Gerçek hayatta makima gibi bir kızı nasıl bulabilirim (ciddi)

D

Deleted member 160098

.
Aga tamam şimdi reelde zeki kızlar bana aşık oluyor ok ama hiçbiri güzel ve seksi değil.hem güzel ve fiziği iyi hemde aklı başında olgun davranan bir kız bulmak istiyorum.hangi ortamlarda bulabilirim bunları amk @Serialsuicide @NoxInfernum @veneficus @maarda @flows5991

• JFL
  • +1
Reactions: Mentally lost cel, NoxInfernum, Deleted member 69336 and 6 others
Aga tamam şimdi reelde zeki kızlar bana aşık oluyor ok ama hiçbiri güzel ve seksi değil.hem güzel ve fiziği iyi hemde aklı başında olgun davranan bir kız bulmak istiyorum.hangi ortamlarda bulabilirim bunları amk @Serialsuicide @NoxInfernum @veneficus @maarda @flows5991

bulursun ama 50 kilo fazlası olur :DD

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: NoxInfernum, Trenmaxx1, yigittsaint and 4 others

Aklı başında olgun kadında yok bu arada hayal kurma kadın biyolojisinde mantıklı düşünme diye bişi yok inanmıyosan maardaya sor

• +1
  • So Sad
Reactions: jsbera, Deleted member 103712, Gordon Freeman and 1 other person
Tiktoğa gir biraz kaydır türkçe post beğenen herkese normie diyen bi kız bulursun yorumlarda zaten
Biraz değişik fantezileri oluyor ama bulabileceğin en yakın o olur gibi

• JFL
  • Love it
Reactions: jsbera, Kayra139, Gordon Freeman and 2 others
olum reze gibi kız bulmak varken makima ne lan

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 160098, Gordon Freeman and Kayra139
aga makima bize fazla gelri yövmiyeci adamız

bize fazla bağlanıcak çıt kırıldım karı yeter

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 160098, Gordon Freeman, yigittsaint and 1 other person
1778609491005

• JFL
  • Love it
Reactions: yigittsaint, jsbera, Topkra and 2 others
sweetie fox makima

• JFL
  • Love it
Reactions: yigittsaint, Deleted member 160098 and Gordon Freeman
  • Love it
  • So Sad
Reactions: Deleted member 103712 and Gordon Freeman
Fakecel dnr
Ndcelim.motoru olmayan ferrariyim amk.tipsiz olmaktan daha kötü.tipsizsen yine copelıyorsun tipim kötü diye.benim tipimde iyi amk.düşünsene karşına bir hazine çıkıyor ama elin yok amq
Aklı başında olgun kadında yok bu arada hayal kurma kadın biyolojisinde mantıklı düşünme diye bişi yok inanmıyosan maardaya sor
Zeki ve olgun kız var buarada.evet erkekler kadar değiller ama kafası çalışan 2 3 kıza denk geldim.tabi ilişkiler konusunda kafaları çalışmıyor içgüdeseller
Tiktoğa gir biraz kaydır türkçe post beğenen herkese normie diyen bi kız bulursun yorumlarda zaten
Biraz değişik fantezileri oluyor ama bulabileceğin en yakın o olur gibi
Keşfetimin nasıl olması lazım neler karşıma çıkmalı ne postu beğeniyorlar.herkese normie diyen kız nasıl aklı başında olcak orasıda garip.bide tiktoka kendi resmimizi mi koycaz çok garip amk
Brutal strategy pill.kız çok zeki rezeyi sikti. Rezeyi kadıköyde bulursun ama bu zeka ve güzelliğin birleşimini bulamazsın
1778613238895

• JFL
Reactions: Kayra139, Deleted member 103712 and Gordon Freeman
şimdi caddeye gidiyosun paran varsa pahalı mekana gidiyosun (tavsiye etmem ilişki olursa çok para yer) paran yoksa stara gidiyosun gözünü kestirdiğin kıza bilerek 1 saniye falan bak sonra kızda sana bakıyosa bakışma başlamış demektir sonra kızın kalkmasını bekliyeceksin kız kalkıp giderken arkasından gidip bakarmısın instagramını alabilirmiyim diceksin kız seni beğenirse verir zaten, bu taktiği arkadaşıma uygulattım 3 haftadır sevgililer
amk bide zeki kız istiyorum demişsin zeki kızı napıcan amk onlar en tehlikelisi onları yatağa falan atamazsın yedirmezler kendilerini
şimdi bu yüz yüze olacak taktik di şimdi sana daha çok seçeneğin olan taktiği veriyim
şimdi knk bu sosyal medyanın en folloş yeri tiktok insta hesabında pp olmayan kızın tiktokda 15-20 tane vidyosu oluyo genelde öyle biyer, gidiyosun aynı insta profiline özendiğin gibi tiktok profilinede özeniyorsun güzel bi hesap yapıyosun, sonra hesabı açık olup vidyo atan kızlardan dış görünüşünü beğendiğine yazıyosun kızla yazışırken aklı başındamı değil mi ordan anlarsın

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, Deleted member 103712, Deleted member 160098 and 1 other person
şimdi caddeye gidiyosun paran varsa pahalı mekana gidiyosun (tavsiye etmem ilişki olursa çok para yer) paran yoksa stara gidiyosun gözünü kestirdiğin kıza bilerek 1 saniye falan bak sonra kızda sana bakıyosa bakışma başlamış demektir sonra kızın kalkmasını bekliyeceksin kız kalkıp giderken arkasından gidip bakarmısın instagramını alabilirmiyim diceksin kız seni beğenirse verir zaten, bu taktiği arkadaşıma uygulattım 3 haftadır sevgililer
amk bide zeki kız istiyorum demişsin zeki kızı napıcan amk onlar en tehlikelisi onları yatağa falan atamazsın yedirmezler kendilerini
şimdi bu yüz yüze olacak taktik di şimdi sana daha çok seçeneğin olan taktiği veriyim
şimdi knk bu sosyal medyanın en folloş yeri tiktok insta hesabında pp olmayan kızın tiktokda 15-20 tane vidyosu oluyo genelde öyle biyer, gidiyosun aynı insta profiline özendiğin gibi tiktok profilinede özeniyorsun güzel bi hesap yapıyosun, sonra hesabı açık olup vidyo atan kızlardan dış görünüşünü beğendiğine yazıyosun kızla yazışırken aklı başındamı değil mi ordan anlarsın
Eline sağlık
Ben bu tarz bir kızı sikmek için değil sevip sevilmek için istiyorum güzel vakit geçirmek için.yıllardır yalnızım sevgi boşluğu var bende.
Bu tarz bir kızın starda ya da mekanda olacağını sanmıuorum orda genelde aşko kuşko salak kızlar oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla.
İg kullanmak şart mı bu devirde.ben nd olduğum için 20 takipçim vardı kapattım amk.
Bide tt hesabını ad soyadlamı açmalıyım neler paylaşmam lalzım.valla tt işi bana çok garip geliyor

• +1
Reactions: Kayra139, Trenmaxx1 and Deleted member 103712

Universitenin kuytu koselerinde, kutuphanelerde, Kitapcilarda, Tiyatro ve muze gibi yerlerde, kucuk lokal kafelerde (arkadassiz olucak ders caliscak), sakin rooftoplarda boyle hani

• Love it
Reactions: Deleted member 160098