growthplatessss111
Silver
1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mewlemek ne amk yeni yeni şeyler1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
mewing mi diyim ne diyeyim dilimi damağıma yap8şt8rdımMewlemek ne amk yeni yeni şeyler
bir süredir tam kapatmak yerine yarı açık bırakıyorum chin to philtrum fraudlamak oçin jutting gibi alt çenenin maxillaya destek mi olması gerekiyor bunla mı alakalımalokluzyon kaynaklidir.
Knk benimde düstü burun ucum baby nose du normalde bilmiyom sebebini ama önden farkı yok1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
yaşlandıkça doku sarkıyor muhtemelen sebebi odur malokluzyon yuzunden oldugunu sanmiyorum eskiden daha da cok kotuydu diş yapımKnk benimde düstü burun ucum baby nose du normalde bilmiyom sebebini ama önden farkı yok
evet herhangi bir malokluzyon varsa dil postürün de kotuye gider. normalde bütün dislerinin hafif okluzyonda olmasi lazim dilin damagindayken. sen buyuk ihtimalle dilini molarlarının arasına soktun mewlerken o yüzden ön dişler over-erupt oldu paranasal support yarragı yedi. aklima gelen ihtimal bu idkbir süredir tam kapatmak yerine yarı açık bırakıyorum chin to philtrum fraudlamak oçin jutting gibi alt çenenin maxillaya destek mi olması gerekiyor bunla mı alakalı
Burnunu kesmekten alikoyan ne1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
datho o avi ne kalktı gene aq güya hissizleştik diye nofap yapıyoduk amınakoyim seninyav hala mew falan diyonuz ananıza allahınıza sövecem şimdi
source nerden bulurzburun ucuna aqualyx injekte et
rhino icin save yap1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
burnum büyük veya asimetrik değil düşmesi dd çok yok rhinodan önce infra ve supraorbital fat graftinge ihtiyacım varrhino icin save yap
bilmiyom bilsem ben de alırdımsource nerden bulurz
1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
malokluzyon kaynaklidir.
evet herhangi bir malokluzyon varsa dil postürün de kotuye gider. normalde bütün dislerinin hafif okluzyonda olmasi lazim dilin damagindayken. sen buyuk ihtimalle dilini molarlarının arasına soktun mewlerken o yüzden ön dişler over-erupt oldu paranasal support yarragı yedi. aklima gelen ihtimal bu idk
@why not me? @ER enjoyer sağolsun gerekli cevabı vermişlercollajen eksikliği ve premaxilla sorunları
downward growth yaşıyorsun, maloklüzyon olan herkeste düzeltilmediği takdirde bu durum gerçekleşir. Bende de aynı şekilde eski fotoğraflarıma baktığımda burnum daha küçük ve kemeri çok belirgin değil ancak şimdi tam tersi.1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
kolajen eksikliği bendeki bence. downward growth sanmıyorum mandibular plane angle gonial angle falan baya düşük. maxillamda recession yok varsa çok az sorunum sadece recessed chin (mandibula değil) ve tip 2 maloklüzyon çene ileriliğinde pek sorun yok dediğim gibi sadece üst dişler overlapliyor@why not me? @ER enjoyer sağolsun gerekli cevabı vermişler
downward growth yaşıyorsun, maloklüzyon olan herkeste düzeltilmediği takdirde bu durum gerçekleşir. Bende de aynı şekilde eski fotoğraflarıma baktığımda burnum daha küçük ve kemeri çok belirgin değil ancak şimdi tam tersi.
ayrıca kolajen eksikliğinden ötürü de cilt bariz bir şekilde sarkar. mesela soğuk suyla yüzü yıkamak yüzdeki kolajeni mahveder.