GH alıp hormon dengemi sikmeli miyim? (Yaş 14)

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
Beyler yaş ciddili 14 (geçen ay 14 oldum) boy 177 amacım 193-196 civarı olmak ve bilek güreşi vb. şeylere ilgim olduğundan ötürü elimi büyütebilmek, dahiliyeye gidip test yaptıramıyorum çocuk dahiliyesiyle falan uğraşmam gerekiyor, sizce reçetesiz gidip genotropin almalı mıyım? devletin başarı bursunu alıyorum aylık 2k zaten üç ay civarı kullanıp salmayı planlıyorum düşünceleriniz?

Last edited:
196 boy hedefi ne aga 188-193 arası ideal hatta tip ve vucudun iyi değilse 190 üstüne çıktıkça ucubelesiyor ki potansiyelin de o kadar değildir büyüme atagin bittiyse 5 taş çatlasın 10 cm daha uzarsin hormon oneririm ama kontrolsüzce yaparsan diyabet olup çıkarsın

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and ZerefDragnee1l
hayatının geri kalanını hormonsuz geçirip 50 yaşında ölmek istiyosan neden olmasın

• +1
Reactions: Deleted member 100697
196 boy hedefi ne aga 188-193 arası ideal hatta tip ve vucudun iyi değilse 190 üstüne çıktıkça ucubelesiyor ki potansiyelin de o kadar değildir büyüme atagin bittiyse 5 taş çatlasın 10 cm daha uzarsin hormon oneririm ama kontrolsüzce yaparsan diyabet olup çıkarsın
kanka bilmiyom bu uzun fit giyinen elemanlara çok özeniyorum nedense amk. muhtemelen doğal şekilde 185 civarı olurum ama 190 üstüne çıkmayı isterim dediğim gibi, ayrıca el kemiklerinin büyümesi gibi şeylerde var işin içinde, kontrol yapmayı bende çok istiyorum fakat bahsettiğim gibi 18 yaş altında özele gitmediğin sürece yarrak tahlil yapıyorlar, şimdiden şansım varken bu işleri halledip gelecekte bu kaygıları çekmemek istiyorum

Beyler yaş ciddili 14 boy 177 amacım 196 civarı olmak ve bilek güreşi vb. şeylere ilgim olduğundan ötürü elimi büyütebilmek, dahiliyeye gidip test yaptıramıyorum çocuk dahiliyesiyle falan uğraşmam gerekiyor, sizce reçetesiz gidip genotropin almalı mıyım? devletin başarı bursunu alıyorum aylık 2k zaten üç ay civarı kullanıp salmayı planlıyorum düşünceleriniz?
Keske senin yaşına dönsem de gh vursam amina koyim. günlük 4 iu go pr ama vurmasanda uzarsın sen baya amina koyim 14 yasinda 160 falandım ben

• +1
  • Love it
Reactions: maarda and ZerefDragnee1l
Keske senin yaşına dönsem de gh vursam amina koyim. günlük 4 iu go pr
kanka bende bunu dememek için şimdiden yapayım diye düşünüyorum işte, aileden gizli nasıl yapabilirim bilmiyorum ama fiyatını karşılayabilirim dediğim gibi burs sayesinde.

kanka bende bunu dememek için şimdiden yapayım diye düşünüyorum işte, aileden gizli nasıl yapabilirim bilmiyorum ama fiyatını karşılayabilirim dediğim gibi burs sayesinde.
burs ne iş la şimdi bizim 4k verdiğimiz 36iu genotropini sen 2kya mi aliyon

gizlemek'te ne var olm karşısına geçip vurmican
lavaboda fln vur

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
burs ne iş la şimdi bizim 4k verdiğimiz 36iu genotropini sen 2kya mi aliyon
yok, devletin iokbs'sini (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) kazananlara bu yıl itibarıyla aylık 2k civarı memur maaşıyla beraber zam yiyen maaş bağlanıyor.

