geri döndüm

Zodiac

Zodiac

Nothing Ever Happens
en son nofap thread'ı açmıştım aynı şekil devam ediyorum ne var ne yok gençler keyifler nasıl

• +1
Reactions: sladekilic, maarda, fefep and 3 others
nofap hakkında gercekten gözle görülür somut etkiler görüyor musun, yoksa plasebo mu sence

• +1
Reactions: htn666 and Zodiac
nofap hakkında gercekten gözle görülür somut etkiler görüyor musun, yoksa plasebo mu sence
evet gözle görülür etkiler görüyorum dostum başka sorun var mı

• +1
Reactions: Kayra139 and htn666
evet gözle görülür etkiler görüyorum dostum başka sorun var mı
evet, kaç gündür sürdürüyorsun ve bu etkiler başlıca neler

• +1
evet, kaç gündür sürdürüyorsun ve bu etkiler başlıca neler
100 günü geçti genel etkiler karşı cinse olan çekilimin artıyor libidon artıyor daha sağlıklı oluyorsun ve beyin sisi azalıyor

• +1
Reactions: Kayra139, htn666 and dlzm
100 günü geçti genel etkiler karşı cinse olan çekilimin artıyor libidon artıyor daha sağlıklı oluyorsun ve beyin sisi azalıyor
IMG 20250610 031759
@dlzm

• +1
Reactions: htn666, ayisiken and dlzm
total test gibi testler yaptırdın mı, kan degerlerinde herhangi bi etkisi var mı ve dopamin reseptörlerin daha mi iyi eskiye göre

• +1
total test gibi testler yaptırdın mı, kan degerlerinde herhangi bi etkisi var mı ve dopamin reseptörlerin daha mi iyi eskiye göre
hayır test yaptırma gereği duymadım. dopamin konusunda zaten aşırı mastürbasyon yapmayan biriysen belirgin bir etki yaratmaz

• +1
Reactions: htn666 and dlzm
daha sağlıklı oluyorsun :lul:

• +1
Reactions: htn666
Kanka su nofap threadini atsana

• +1
Reactions: Zodiac
Gunde 3 posta atiyorum aq sikeyim böyle hayati

• JFL
Reactions: Zodiac