GH alıp hormon dengemi sikmeli miyim? (Yaş 14)

Proviron kullanıyorum 1.hafta oldu hergün 25 mg bi sik olmadı aq yarram biraz daha fazla erekte oluyor okadar morning woodda yaşayamıyorum indaar edicem
proviron almayı düşünüyorum ama östrojen kemik korunumuna katkı sağlıyor falan bir sikim dediler korkuttu biraz

Teşekkürler kanka, genotropin bataklığı fazlasıyla ilgimi çekiyor dediğim gibi fakat sanırım 4kya bir tane alıp 18 gün 2iu vuracağım, 1cm 1cm'dir amk.
2iudan bi sik olmazda hormon dengesinin bozulması beni baya endişe ediyor kanka bende dışarıdan mesterelon kullanıyorum 15 yaşında şuan normal testo değerlerim çok baskılanmasada sikiliyor aq

2iudan bi sik olmazda hormon dengesinin bozulması beni baya endişe ediyor kanka bende dışarıdan mesterelon kullanıyorum 15 yaşında şuan normal testo değerlerim çok baskılanmasada sikiliyor aq
kanka test devletteyse test nasıl yaptırdın la özele gitmeyi planlıyom ben yakın zamanda ailem okey olsa

proviron almayı düşünüyorum ama östrojen kemik korunumuna katkı sağlıyor falan bir sikim dediler korkuttu biraz
Östrojen azlığı gözle görülür bonemass azalması yapmaz fakat östrojen fazlalığı boy potansiyelini siker kankaaa

kanka test devletteyse test nasıl yaptırdın la özele gitmeyi planlıyom ben yakın zamanda ailem okey olsa
bende yaptırmadım sadece tahmindi muhtemelen sikiliyordur

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
bende yaptırmadım sadece tahmindi muhtemelen sikiliyordur
özelde test yaptırınca gh düşük çıkar umarım amk reçete ile yazdırabilsem ve hiç saklama derdi olmadan kullanabilsem güzel olurdu

• +1
Reactions: ER enjoyer
bu arada beyler bu threade yazıyorum ama thumb pulling vesaire benim deneyimlediğim kadarıyla pek cope değil (yaş küçükse), thumb pullingi test etmek için 6 ay önce üst palate'ımın fotoğrafını çekmiştim ve bayağı fark var şu an ve önceden iki baş parmağım zor sığarken artık rahatça sığıyor, büyüme ile mi yoksa thumb pulling ile mi alakalı bilmiyorum valla. bonesmash'e yeni başladım yarar umarım

• +1
Reactions: Kayra139
bu arada beyler bu threade yazıyorum ama thumb pulling vesaire benim deneyimlediğim kadarıyla pek cope değil (yaş küçükse), thumb pullingi test etmek için 6 ay önce üst palate'ımın fotoğrafını çekmiştim ve bayağı fark var şu an ve önceden iki baş parmağım zor sığarken artık rahatça sığıyor, büyüme ile mi yoksa thumb pulling ile mi alakalı bilmiyorum valla. bonesmash'e yeni başladım yarar umarım
hulk daha gerçekçi o ikisinden

• Hmm...
  • JFL
  • +1
Reactions: ER enjoyer, Ashoimex and ZerefDragnee1l
yan etkisi falan yok bi sikim olmaz ama basacak paran yok büyük ihtimalle,sana yazan herkes low ıqlık yapmıs ghden hormonların sikilmez yada dozu tutturamamak gibi bisey yapamazsın asırı salak olman lazım plaklar acık oldugu sürece akromegali riski yok ve diyabet olayı tamamen tartısmalı bisey,arada kontrol ederek cok kolay engellersin ben böyle forumu sikeyim saygılar

• +1
Reactions: Deleted member 107033, nmn14 and Ashoimex
bide azıcık daha okudum 2iu 18 günden bi sikm olmaz en az 5-6 ay kullanman gerek,ayrıca senin yasına göre uygun doz 4-5 ıu falan

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l and Ashoimex
bide azıcık daha okudum 2iu 18 günden bi sikm olmaz en az 5-6 ay kullanman gerek,ayrıca senin yasına göre uygun doz 4-5 ıu falan
Bir süre para işini çözüp 5 ay boyunca günde 4 ünite kullanacağım sanırım

