D
Deleted member 103712
Luminary
4 kalem cinnatropin aldık
haftaya başlarım
haftaya başlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iran cinna dır muhtemelen ortalama 1.7-2k kalem başı 30 iucost ne kadar ve toplam kaç eczane gezdin
1.5k/30iu 120 iu aldımiran cinna dır muhtemelen ortalama 1.7-2k kalem başı 30 iu
Facebook yada telegramdan alıyolarOlum reçeteli şeyleri nasıl alıyonuz millet nası alıyo kafayı yiycem
forumlarda vs binbir source paylaşılıyor onlar birinden alabilirsinbeyler bende almayı düşünüyorum gerçekten yardımcı olucak birisi varmı para konusu sıkıntı değil ama harbiden sahte olmayan ürün lazım
işte reis sorun orda binbir tane var hangisi güvenilir hangisi kaliteli net bir cevap yok senin bir önerin varmıforumlarda vs binbir source paylaşılıyor onlar birinden alabilirsin
yiğitmirhandan al ilaçları dolu 1tık overpriced sadeceişte reis sorun orda binbir tane var hangisi güvenilir hangisi kaliteli net bir cevap yok senin bir önerin varmı
instagramdaki eleman mı?yiğitmirhandan al ilaçları dolu 1tık overpriced sadece
knk o İran cinnasını satan source kimdi ya telegramda sanırım bir ara buraya atmışlardı da bulamıyorum bana atarmısıniran cinna dır muhtemelen ortalama 1.7-2k kalem başı 30 iu
Kac iu ve plaklarin acik mi4 kalem cinnatropin aldık
haftaya başlarım
Şu adamın ascensiona en çok ben seviniyom4 kalem cinnatropin aldık
haftaya başlarım