Zodiac
Nothing Ever Happens
en son nofap thread'ı açmıştım aynı şekil devam ediyorum ne var ne yok gençler keyifler nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evet gözle görülür etkiler görüyorum dostum başka sorun var mınofap hakkında gercekten gözle görülür somut etkiler görüyor musun, yoksa plasebo mu sence
evet, kaç gündür sürdürüyorsun ve bu etkiler başlıca nelerevet gözle görülür etkiler görüyorum dostum başka sorun var mı
100 günü geçti genel etkiler karşı cinse olan çekilimin artıyor libidon artıyor daha sağlıklı oluyorsun ve beyin sisi azalıyorevet, kaç gündür sürdürüyorsun ve bu etkiler başlıca neler
total test gibi testler yaptırdın mı, kan degerlerinde herhangi bi etkisi var mı ve dopamin reseptörlerin daha mi iyi eskiye göre100 günü geçti genel etkiler karşı cinse olan çekilimin artıyor libidon artıyor daha sağlıklı oluyorsun ve beyin sisi azalıyor
hayır test yaptırma gereği duymadım. dopamin konusunda zaten aşırı mastürbasyon yapmayan biriysen belirgin bir etki yaratmaztotal test gibi testler yaptırdın mı, kan degerlerinde herhangi bi etkisi var mı ve dopamin reseptörlerin daha mi iyi eskiye göre
daha sağlıklı oluyorsun100 günü geçti genel etkiler karşı cinse olan çekilimin artıyor libidon artıyor daha sağlıklı oluyorsun ve beyin sisi azalıyor
gooner bir ucubeysen evetdaha sağlıklı oluyorsun![]()
https://looksmax.org/threads/nofap-streak.1424533/post-20614673Kanka su nofap threadini atsana
nofap yapmak zoren son nofap thread'ı açmıştım aynı şekil devam ediyorum ne var ne yok gençler keyifler nasıl
Bagimliysan cok zor hemdenofap yapmak zor
kendi sikini kontrol edemiyorsan hiç başlamadı bilenofap yapmak zor
boşa geçen bir gençlikGunde 3 posta atiyorum aq sikeyim böyle hayati