![nmn14](/data/avatars/l/48/48755.jpg?1738418299)
nmn14
i fuckin hate my fuckin life
amk ya napcam normal mi bu? hoca normal dedi tamoksifen kullanıyom @maarda
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Emerim o sıvıyıamk yaa
yok olm mk677 rad140 kullanıyom amk son haftadayım meme ucu hissiyatı falan başlamıştı 9 gündür tamoksifen atiyomtesto mu kulandın adex atsana amk tamoxifen ne
ahhsdhasdh kanka sen o ılacların gercek oldugunu dusundun ya benı benden aldınyok olm mk677 rad140 kullanıyom amk son haftadayım meme ucu hissiyatı falan başlamıştı 9 gündür tamoksifen atiyom
gercek olmasa da denedik amk bir daha sarma bulasmam zaten keske kür yapsaydım peptidtürkiye admininden aldim bu arada noxylabsahhsdhasdh kanka sen o ılacların gercek oldugunu dusundun ya benı benden aldın
adex aromasın ısırmax senı hıcıbsey kullanmıyokn gunde 25 atıoydum hafıf motıvasyon gıdıyor o kadar
kanka kürden önceki tahlillerim varkan tahlili yaptırdıysan değerlerini atsana,prolaktin veya östrojen artımı yüzünden olmuştur zaten ilaç kullanıp bloke ediyosan daha sorun olmaz cok önemli bisey değil
kanka varsa fiyat listesini özelden atar mısın orospucocu beni engelledi 2-3 soru sordum diyepeptidtürkiye admininden aldim bu arada noxylabs
prolaktin düzeylerine baktır duruma göre kabergolin başla istersen yada AIkanka kürden önceki tahlillerim var
kanka fiyat listesi yok ya adam atmıyo arıyon öyle söylüyo sen ne sordun kikanka varsa fiyat listesini özelden atar mısın orospucocu beni engelledi 2-3 soru sordum diye
o tarafından dolandırıldığını iddia eden bi adam hakkında soru sordum direkt profil fotoğrafı gitti amcığınkanka fiyat listesi yok ya adam atmıyo arıyon öyle söylüyo sen ne sordun ki
JKLAHSDJKLASHF sarmlarin tanesi 2.7k bu aradao tarafından dolandırıldığını iddia eden bi adam hakkında soru sordum direkt profil fotoğrafı gitti amcığın
Kanka nasıl sakin kaliyorsun bende arada bi ağrı giriyor elim gotume girifek korkudan sıvı gelirse bıçaklan keserim heralde yada acile giderim amkamk ya napcam normal mi bu? hoca normal dedi tamoksifen kullanıyom @maarda
valla erkek adam ilk kür olarak testo + deca yaparBide mk 677 rad 140 ne amk adam gibi küre girsene