jinekomasti bahanesiyle ai almak

arimidex şimdo en ideali değil mi? riski diğerlerine göre nasıl? olası yan etkileri neler? (kalıcı bir etkisi olmasın da cinsel sağlığa falan), günde kaç tablet alıyorsun? şimdiden teşekkürler.
4 günde 1 yarım hap alıyorum ama senin kendi dozajlamanı kendin yapman lazım ben roid küründe olduğum için bu dozajda alıyorum
risk sayılabilicek şey arimidexi bıraktığın zaman östorjen değerlerinin tekrar aynı seviyeye tak diye çıkması
aromasinde öyle olmuyo bırakınca stabildevam ediyo
fiyat olarak en ucuzu arimidex bitçen varsa aromasin öneririm
kalıcı zararı olmaz

• +1
Reactions: growthplatessss111 and pashanimair
4 günde 1 yarım hap alıyorum ama senin kendi dozajlamanı kendin yapman lazım ben roid küründe olduğum için bu dozajda alıyorum
risk sayılabilicek şey arimidexi bıraktığın zaman östorjen değerlerinin tekrar aynı seviyeye tak diye çıkması
aromasinde öyle olmuyo bırakınca stabildevam ediyo
fiyat olarak en ucuzu arimidex bitçen varsa aromasin öneririm
kalıcı zararı olmaz
aromasini sabit kaldığı için istemiyorum zaten. tak diye yükselmesinin vücuda zararı olmayacaksa sorun yok. arimidex daha hafif bir ilaç diye biliyorum. kan testi yaptırdığında estradiol seviyelerin nerelere düştü? ve kaç pg/ml olması iyi.

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
aromasini sabit kaldığı için istemiyorum zaten. tak diye yükselmesinin vücuda zararı olmayacaksa sorun yok. arimidex daha hafif bir ilaç diye biliyorum. kan testi yaptırdığında estradiol seviyelerin nerelere düştü? ve kaç pg/ml olması iyi.
hiç kan testi yaptırmadım biliyo musun allaha emanet gidiyom şuan
ezbere olarak 4 günde yarım hap alıyorum
sabit kalmasını neden istemiyosun

• +1
Reactions: growthplatessss111 and pashanimair
hiç kan testi yaptırmadım biliyo musun allaha emanet gidiyom şuan
ezbere olarak 4 günde yarım hap alıyorum
sabit kalmasını neden istemiyosun
zararı felan olursa kalıcı olmasın hem daha hafif bir ilaç. korkaklıktan kısaca.

• +1
Reactions: pashanimair
zararı felan olursa kalıcı olmasın hem daha hafif bir ilaç. korkaklıktan kısaca.
arimidexin dozajlamasını kendin yapman gerekiyo doğal birinde arimidexin hangi dozajlamayla kullanılması gerektiğini bilmiyorum

• +1
Reactions: pashanimair and growthplatessss111
arimidexin dozajlamasını kendin yapman gerekiyo doğal birinde arimidexin hangi dozajlamayla kullanılması gerektiğini bilmiyorum
araştırıcam zaten. saç dökülmesine etki eder mi? saçım ince telli bu yüzden seyrek duruyor insanlar büyüyünce kel olacağımı söylüyor. oysa amcalarım tek kel baba dayı felab sıkıntı yok amcalar da full değil hafif kelleşme 30'lu yaşlarda

• +1
Reactions: pashanimair
kanka vitamin hapı al normal içini boşakt aiyi doldur dalgana bak
yaşıt sayılırız ai kullanabilirsin bokunu çıkarmadığın sürece zararı olmaz dediğim gibi
doktordan izin almana gerek yok gidip kendinde alabilirsin denemekden zarar gelmez
senin roid işi nasıl gidiyo değişim fln oldu mu mental ve yüzünde

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
senin roid işi nasıl gidiyo değişim fln oldu mu mental ve yüzünde
kanka roidlere çok bel bağlamamak gerekiyomuş onu söyliyim
mental olarak özgüvenim yerine geldi ama lazycelsen lazycel kalmaya devam ediyosun
kereme falan psikolojik problemleri için trt yapsan geçicek diyolardı cope aq
yüzümde kıllanma başladı sakalım çıkıyo yavaş yavaş ve yüzümün yavaşça oturduğunu hissediyorum
hgh başladım o yüzden debloat değilim hghye yeni başladım çokta bi değişim yok hgh açısından
roidler iyi olabilir ama gerekli de değilmiş

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1