GH baya safe knk hormonlarına etki etmez al gitsin

yok, gh up olayı clownin ama tg istediğim arkadaş yazsa yan profil atacaktım ona kanka puanlasana la diye oradan belli olurdu 14 olduğum
ne
yan etkisi falan yok bi sikim olmaz ama basacak paran yok büyük ihtimalle,sana yazan herkes low ıqlık yapmıs ghden hormonların sikilmez yada dozu tutturamamak gibi bisey yapamazsın asırı salak olman lazım plaklar acık oldugu sürece akromegali riski yok ve diyabet olayı tamamen tartısmalı bisey,arada kontrol ederek cok kolay engellersin ben böyle forumu sikeyim saygılar
Hormon eksikliği yoksa etki edicekmi sanki çocuk bu amk beceremicek kontrolü herşeyi geçtim parayı nereden bulucak gereksiz yere kendini yıpratır anca zaten hedeflediği 196 boya siksen ulaşamaz böyle copelerla genetiğinde yoksa

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zagro, Maxim0 and 1 other person
@ZerefDragnee1l kanka sen proviron işinden vazgeç aq 14 yaşında testestoronunu baskılama aq ben de saldım bitki falan copelayacaz artık d vitamini magnezyum falan

• Hmm...
Reactions: xlegend
qnq luksmex fln boş lgsmaxxing yap ilerde hardmaxxlersin

• JFL
Hormon eksikliği yoksa etki edicekmi sanki çocuk bu amk beceremicek kontrolü herşeyi geçtim parayı nereden bulucak gereksiz yere kendini yıpratır anca zaten hedeflediği 196 boya siksen ulaşamaz böyle copelerla genetiğinde yoksa
Nolur nolmaz ama anne babasının boyuna bakarak daha uzamaz diye düşünüyorum

• +1
Reactions: Maxim0 and menas
ne

kanka senin sadece testosteronun eksikken mi gidip dışarıdan testo aldığında etki ediyor amk? hedeflediğim boy 196 değil, 8 civarı oynasa sıkıntı yok pek, 188 bile gayet iyi bir boy bence, şu an 177'im bu yıl sonunda 182 civarı olurum umarım

ben 17de 166yim ben ne yapayım

• Hmm...
hedeflediğim boy 196 değil, 8 civarı oynasa sıkıntı yok pek, 188 bile gayet iyi bir boy bence, şu an 177'im bu yıl sonunda 182 civarı olurum umarım
Benim arkadaşın boyu 14 te 180 falandı şuan 190 civarı, bence ergenlik bitimine kadar en az 185 civarı olursun. Babanın vs boyuda önemli tabi

gh eksikliğin yoksa gh vursan da bi sik değişmeyecek

• +1
Reactions: Ashoimex
gh bi sike yaramayacak ona vereceğn parayla testo aromasin yap madem gözü kararttın

kanka senin sadece testosteronun eksikken mi gidip dışarıdan testo aldığında etki ediyor amk? hedeflediğim boy 196 değil, 8 civarı oynasa sıkıntı yok pek, 188 bile gayet iyi bir boy bence, şu an 177'im bu yıl sonunda 182 civarı olurum umarım
ya amınakoyduğum haklısın tamammı git götüne zar zor kazandığın parayla ayda 2 iu growth vur

ayrıca testo protein sentezini doğrudan arttırıyor growtta böyle bir olay yok igf1 üzerinden oluyor fazlası vücutta ekstra bi uyarıya falan yol açmıyor zaten ya
amınakoyayım herşeyi geçtim kendi dediğini aklın alıyormu

ve gh ın bir sınırı var amk sonrası mantıksız işe yaramıyor

Last edited:
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Zagro, Ashoimex and 1 other person
chalom da oluyor demişti

• +1
Reactions: Deleted member 58982 and starboi.
ya amınakoyduğum haklısın tamammı git götüne zar zor kazandığın parayla ayda 2 iu growth vur

ayrıca testo protein sentezini doğrudan arttırıyor growtta böyle bir olay yok igf1 üzerinden oluyor fazlası vücutta ekstra bi uyarıya falan yol açmıyor zaten ya
amınakoyayım herşeyi geçtim kendi dediğini aklın alıyormu

ve gh ın bir sınırı var amk sonrası mantıksız işe yaramıyor
kankam vuracağım demedim zaten amınakoyayım öneri istiyorum yapmalı mıyım diye ki konu açmışım kendi dediğimi benimde aklım almıyor amk, gh'ın sınırı olduğunu bende biliyorum

• +1
Reactions: menas
kankam vuracağım demedim zaten amınakoyayım öneri istiyorum yapmalı mıyım diye ki konu açmışım kendi dediğimi benimde aklım almıyor amk, gh'ın sınırı olduğunu bende biliyorum
Naptın

Users who are viewing this thread

Back