14 yaşındasın gh alıp hormon dengeni sikmek yerine gh up alıp doğal hormonlarını yükselt
magnezyum çinko bakır al
31 sakın ama sakın çekme 6. sinifta ergenliğimin başlamasiyla 31 batağina duştum 9. sinifa kadar peşimi birakmadi sikime hasar verdim buyumedi ereksiyon kaliteni arttirmaya çaliş her sabah sikin kalkik mi uyaniyon takip et haftada bir iki haftada bir kalkik uyaniyosan sorun var demektir

yapabildiğin müsait olduğun her gün sprint atmaya çaliş
koşabildiğin max hızda max mesafe koş sonra yorulunca hafif yavaşla sonra yürü biraz dinlen tekrar koş bunu 4 kez yap tamamdır
gymye gitme evde barfiks şınav mekik çek düzgün yemek ye teston yerinde olur zaten
daha çook çook erken boyun illaki uzar

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 113670, Kayra139, maarda and 2 others
yok, devletin iokbs'sini (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) kazananlara bu yıl itibarıyla aylık 2k civarı memur maaşıyla beraber zam yiyen maaş bağlanıyor.
genotropin 3.8k biliyon dimi 4iu vursan aylık 11kya denk geliyo

• +1
lavaboda fln vur
kanka lgs senemdeyim, ortalama 100 devlette okuyorum denemeler 480 490 civarı geliyor ailem istanbul erkek veya robet kolejini falan kazanırsam istanbul'a yollayacak o şekilde belki rahatça takılabilirim. Amk lgs'sinden ötürü gyme vesairede gidemiyorum sıkıntılı biraz

lan olm adam 14 yaşında teşvik etme adamı

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, nmn14 and starboi.
14 yaşındasın gh alıp hormon dengeni sikmek yerine gh up alıp doğal hormonlarını yükselt
magnezyum çinko bakır al
31 sakın ama sakın çekme 6. sinifta ergenliğimin başlamasiyla 31 batağina duştum 9. sinifa kadar peşimi birakmadi sikime hasar verdim buyumedi ereksiyon kaliteni arttirmaya çaliş her sabah sikin kalkik mi uyaniyon takip et haftada bir iki haftada bir kalkik uyaniyosan sorun var demektir

koşabildiğin max hızda max mesafe koş sonra yorulunca hafif yavaşla sonra yürü biraz dinlen tekrar koş bunu 4 kez yap tamamdır
gymye gitme evde barfiks şınav mekik çek düzgün yemek ye teston yerinde olur zaten
kalkık dalga olayı cope bence ya çişten dolayı oluyodur

• +1
Biliyorum, 4iu vurmak gibi bir amacım yok şimdilik 36iu olanı 3 ay boyunca alıp 2 iu şeklinde 18 gün kullanmak

31 sakın ama sakın çekme 6. sinifta ergenliğimin başlamasiyla 31 batağina duştum 9. sinifa kadar peşimi birakmadi sikime hasar verdim buyumedi
kanka sence öyle bişey olabilir mi amk

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, ZerefDragnee1l and nmn14
lan olm adam 14 yaşında teşvik etme adamı
kanka şimdi kendi halimi düşünüyom 14 yaşıma dönsem hertürlü vururdum ben pişmanım maldım bilmiyodum. bu çocukda pişman olmasın diycem de 14 yaşında amina koyim zaten genotropin parasını bile karşılayamaz annesinden falanda gizli yapiyo

• +1
Reactions: Deleted member 100697
Biliyorum, 4iu vurmak gibi bir amacım yok şimdilik 36iu olanı 3 ay boyunca alıp 2 iu şeklinde 18 gün kullanmak
bir sike yaramaz cildin güzelleşir sadece 4iu bile bi sike yaramayabilir boy uzatmak için

Beyler yaş ciddili 14 (geçen ay 14 oldum) boy 177 amacım 193-196 civarı olmak ve bilek güreşi vb. şeylere ilgim olduğundan ötürü elimi büyütebilmek, dahiliyeye gidip test yaptıramıyorum çocuk dahiliyesiyle falan uğraşmam gerekiyor, sizce reçetesiz gidip genotropin almalı mıyım? devletin başarı bursunu alıyorum aylık 2k zaten üç ay civarı kullanıp salmayı planlıyorum düşünceleriniz?
anne ve babanin boyları kac

dost kimseyi dinleme amk kar zarar bilançosuna koy kendin karar ver.

• +1
magnezyum çinko bakır al

gh up bildiğim kadarıyla pek bir işe yaramıyor araştırmalara göre, geceleri uyumadan önce 15gr civarı arjinin almadığın sürece pek bir takviye edici özelliği yok diye biliyorum ve 15gr arjinin mideyi bozar gibi

