göğüs ucumdan sıvı geldi

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
amk ya napcam normal mi bu? hoca normal dedi tamoksifen kullanıyom @maarda

Last edited:
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692
testo mu kulandın adex atsana amk tamoxifen ne

testo mu kulandın adex atsana amk tamoxifen ne
yok olm mk677 rad140 kullanıyom amk son haftadayım meme ucu hissiyatı falan başlamıştı 9 gündür tamoksifen atiyom

yok olm mk677 rad140 kullanıyom amk son haftadayım meme ucu hissiyatı falan başlamıştı 9 gündür tamoksifen atiyom
ahhsdhasdh kanka sen o ılacların gercek oldugunu dusundun ya benı benden aldın

adex aromasın ısırmax senı hıcıbsey kullanmıyokn gunde 25 atıoydum hafıf motıvasyon gıdıyor o kadar

• +1
Reactions: Heatmiser
ahhsdhasdh kanka sen o ılacların gercek oldugunu dusundun ya benı benden aldın

adex aromasın ısırmax senı hıcıbsey kullanmıyokn gunde 25 atıoydum hafıf motıvasyon gıdıyor o kadar
gercek olmasa da denedik amk bir daha sarma bulasmam zaten keske kür yapsaydım peptidtürkiye admininden aldim bu arada noxylabs

@elemanzelvadre sen yaşadın mı hiç göğüsünü sıkınca falan sıvı aktı mı

kan tahlili yaptırdıysan değerlerini atsana,prolaktin veya östrojen artımı yüzünden olmuştur zaten ilaç kullanıp bloke ediyosan daha sorun olmaz cok önemli bisey değil

kan tahlili yaptırdıysan değerlerini atsana,prolaktin veya östrojen artımı yüzünden olmuştur zaten ilaç kullanıp bloke ediyosan daha sorun olmaz cok önemli bisey değil
kanka kürden önceki tahlillerim var

• +1
Reactions: maarda
peptidtürkiye admininden aldim bu arada noxylabs
kanka varsa fiyat listesini özelden atar mısın orospucocu beni engelledi 2-3 soru sordum diye

kanka varsa fiyat listesini özelden atar mısın orospucocu beni engelledi 2-3 soru sordum diye
kanka fiyat listesi yok ya adam atmıyo arıyon öyle söylüyo sen ne sordun ki

• JFL
kanka fiyat listesi yok ya adam atmıyo arıyon öyle söylüyo sen ne sordun ki
o tarafından dolandırıldığını iddia eden bi adam hakkında soru sordum direkt profil fotoğrafı gitti amcığın

• JFL
Reactions: menas and Deleted member 70692
o tarafından dolandırıldığını iddia eden bi adam hakkında soru sordum direkt profil fotoğrafı gitti amcığın
JKLAHSDJKLASHF sarmlarin tanesi 2.7k bu arada

• +1
normal diyen hocan sana bir hormon testi yapamadımı aq ? Bide mk 677 rad 140 ne amk adam gibi küre girsene

• +1
amk ya napcam normal mi bu? hoca normal dedi tamoksifen kullanıyom @maarda
Kanka nasıl sakin kaliyorsun bende arada bi ağrı giriyor elim gotume girifek korkudan sıvı gelirse bıçaklan keserim heralde yada acile giderim amk