Gercekten over olan durumlar

MogEater

MogEater

Bronze
Short wingspan ve fenotip, ornek veriyorum yakisikli guvenlik testo taylan fenotipi filan baya over eger fenotip iyiyse hersey okay olabilir, ek olarak throid ve hormonlar inanilmaz kotu yapabiliyor, 3 ayda bir throid kontrol.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and yenesy
Gerçek overları yazıyorum öyle aqa 180 değilsen ropele qnq gibi overdose delusional blackpil klişeleri değil

boyun 170 altıysa
Tipin High Ltn ve altıysa yani low mtn altıysan
Omuzların kafana ve vücuduna kıyasla küçük görünüyorsa, oran vermiyorum her vücuda değişiyor

bence uğraşmak biraz saçma olur

bunun dışında otistik değilseniz beyniniz amcıklanmamışsa götünüzü kaldırdığınızda uğraştığınızda hayatınızda ilişkileri vs deneyimleyebilirsiniz ama uğraşcanız

• +1
Reactions: Kayra139 and tiredman
LL baya yapiliyor ya, ama ll icin en onemli sey wingspan, ayrica frame yani omuzlar yani coook kotu deegilse 2 sene hard bodybuilding ile ortalama ustu olabilir bence

Tr'de yaşıyoruz yakışıklı güvenlik ve testo taylan fenotipi zaten normal neden avrupa standartlarıyla karşılaştırıyorsun bu işte delüzyonellik var sende biraz.

Tr'de yaşıyoruz yakışıklı güvenlik ve testo taylan fenotipi zaten normal neden avrupa standartlarıyla karşılaştırıyorsun bu işte delüzyonellik var sende biraz.
o kadar over ki deluzyonelce kendini manipule etmeye calisiyosun aga over oglu over amk (benim durum da cok farkli degil)

• +1
Reactions: yenesy
o kadar over ki deluzyonelce kendini manipule etmeye calisiyosun aga over oglu over amk (benim durum da cok farkli degil)
Over ise bırakın bu forumu neden buradasınız sonuçta her şey bitti. Kadınları etkileyemeyeceğimiz için hiçbir şeyin anlamı yok ise ldarlayıp çürüyün.

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back