müsait olduğumda sprint atıyorum ve günlük nutritionların azda olsa önemli olanlarını karşılıyorum
her iki üç güne bir kalkık uyanıyom
düzgün yemek kısmı elimde pek değil, sabah 7'de okula gidip ailem sağ olsun zorla etüte gidiyorum saat 4 5 civarı çıkıyorum ve eve geliyorum, annem ne yaptıysa onu yiyorum tabii. Kimse benim için her gün tavuk pilav yapmaz. Muhtemelen günde 40 50gr civarı proteini zor alıyorumdur bu arada
barfiks sayım 16
şınav 48
mekik bildiğim kadarıyla oblikler azda olsa kalınlaştırıyor ve ince bel görüntüsü hoşuma gidiyor
erken olduğunu biliyorum fakat beklersem geç olacakmış gibi hissettiriyor :heart:

anne ve babanin boyları kac
anne 166 civarı baba 164, ailedeki en uzun kişi benim fakat sülalede değil, dayılarımdan biri 2 metre 3 santim (onaylı) diğeri 194 civarı diğer 187 civarı

• Woah
  • +1
Reactions: starboi. and Deleted member 107180
kanka sence öyle bişey olabilir mi amk
olur tabikide yanlış ve kaçamak mastürbasyonlar çok zararlı her 31 bağımlısı yatmadan önce 5 dakikada boşalmıştır kimse yapmadım demesin bu ereksiyon sürdürülebilirliği için çok kötü penise az kan gitmesi de penisin tam işlevini görememesi demek pe threadi var bi tane burda turkce onu okudun mu

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 66807 and Deleted member 107180
anne 166 civarı baba 164, ailedeki en uzun kişi benim fakat sülalede değil, dayılarımdan biri 2 metre 3 santim (onaylı) diğeri 194 civarı diğer 187 civarı
vay amina koyim

• +1
Reactions: starboi.
kanka şimdi kendi halimi düşünüyom 14 yaşıma dönsem hertürlü vururdum ben pişmanım maldım bilmiyodum. bu çocukda pişman olmasın diycem de 14 yaşında amina koyim zaten genotropin parasını bile karşılayamaz annesinden falanda gizli yapiyo
5 ay boyunca para biriktirsem burs + sağdan soldan gelenlerle 20k civarı edinebiliyorum, para konusunda inanılmaz sıkıntım yok dediğim gibi ama sıkıntı tabii yine

gh up bildiğim kadarıyla pek bir işe yaramıyor araştırmalara göre, geceleri uyumadan önce 15gr civarı arjinin almadığın sürece pek bir takviye edici özelliği yok diye biliyorum ve 15gr arjinin mideyi bozar gibi

müsait olduğumda sprint atıyorum ve günlük nutritionların azda olsa önemli olanlarını karşılıyorum
düzgün yemek kısmı elimde pek değil, sabah 7'de okula gidip ailem sağ olsun zorla etüte gidiyorum saat 4 5 civarı çıkıyorum ve eve geliyorum, annem ne yaptıysa onu yiyorum tabii. Kimse benim için her gün tavuk pilav yapmaz. Muhtemelen günde 40 50gr civarı proteini zor alıyorumdur bu arada
barfiks sayım 16
şınav 48
mekik bildiğim kadarıyla oblikler azda olsa kalınlaştırıyor ve ince bel görüntüsü hoşuma gidiyor
erken olduğunu biliyorum fakat beklersem geç olacakmış gibi hissettiriyor :heart:
beklentinin ne olduğuna göre işe yarayip yaramamsi değişir tabikide gh vurmaya göre daha etkisiz ama yine de etkisi var

barfiks sayım 16
şınav 48
sen overdose yemek ye kardeşim

• +1
Reactions: Deleted member 100697 and Ashoimex
5 ay boyunca para biriktirsem burs + sağdan soldan gelenlerle 20k civarı edinebiliyorum, para konusunda inanılmaz sıkıntım yok dediğim gibi ama sıkıntı tabii yine
babanın durumu iyiyse konuş babanla belki destek atar

babanın durumu iyiyse konuş babanla belki destek atar
babam işine gelse kendisi küre girer, ilgisi var bu tarz şeylere ama yaşımdan ötürü vitamin kullanmama bile izin vermiyor amk

kalkık dalga olayı cope bence ya çişten dolayı oluyodur
kanka işedikten sonra içerde kalan idrar miktarı prostatı büyütüyor sanırım tam bilmiyorum onuda sikin surekli kalkik değil o mevzu o kadar onemli değil ama yine de işerken tam işemeye dikkat edin

lavaboda fln vur
karşısında vurmak değil zaten nasıl steril şekilde nem falan aldırmadan saklayabilirim orası sıkıntı

babam işine gelse kendisi küre girer, ilgisi var bu tarz şeylere ama yaşımdan ötürü vitamin kullanmama bile izin vermiyor amk
babanla 5dk konuşayım günlük 10iu gh hayirli olsun

