdan 23 ıu alman imkansız olduğuna göre eminim baska bisi vardır

• +1
Reactions: menas, xlegend and Zagro
He yine de bunu cok kafaya takıyosan dogal üretmini devam ettirecek ghrh analoğu alabilirsin,hcg gibi düşün
Cok zenginsen ghrh analogunun etkisini arttırmak için yanında ghrp de çek

• +1
Reactions: menas and Zagro
Hepsini baskılamıyor,ayrıca mantık öyle işlemiyor diye düşünüyorum çünkü ergenlikte günde gh salınımının 150 µg kadar çıktığı oluyor yani kg başına 150 mikrogram gh salınılması,50 kilo bi ergen için bu değer 23 ıu falan yapıyor dışarıdan 23 ıu alman imkansız olduğuna göre eminim baska bisi vardır
Hgh büyük ihtimal bütün gün boyunca aynı iu salgılamasına yardımcı oluyordur, bana sistemi biri böyle anlatmıştı. O 150 tek bir pulse değilmi

• +1
Reactions: cornerd nerd, menas, Zodiac and 1 other person
Hgh büyük ihtimal bütün gün boyunca aynı iu salgılamasına yardımcı oluyordur, bana sistemi biri böyle anlatmıştı. O 150 tek bir pulse değilmi
Evet 1 günlük pulselerin toplamı 150
Ek kaynak vermiş orda pulsatile değerleri yazmıştır büyük ihtimallede bakmaya aramaya üsendim

• +1
He yine de bunu cok kafaya takıyosan dogal üretmini devam ettirecek ghrh analoğu alabilirsin,hcg gibi düşün
Cok zenginsen ghrh analogunun etkisini arttırmak için yanında ghrp de çek
Yok ben direkt daha yüksek bi iu daha iyi olmazmı diye soruyordum, hgh daha etkili oluyor gh bleed falan yok galiba hghde. 3-4 iu genellikle cilt, gençlik vb şeyler için daha çok kullanılıyor 4 veya 4ten sonra kas için falan filan

• +1
Yok ben direkt daha yüksek bi iu daha iyi olmazmı diye soruyordum, hgh daha etkili oluyor gh bleed falan yok galiba hghde. 3-4 iu genellikle cilt, gençlik vb şeyler için daha çok kullanılıyor 4 veya 4ten sonra kas için falan filan
Orası öylede ben 14 yasında diye 3-4 dedim,bide trde yasıyoz ekonomik olarak daha uygun olur

• +1
Orası öylede ben 14 yasında diye 3-4 dedim,bide trde yasıyoz ekonomik olarak daha uygun olur
Reçeteli alırsan diye dedim @ZerefDragnee1l reçeteli olunca hghyi doktorlarla beraber basıyorsun değilmi yoksa kendinmi

• +1
Reçeteli alırsan diye dedim @ZerefDragnee1l reçeteli olunca hghyi doktorlarla beraber basıyorsun değilmi yoksa kendinmi
valla pek bilgim yok ama babam insülin kullanıyor benzer iğne diye biliyom bayağı küçük acıtmıyor her gün bacağına deri altına vuruyor onun gibi evde vuruluyordur muhtemelen

• +1
karından deri altı

• +1
karından deri altı
Yok iu olarak doktorlar mı ayarlıyor reçeteli olunca onu sordum? bide demek istediğin gobek deliğinin civarından mı

• +1
  • Love it
Reactions: cornerd nerd, Deleted member 58982, menas and 1 other person
Yok iu olarak doktorlar mı ayarlıyor reçeteli olunca onu sordum? bide demek istediğin gobek deliğinin civarından mı
gobek deliğinden 3 parmak uzaklıkta herhangi bir yer

• +1
Reactions: menas, xlegend and Zagro