travisbickle
Bronze
göbeği olup da sonrasında dümdüz bir karna sahip olabilmiş yağ oranını ciddi boyutlarda düşürebilmiş kimseler var mı aramızda? toplansınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kilo vercengöbeği olup da sonrasında dümdüz bir karna sahip olabilmiş yağ oranını ciddi boyutlarda düşürebilmiş kimseler var mı aramızda? toplansınlar
mutlaka yapılacaklar listemin başına yazdımkarbonhidratı arttır
Yohimbine al spor + diyetgöbeği olup da sonrasında dümdüz bir karna sahip olabilmiş yağ oranını ciddi boyutlarda düşürebilmiş kimseler var mı aramızda? toplansınlar
kaç ay sürdü kankagym ve recomp sürecimi başlattığımda yağ oranım ciddi şekilde düşmeye başladı(26 ile başlayıp 11e kadar düştüm), heryerim damarlanıp şekillenmesine rağmen bel simidi ve alt karnım asla erimiyordu. aldığım kaloriyi maingainingden -400 -500 düşürdüm şuan karnım dümdüz ve bel simidim yok, istikrar lazım sadece. bide crunch çalış
göbeği olup da sonrasında dümdüz bir karna sahip olabilmiş yağ oranını ciddi boyutlarda düşürebilmiş kimseler var mı aramızda? toplansınlar
kepek ekmeğini sümüğüne bandır 1 haftada gidiyogöbeği olup da sonrasında dümdüz bir karna sahip olabilmiş yağ oranını ciddi boyutlarda düşürebilmiş kimseler var mı aramızda? toplansınlar
alfa kuzenim ataberk sizlere çok gülüyor
Dur oglum şunu hatirlatma amk