xlegend
incel degilim
14 yasında basılır mı? satan eczane buldum 3.8k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
36 iu demi14 yasında basılır mı? satan eczane buldum 3.8k
12 ml 36 iu oluyor glb36 iu demi
Günlük 5-6 basman lazım ona göre planla12 ml 36 iu oluyor glb
Bi zarari olur mu peki hala boyum uzuyorGünlük 5-6 basman lazım ona göre planla
Hala uzuyorsa teoride yardımı dokunur ama yan etkileride varBi zarari olur mu peki hala boyum uzuyor
Bende pharma hgh karşılıyamam reisparayı nereden buluyonuz ben genotropin alamam imkansız
hangi gh kullanıyorsun?Bende pharma hgh karşılıyamam reis
Generic bitane ismi genxtropinhangi gh kullanıyorsun?
olm 14 yasında veletsin nerden buluyon 4k haftalık min 4iu basman gerek14 yasında basılır mı? satan eczane buldum 3.8k
eksiklik yoksa pek bir şey yapmaz kanka, bir dahiliyeden kan değerlerine baktır eksiklik varsa reçeteyle 6 ay devlet karşılıyor diye biliyorum14 yasında basılır mı? satan eczane buldum 3.8k
Yapabilir o kadar basit bi çalışma sistemi yok gh gibi maddelerineksiklik yoksa pek bir şey yapmaz kanka
Gençken gh seviyeleri naturel olarak daha yüksek olmuyormu zaten?14 yasındasın 5-6 değil 3-4 ıu cok daha iyi olur senin için
tabii iş yapar ama "pek" yapmaz diye biliyorum ben, naturel olarak estradiol seviyelerini falan düşük tutmaya çalışmak daha mantıklı değil mi? genotropin fazla pahalı amkYapabilir o kadar basit bi çalışma sistemi yok gh gibi maddelerin
dışarıdan gh aldığında natural gh üretimin duruyorGençken gh seviyeleri naturel olarak daha yüksek olmuyormu zaten?
Herşey genetik reis hghye vucudunun nasıl cevap verdiği bide ne kadar erken başladığına bağlı hghnin etkisi, naturel olarak estradiolu çok düşürmek zor ve pharma yerine generic alabilirsintabii iş yapar ama "pek" yapmaz diye biliyorum ben, naturel olarak estradiol seviyelerini falan düşük tutmaya çalışmak daha mantıklı değil mi? genotropin fazla pahalı amk
yas 14 benimde opdeki gardasimla ayni alıp 4iu falan bassam mı? doktora gidip tahlil yaptırıp eksik olması için bekliyim mi yoksaHerşey genetik reis hghye vucudunun nasıl cevap verdiği bide ne kadar erken başladığına bağlı hghnin etkisi, naturel olarak estradiolu çok düşürmek zor ve pharma yerine generic alabilirsin
Evet ama zaten gençken naturel olarak yüksek seviyede gh üretmiyormusun, mesela naturelken 4-5 üretipte dışarıdanda 3-4 almak durumu daha kötü/eşit yapmıyormu?dışarıdan gh aldığında natural gh üretimin duruyor
Forumdakiler gh eksik olup olmadığına bakıp basmıyorlar, önemli şey kemik yaşı(bone age) bide growth platelerin açık olmasıyas 14 benimde opdeki gardasimla ayni alıp 4iu falan bassam mı? doktora gidip tahlil yaptırıp eksik olması için bekliyim mi yoksa
ondan değil, eksik çıkınca reçeteleniyor ya haniForumdakiler gh eksik olup olmadığına bakıp basmıyorlar, önemli şey kemik yaşı(bone age) bide growth platelerin açık olması
He tabiki ilk öyle dene ben yanlış anladımondan değil, eksik çıkınca reçeteleniyor ya hani
Hepsini baskılamıyor,ayrıca mantık öyle işlemiyor diye düşünüyorum çünkü ergenlikte günde gh salınımının 150 µg kadar çıktığı oluyor yani kg başına 150 mikrogram gh salınılması,50 kilo bi ergen için bu değer 23 ıu falan yapıyor dışarıdan 23 ıu alman imkansız olduğuna göre eminim baska bisi vardırEvet ama zaten gençken naturel olarak yüksek seviyede gh üretmiyormusun, mesela naturelken 4-5 üretipte dışarıdanda 3-4 almak durumu daha kötü/eşit yapmıyormu?
