ZerefDragnee1l
fakecel
hadi herkes ibanıma 50 lira atsin gh vurim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sen bana 90tl atta sigara alayimhadi herkes ibanıma 50 lira atsin gh vurim![]()
ne içiyorsunsen bana 90tl atta sigara alayim
kent dr bluene içiyorsun
ben elden vercem yarın sana ankara kızılay teras grafitili duvar 3. basamakta bekle benisen bana 90tl atta sigara alayim
zengin adam sigarasıkent dr blue
beni rahat birrakyaben elden vercem yarın sana ankara kızılay teras grafitili duvar 3. basamakta bekle beni
beyaz gotunu bir kere ver aticamhadi herkes ibanıma 50 lira atsin gh vurim![]()
sonraki sene yaz tatilinde işe gir geç kaldın şimdi yaz bittihadi herkes ibanıma 50 lira atsin gh vurim![]()
otogarda işe gircem günlük 1k alıyo arkadaşsonraki sene yaz tatilinde işe gir geç kaldın şimdi yaz bitti
3 ay boyunca kazandığın her parayı hgh için kullan
ben öyle yapıcam
Knk yaşın küçük değilmi alacaklarmıki seniotogarda işe gircem günlük 1k alıyo arkadaş
Grey daha iyikent dr blue
Kanka ogrenci olan herkes yazin calisiyo iyi misinKnk yaşın küçük değilmi alacaklarmıki seni
Tamam çalışıyor ama küçük yerlerde tek şubeli Cafe de falan yada sanayide bir dükkan otogara giren 14 hadi seneye gitse 15 kimseyi görmedimKanka ogrenci olan herkes yazin calisiyo iyi misin
arkadas girdiTamam çalışıyor ama küçük yerlerde tek şubeli Cafe de falan yada sanayide bir dükkan otogara giren 14 hadi seneye gitse 15 kimseyi görmedim
Olm bak sen daha lgsye calisiyon sigara ictigini görmiyim gelir döverim seniGrey daha iyi
olum sigara migara icip bana niye ascendleyemiyom yazarsan bi da gelir doverim senıcocukGrey daha iyi
ya siktir yarram sigarayla ascend ne alaka ben 15 yasimdan beri iciomolum sigara migara icip bana niye ascendleyemiyom yazarsan bi da gelir doverim senıcocuk![]()
Dht arttırıyor diyorlarya siktir yarram sigarayla ascend ne alaka ben 15 yasimdan beri iciom
kolajenkiller akciğerkiller addictpillya siktir yarram sigarayla ascend ne alaka ben 15 yasimdan beri iciom
Ben ıcıom bende hıcbırı yok knkkolajenkiller akciğerkiller addictpill
tmm yoktur knkBen ıcıom bende hıcbırı yok knk
İcmiyom kank arkadaslardan fırt aliyodumolum sigara migara icip bana niye ascendleyemiyom yazarsan bi da gelir doverim senıcocuk![]()
Yok knk calismiyomartikOlm bak sen daha lgsye calisiyon sigara ictigini görmiyim gelir döverim seni
yaşı kaçotogarda işe gircem günlük 1k alıyo arkadaş
15yaşı kaç