• +1
babanla 5dk konuşayım günlük 10iu gh hayirli olsun
denedim, aile hekimiyle falan bile konuşturdum vitaminlere o şekilde izin verdi ama roide izin vermesinin pek mümkünatı yok

barfiks sayım 16
şınav 48
protein niye o kadar düşük aq et yesene adam akıllı madem paran var. ayrıca yerinde olsam gh almazdım gerek yok çünkü

@nmn14 harici üstteki dalyarakları dinleme

• +1
Reactions: maarda and Ashoimex
protein niye o kadar düşük aq et yesene adam akıllı madem paran var. ayrıca yerinde olsam gh almazdım gerek yok çünkü
kanka param var diye her gün et yiyeceğim diye bir olay yok işte, bursum olduğu için ailem pek bir sik almıyor bana bir aydaki tüm ihtiyaçlarımı o 2k ile idame ettirmeye çalışıyorum soru bankasından kıyafete kadar. gh'a karar verirsem elimden geldiğince en az şekilde harcayacağım parayı olay o, ayrıca dediğim gibi evdeki yapılacak yemeği ben yönetmiyorum annem yönetiyor

• +1
Reactions: Deleted member 107180
olur tabikide yanlış ve kaçamak mastürbasyonlar çok zararlı her 31 bağımlısı yatmadan önce 5 dakikada boşalmıştır kimse yapmadım demesin bu ereksiyon sürdürülebilirliği için çok kötü penise az kan gitmesi de penisin tam işlevini görememesi demek pe threadi var bi tane burda turkce onu okudun mu
baktım da şimdi bana bu tarz konular fazla pseudoscience gibi geliyor

zeref dragneel kardeşim malesef gh alınca 196 olmayacaksın hatta büyük ihtimalle bir sikim olmayacak ve üstüne dozajı ayaralmayı da beceremeyip akromelagi
olacaksın
IMG 3673

• +1
  • So Sad
Reactions: cornerd nerd, Zagro, Ashoimex and 2 others
zeref dragneel kardeşim malesef gh alınca 196 olmayacaksın hatta büyük ihtimalle bir sikim olmayacak ve üstüne dozajı ayaralmayı da beceremeyip akromelagi
olacaksın View attachment 3483295
kardeşim
1739048587210
değerli yorumun için çok teşekkür ederim ama muhtemelen gh alınca 196 civarına geleceğim ve 2iu alacağım için ya etkisi olmayacak ya +3 4 cm atacağım ve akromegali olmayacağım
1739048630262
💘

siktir git orospu

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: cornerd nerd, Deleted member 113670, Deleted member 121975 and 4 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: cornerd nerd, Zagro, Deleted member 107033 and 2 others
Clown World.
yok, gh up olayı clownin ama tg istediğim arkadaş yazsa yan profil atacaktım ona kanka puanlasana la diye oradan belli olurdu 14 olduğum

• Hmm...
Reactions: menas
Nedenini bilmiyorum ama bu adam 14 yaşında olmasına rağmen bana baya high iq gözüktü aq gerek üslubu olsun gerek anlattığı içerikler olsun.Konuya gelecek olursak angrybirdse hak veriyorum usta genotropin bataklığına düşme doğal yollardan arttır aq

• +1
  • Love it
Reactions: gamb1t and ZerefDragnee1l
Proviron kullanıyorum 1.hafta oldu hergün 25 mg bi sik olmadı aq yarram biraz daha fazla erekte oluyor okadar morning woodda yaşayamıyorum indaar edicem

Nedenini bilmiyorum ama bu adam 14 yaşında olmasına rağmen bana baya high iq gözüktü aq gerek üslubu olsun gerek anlattığı içerikler olsun.Konuya gelecek olursak angrybirdse hak veriyorum usta genotropin bataklığına düşme doğal yollardan arttır aq
Teşekkürler kanka, genotropin bataklığı fazlasıyla ilgimi çekiyor dediğim gibi fakat sanırım 4kya bir tane alıp 18 gün 2iu vuracağım, 1cm 1cm'dir amk.

• Hmm...
  • +1
Reactions: Kayra139 and menas
Teşekkürler kanka, genotropin bataklığı fazlasıyla ilgimi çekiyor dediğim gibi fakat sanırım 4kya bir tane alıp 18 gün 2iu vuracağım, 1cm 1cm'dir amk.
18 günde etki göremezsin

• +1

Users who are viewing this thread

Back