Give me advice

M

mishik

Iron
Дайте пораду, що мені потрібно робити і які в мене проблеми? У мене асиметрія обличчя через жувальний м'яз, зараз я його виправляю, але, можливо, є щось інше, що ви можете виправити. Перші два фото зроблені на задню камеру, а третє - на передню (я не шахрайував ), просто в мене ліва сторона набагато сильніше розвинена, ніж права.

Attachments

• IMG_7791.jpeg
    IMG_7791.jpeg
    29.6 KB · Views: 0
  • IMG_7793.jpeg
    IMG_7793.jpeg
    117.4 KB · Views: 0
  • IMG_7795.jpeg
    IMG_7795.jpeg
    141.2 KB · Views: 0
Дайте пораду, що мені потрібно робити і які в мене проблеми? У мене асиметрія обличчя через жувальний м'яз, зараз я його виправляю, але, можливо, є щось інше, що ви можете виправити. Перші два фото зроблені на задню камеру, а третє - на передню (я не шахрайував ), просто в мене ліва сторона набагато сильніше розвинена, ніж права.
Hltn

Ok, but I asked about the advice that I should to ascend
My bad I didn’t bother reading the Russian, fix your dark circles under your eyes that’s all I can really say because the photos aren’t great

• +1
Reactions: mishik
My bad I didn’t bother reading the Russian, fix your dark circles under your eyes that’s all I can really say because the photos aren’t great
I posted it in English, but for some reason it was translated, thank you bro, I have a slightly better photo but I smiled a little,I just didn't take a photo specifically for rate and what do you say about my maxilla

Attachments

• IMG_7803.jpeg
    IMG_7803.jpeg
    450.4 KB · Views: 0
  • IMG_7799.jpeg
    IMG_7799.jpeg
    31 KB · Views: 0
Edit: original post was accidentally written in Ukrainian.
Here is the English version:
Give me advice on what I need to do and what problems I have, I have asymmetry in my face because of my Masseter now I'm fixing it, but maybe there's something else you can fix the first two photos were taken on the rear camera and the third on the front camera (I'm not frauding) just my left side is much more developed on the right

Users who are viewing this thread

Back