git gide düşen burun

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu

1-2 sene önce hiç böyle değildi kusursuzdu nasion harici git gide kötüleşiyor burun ağızdan da nefes almadım o günden bu güne hatırladıkça mewledim neden oluyo bu
Mewlemek ne amk yeni yeni şeyler

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
malokluzyon kaynaklidir.

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, ascendantwill, growthplatessss111 and 1 other person
malokluzyon kaynaklidir.
bir süredir tam kapatmak yerine yarı açık bırakıyorum chin to philtrum fraudlamak oçin jutting gibi alt çenenin maxillaya destek mi olması gerekiyor bunla mı alakalı

Knk benimde düstü burun ucum baby nose du normalde bilmiyom sebebini ama önden farkı yok

• +1
Knk benimde düstü burun ucum baby nose du normalde bilmiyom sebebini ama önden farkı yok
yaşlandıkça doku sarkıyor muhtemelen sebebi odur malokluzyon yuzunden oldugunu sanmiyorum eskiden daha da cok kotuydu diş yapım

bir süredir tam kapatmak yerine yarı açık bırakıyorum chin to philtrum fraudlamak oçin jutting gibi alt çenenin maxillaya destek mi olması gerekiyor bunla mı alakalı
evet herhangi bir malokluzyon varsa dil postürün de kotuye gider. normalde bütün dislerinin hafif okluzyonda olmasi lazim dilin damagindayken. sen buyuk ihtimalle dilini molarlarının arasına soktun mewlerken o yüzden ön dişler over-erupt oldu paranasal support yarragı yedi. aklima gelen ihtimal bu idk

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and growthplatessss111
B
Burnunu kesmekten alikoyan ne

yav hala mew falan diyonuz ananıza allahınıza sövecem şimdi

burun ucuna aqualyx injekte et

• +1
  • +1
collajen eksikliği ve premaxilla sorunları

• +1
rhino icin save yap

rhino icin save yap
burnum büyük veya asimetrik değil düşmesi dd çok yok rhinodan önce infra ve supraorbital fat graftinge ihtiyacım var

malokluzyon kaynaklidir.
evet herhangi bir malokluzyon varsa dil postürün de kotuye gider. normalde bütün dislerinin hafif okluzyonda olmasi lazim dilin damagindayken. sen buyuk ihtimalle dilini molarlarının arasına soktun mewlerken o yüzden ön dişler over-erupt oldu paranasal support yarragı yedi. aklima gelen ihtimal bu idk
collajen eksikliği ve premaxilla sorunları
@why not me? @ER enjoyer sağolsun gerekli cevabı vermişler :)

downward growth yaşıyorsun, maloklüzyon olan herkeste düzeltilmediği takdirde bu durum gerçekleşir. Bende de aynı şekilde eski fotoğraflarıma baktığımda burnum daha küçük ve kemeri çok belirgin değil ancak şimdi tam tersi.
ayrıca kolajen eksikliğinden ötürü de cilt bariz bir şekilde sarkar. mesela soğuk suyla yüzü yıkamak yüzdeki kolajeni mahveder.

• +1
Reactions: why not me?
@why not me? @ER enjoyer sağolsun gerekli cevabı vermişler :)

downward growth yaşıyorsun, maloklüzyon olan herkeste düzeltilmediği takdirde bu durum gerçekleşir. Bende de aynı şekilde eski fotoğraflarıma baktığımda burnum daha küçük ve kemeri çok belirgin değil ancak şimdi tam tersi.
ayrıca kolajen eksikliğinden ötürü de cilt bariz bir şekilde sarkar. mesela soğuk suyla yüzü yıkamak yüzdeki kolajeni mahveder.
kolajen eksikliği bendeki bence. downward growth sanmıyorum mandibular plane angle gonial angle falan baya düşük. maxillamda recession yok varsa çok az sorunum sadece recessed chin (mandibula değil) ve tip 2 maloklüzyon çene ileriliğinde pek sorun yok dediğim gibi sadece üst dişler overlapliyor

• +1