He yine de bunu cok kafaya takıyosan dogal üretmini devam ettirecek ghrh analoğu alabilirsin,hcg gibi düşünEvet ama zaten gençken naturel olarak yüksek seviyede gh üretmiyormusun, mesela naturelken 4-5 üretipte dışarıdanda 3-4 almak durumu daha kötü/eşit yapmıyormu?
Hgh büyük ihtimal bütün gün boyunca aynı iu salgılamasına yardımcı oluyordur, bana sistemi biri böyle anlatmıştı. O 150 tek bir pulse değilmiHepsini baskılamıyor,ayrıca mantık öyle işlemiyor diye düşünüyorum çünkü ergenlikte günde gh salınımının 150 µg kadar çıktığı oluyor yani kg başına 150 mikrogram gh salınılması,50 kilo bi ergen için bu değer 23 ıu falan yapıyor dışarıdan 23 ıu alman imkansız olduğuna göre eminim baska bisi vardır
Growth Hormone in Aging - Endotext - NCBI Bookshelf
www.ncbi.nlm.nih.gov
Evet 1 günlük pulselerin toplamı 150Hgh büyük ihtimal bütün gün boyunca aynı iu salgılamasına yardımcı oluyordur, bana sistemi biri böyle anlatmıştı. O 150 tek bir pulse değilmi
Yok ben direkt daha yüksek bi iu daha iyi olmazmı diye soruyordum, hgh daha etkili oluyor gh bleed falan yok galiba hghde. 3-4 iu genellikle cilt, gençlik vb şeyler için daha çok kullanılıyor 4 veya 4ten sonra kas için falan filanHe yine de bunu cok kafaya takıyosan dogal üretmini devam ettirecek ghrh analoğu alabilirsin,hcg gibi düşün
Cok zenginsen ghrh analogunun etkisini arttırmak için yanında ghrp de çek
Orası öylede ben 14 yasında diye 3-4 dedim,bide trde yasıyoz ekonomik olarak daha uygun olurYok ben direkt daha yüksek bi iu daha iyi olmazmı diye soruyordum, hgh daha etkili oluyor gh bleed falan yok galiba hghde. 3-4 iu genellikle cilt, gençlik vb şeyler için daha çok kullanılıyor 4 veya 4ten sonra kas için falan filan
Reçeteli alırsan diye dedim @ZerefDragnee1l reçeteli olunca hghyi doktorlarla beraber basıyorsun değilmi yoksa kendinmiOrası öylede ben 14 yasında diye 3-4 dedim,bide trde yasıyoz ekonomik olarak daha uygun olur
valla pek bilgim yok ama babam insülin kullanıyor benzer iğne diye biliyom bayağı küçük acıtmıyor her gün bacağına deri altına vuruyor onun gibi evde vuruluyordur muhtemelenReçeteli alırsan diye dedim @ZerefDragnee1l reçeteli olunca hghyi doktorlarla beraber basıyorsun değilmi yoksa kendinmi
karından deri altıReçeteli alırsan diye dedim @ZerefDragnee1l reçeteli olunca hghyi doktorlarla beraber basıyorsun değilmi yoksa kendinmi
babam ya bacak ya karın vuruyo bacaga vurduguda oluyokarından deri altı
Yok iu olarak doktorlar mı ayarlıyor reçeteli olunca onu sordum? bide demek istediğin gobek deliğinin civarından mıkarından deri altı
gobek deliğinden 3 parmak uzaklıkta herhangi bir yerYok iu olarak doktorlar mı ayarlıyor reçeteli olunca onu sordum? bide demek istediğin gobek deliğinin civarından mı